Słoneczko, te bratki... podoba mi się kombinacja kolorów. Pozwolę sobie skopiować przy najbliższej okazji :) nie pogniewasz się?
Printable View
Słoneczko, te bratki... podoba mi się kombinacja kolorów. Pozwolę sobie skopiować przy najbliższej okazji :) nie pogniewasz się?
Słonko, śliczne malowanki :ok:
No ja wlasnie tak robie ze czekam az wszystko dobrze wyschnie i pozniej pokrywam finishem, ale juz po tygodniu wszystko sie sciera. Dzieki.;)
sloneczko slicznie :)
Koleżanki, a podpowiedzcie jak "zagniatacie" liście? Bo próbuję to rozgryźć i nie potrafię :( a tak mi się to podoba
Sloneczko śliczne malowanki :ok:
słoneczko śliczne kwiatuchy:ok::wow:
Słoneczko zajedwabiste :D
bardzo mi się podobają :)
same artystki w tym temacie :)
elaxx76 swietne te kolczyki :ok:
farbki które używam to polycolor.... dużym pędzlem dobrze mi wychodzi.... tylko małym nie...;( dlatego uważam, że to wina pędzla.... mam podobny zestawik pędzli.... próbowałam 1,2,6,9(od lewej, zdjęcie na dole) zarówno sztucznymi jak i naturalnymi i ni chu...chu...:placz: podobnych pędzli mam cały pęczek a nawet zwykła muszla one stroke mi nie wychodzi:placz:
P.S Konia z rzędem za porządny pędzelek.....
Sloneczko bomba!
Święta racja ja zrobiłam sobię dłuższa przerwę i teraz mam problemy..
taaa nie ma co...;P żebym ja miała takie problemy ;]
plushak cudne są :) chyba nikt nie potrafi zaginać płatków tak jak Ty :) iw ogóle co ty gadasz ? jakie problemy?
a wy zdolne a takie głupoty opowiadacie :p
dobrze Elu będzie kpk :kwiatek:
Plusia to dawaj :skacze: bo ja wlasnie tło na kolczykach pomalowałam :woot: to bym mazneła te twoje kwiatki jak mi co wyjdzie:blink:
---------- Dodano o godzinie 16:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:14 ----------
cos zmalowałam :blink: ,ale Pluszka to ja nigdy nie będe ;(
http://img207.imageshack.us/img207/3214/moje465.jpg
elaxx76 super te kwiatuszki :)
ja robiłam taki komplet koleżance
http://www.voila.pl/032/mglw5/index.php?get=1&f=1
Elaxxx nie gadaj :* dobrze idzie !
Zołzella uwielbiam Twoje kwiatki.. są inne niż wszystkie.. Takie tylko Twoje.. hm.. Powiedziałabym nawet ze taki znak rozpoznawczy.. Strasznie mi sie podobają !
Plusia, Ty i problemy z malowaniem kwiatkow ?
w zyciu nigdy, przeciez kolczyki sa przecudne i nie rozumiem - jaka przerwa, przeciez caly czas malujesz farbkami :)
Elu sa bardzo ladne, rob nastepne i chwal sie :)
Zolzella piekny secik :) bardzo ladnie wygladaja kwiatuszki, faktycznie inne niz reszta :P :)
Rewelacja, ja też tak chcę.Czas zacząć ćwiczyć :]
Zołzella uwielbiam Twoje kwiatuszki !! :love:
Elcia Ty wiesz:D :kwiatek:
Ostatnio o wiele mniej maluję bo ucze się żelków i to mnie pochłania ale obiecuję się poprawić:)
cudownie wam wychodzą te cwietki-ja nadal ćwiczę :D
Załącznik 37187
natalia268 rany ale mnie zawstydziłaś :wstydek: nie pomyslałabym ze komus sie spodobaja tak bardzo i że sa jakieś szczególne :kwiatek:dzięuje:kwiatek:
rudzia1985,plushak ale mnie zaskoczyłyście mega pozytywnie:love::love::love:dziekuję bardzo
Plusia one są troszkę z twoich skopiowane - mój autorytet :kwiatek:
---------- Dodano o godzinie 19:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:54 ----------
meg19791 piękna szkatułka :) cudnie wycieniowane tło i kwiatuszki śliczne :)
Plush oczywiście jak zwykle pokłony dla mistrza!!:master:
Elaxx bardzo ładne :):)
zołzella mnie też urzekł kształt tych kwiatuszków:)
meg boska szkatułka!!
A to moj efekt nudy...przyozdobione pojemniczki będą na pędzelki i pilniczki :)