prostowanko wlosów i na miasto z maluszkiem do fryzjera;]
Printable View
prostowanko wlosów i na miasto z maluszkiem do fryzjera;]
Wstalam godzine temu ale jestem taka obolala ze lepiej nie mowic..Wszystko mnie boli, szczegolnie kark. Musialam zle spac :(
Teraz ogarniam troche forum, pojde troche pograc i do sprzatania :)
Jak sie uda to dzisiaj nowe pazurki beda :p
a ja siedze na uczelni :) :skacze:
staram się zabrać za sprzątanie bo za godzine pewnie kaci wrócą i będą dziamać co ja do południa robiłam że tu taki syf :/
pije jogurcik melonowy.. ale myslałam ze bedzie smaczniejszy :( :P
a ja leze i czytam ksiazke "zakazane gry",pani kowszewicz:)
ja leżę, będę oglądać "gotowe na wszystko"- kumpel mi sicągnął wszystkie sezony :D jeszcze tylko 5 odcinków i zacznę Dextera albo dr Housa:D
a ja jestem chora, wypiłam grzane winko i zaraz się układam do snu :) od rana jadę na kaszubskie oko, mam nadzieję że nie obsmarkam tam wszystkiego i wszystkich :leze:
Wstawiłam rosół na dzisiejszą komunie i pijąc kawę przeglądam forum :)
nadrabiam sobie forum i pije kawunie ,gosci mamy na obiad ,ale maz dzisiaj gotuje ,wiec zapowiada sie spokojna niedziela :skacze:
a ja jade za chwile do Lincoln - w tym miescie jest katedra, w ktorej krecono kod da vinci;] ale jade tam na zakupy w sumie.
pije kawusie ale cos mi nie smakuje,chyba dlatego ze sobie sama zrobilam.Narazie lenistwo a pozniej sie zobaczy...Milego dnia wszystkim:*
ja szykuje rodzine na komunie, mamy na 10.00 a mój syn właśnie drzemie:/
ja zaliczyłam gorącą kąpiel z płynem do kąpieli Euphoria (cK) :slina: a teraz pije kawe :D
Ja skonczylam jedna lapke ( co ja sie nawkur..lam na nowe kolorowki - sa straszne, malo pigmentu :/: )
Teraz robie spozniony obiad :D
u mnie teraz zaraz obiadek a teraz czytam streszczenie Świętoszka :placz:
ŻEBY MI SIĘ CHCIAŁO TAK JAK MI SIĘ NIE CHCE... ;(^_^
opiernicza sie po 2 dniowym maratonie na targach krakowskich :) później zakupy z mężem i klientka na pazurki :)
i do 19 jestem załatwiona :D
jem sniadanko i zaraz siadam do prezentacji
ja się właśnie wykąpałam, zrobiłam sobie kawusie i przeglądam forum :)
A ja siedze w pracy i mam nadzieję, że nikt mnie na tym nie przyłapie, że siedzę na forum :D
a ja juz po obiadku, i zapierdzielam sprzatac pokój, bo kongo mam straszne:D
A ja mam teraz przerwe na obiadek. Od rana siedze i dziobie do egzaminu na piątek...
a ja pożeram królisia wielkanocnego bo juz nie mogłam wytrzymac :slina: tak sie na mnie patrzył :placz: :skacze:
Siedzialam w pracy i tak dlugo sie pazurem bawilam az odlamalam :/:
A wczoraj robilam nowe :p Wiec zaraz sprzet rozkladam i musze go dorobic :)
wrocilam z pracy, zbieram sie do lazienki:)