heh ja sie przz swojego uzależniam od bajek :D
ja od południa ciągle się zastanawiam jak mi pójdzie rozmowa kwalifikacyjna w piątek
Printable View
Katarynka nie myśl za dużo :) :kwiatek:
Zbieram sie do pracy...jak zwykle mi sie nie chce :p
Milego dnia...
głowa mnie coś dziś boli.. no i zbieram się do pracy.
nanami próbuję ale sie nie da nie myśleć
a ja musze se zaczac uczyc prezentacji na polski.. ale nie moge sie za to zabrac ;(
natalia spadaj się uczyć i to begiem <kop na rozpęd>
siedze w pracy :spi:
a ja robie obiad, pozniej pomecze sie na skakance, pozniej szybki prysznic i do banku:(
ja staram się ogarnąć dom ale mi nie wychodzi :D
skad ja to znam? ik dluzej siedze tym w ogole nie wstane:D a najlepiej wlaczyk komputer dopiero wowczas gdy zrobie wszystko, bo inaczej wszystko robie na odwal sie:D
chyba tak zrobie :D przez to forum mi sie dom śmieciami zasypał :D
zdejmuje szpice :D Bedę robić inne :D Już mam pomysła :D
Obiadokolacje robie wlasnie - papryczki faszerowane mieskiem z kukurydza i na to ser :slina:
Moje chlopa jeszcze nie ma to siedze i czytam forum :)
a ja.. jak zawsze w pracy..:{ burza na zewnątrz aż miło.. szkoda, że parasola nie wzięłam;>
a ja zaraz siadam do zamawiania rzeczy pazurowych bo juz koncowki mam wszystkiego;/
Eirvinne racja była burza i trochę zmokłam jak z Naramowic na Łazarz wracałam :D
Teraz piję nektar bananowy i nadrabiam forum:D
sprzątam chałupkę :)
zaczynam się stresować :/
bedzie dobrze , oddech... , uda się, oddech... , uspokoić się trzeba, oddech...
ja zjadłam właśnie obiadek w pracy i muszę zabierać się za robotę :(
już po...
wydaje mi się żę było ok, ale czy było okażę się w ciągu 2 tygodni:/
jak się rozgadałam to po 40 min. wyszłam dopiero:D Kumpela mówi że w między czasie w drugiej sali dwie osoby obskoczyli :D
ehhh. żeby tylko ich karalność nie wystraszyła:/ wolałam od razu powiedzieć niż ściemniać a i tak by wyszło.
kolacje musze robic ,bo chlop wyglodnialy zaraz przyjdzie i ogolnie mialam dzien do d***:placz:,wiec ciesze sie ,ze sie konczy ;]
katarynka-bedzie dobrze
buszuje po necie :) Zaraz będę sobie robić pedicure :)