paznokietki000, ładne :) a to naklejeczki są? :) Tylko te migdałki to mi bardziej spiłowane kwadraty przypominają :D
Printable View
paznokietki000, ładne :) a to naklejeczki są? :) Tylko te migdałki to mi bardziej spiłowane kwadraty przypominają :D
A no bo to drugie migdały jakie zrobiłam i jeszcze kształtu nie mam wyczutego, ale wprawię się spokojnie :D
Tak kochana to naklejeczki ^_^
paznokietki000, oj tam, ten ksztalt też mi się podoba, jest inny po prostu :)
No ale się przyznam bez bicia że najpierw były to kwadraty, a później z nich starałam się wypiłować na migdałki :D Chyba nie wyszło tak tragicznie ^_^
paznokietki nie jest źle popracuj nad linią uśmiechu, jak namalujesz już linie przecieraj ją sobie czystym pędzelkiem żeby była równiutka i ostro zakończona
Właśnie tak robię :) Tylko wiadomo, trening czyni mistrza. Następnym razem przyłożę się bardziej do linii uśmiechu :)
Dziękuje :przytul:
Paznokietki000 śliczne pazurki! ;) ja też pierwszy raz migdały robiłam na kwadratowych tipsach :P ale sobie:P
paznokietki bardzo ładny owal podobają mi się a to stępelek czy naklejeczka?:)
a mi się ten kształt nawet podoba, jest taki inny :) i pazurki ogólnie bardzo ładne
Paznokietki bardzo ładnie wyglądają ;)
Pazurki 16 letniej Beth - zdobienie na życzenie :yellow:
http://images42.fotosik.pl/212/f04c75854c819ac8med.jpg
nieszkam78 No to Beth wyszła zadowolona :) Ładniutkie pazurki kochana ^_^
Dziękuje dziewczyny ;) Już się zabieram do wystawiania podziękowań. Jak nie starczy to powystawiam jutro :przytul:
nieszkam bardzo ładne i takie delikatne pazurki :)
to dołączę do zdobień frenchowych:)
Basienka bardzo ładne :)
basienka .... padam na kolana ... :) :D :) :D
Basiu cudnie!! :)
Bardzo ładne, ujęcie superrr, dobrze zrobione zdjęcie tak żeby nasze pazurki jak najlepiej wyglądały też jest ważne
Śliczne Basienko po prostu cudne ! :o ^_^
Basienko rewelacyjne te szpicki frenchowe
Basiu piekne.
dzisiejsze :)
Natii bardzo ładniutkie :]
Basiu cudne:)
Nati jak zwykle piękne i mega naturalnie wyglądające:)