ja też skromnie :)
Załącznik 33575
Printable View
ja też skromnie :)
Załącznik 33575
świetne zakupki a w tej kuli coś się błyszczy ;D czy to taka oliwka ?
to nabłyszczacz diamonda z takim pyłkiem brokatowym - na pazurach cud malina ;)
a tu moje zakupy troche paznokciowe i makijazowe no i kapciochy bo stare sie juz prosiły o wymianę a różowe jak zobaczyła moje to powiedziała że też chce kapcie nowe hehe są mojej niuni jeszcze czekam na paczuche z goldena:cwaniak2:
fajne zakupki dziewczyny. A to moje dzisiejsze właśnie przed chwilą zakupione u pana:D przedstawiciela :D :D mm a i zapomniałam pilniczka kupić na próbę
Załącznik 33594
a to moje skromne zakupy
Nisia no bardzo skromne...faktycznie :D
Emilia B. pomyślałam to samo hihi:D.
no przy zakupach Choco to kropla w morzu hahaha.....a to moj zapas na miesiac;)
ZA pochłaniacz zapłaciłam 330 zł z przesyłką,nie jest montowany w stół.Reklamowałam go dwa tyg. temu i mało tego dziś dostałam zwrot przesyłki bo Gościu przez dwa tygodnie nie raczył odebrać na poczcie. I ponownie muszę ponosić koszty przesyłki. I jak tu nie wpaść w szał.:/:
wiola a u jakiego sprzedawcy kupiłaś możesz dać linka ??
fajne macie zakupy ;) a ja czekam na moja przesylke z alle i nie ma jej stracila sie na poczcie dopiero jak odesla do alle to moge liczyc ze wkoncu prawidlowo dojdzie ;(
a teraz zastanawiam sie ktore butki kupic na zime te dlugie czy krotkie? jak myslicie?
Siwe szare kozaki buty TRENDY platforma 39 #14219 (1340057479) - Aukcje internetowe Allegro
Szare siwe kozaki buty trapery RADOM 39 #15411 (1347820763) - Aukcje internetowe Allegro
Asik ja krótkich kozaczków nie lubię więc wybrałabym długie ;) a co do paczuszki z alle to co zły adres podałaś czy jak ?? bo ja od nich dostałam szybciutko jak kiedyś zamawialam
Asik śliczne kozaczki :ok:juz się zastanawiam ,czy sobie też takich nie kupić :]
elax adres niby dobry ale jak dzwonili do mnie z alle to cos o awizo mowili wiec, jezeli do 2 tygodnich poczta im odesle to wtedy znowu wysla do mnie ... ;/ masakra juz w sumie 3 tygodnie mijaja no ale coz :(
a butki wydaja mi sie super wlasnie bo maja spody tak jak trapery i sie tak slizgac nie bede ;P hehe a ja jakos kurde wlasnie niewiem bo bardziej przemawiaja do mnie te botki :P
Asik, te krótkie lepsze moim zdaniem, będą pasowały do różnych zestawów. :)
xsunnyolciax przekonałas mnie :D ;) juz wiem ktore :D
ja dzis kupiłam dwie paczki makaronu, by ulepić choinkę.
prócz tego lakiery. Różowy to moj numer jeden i nigdy go nie zdradze :love:
http://images47.fotosik.pl/453/b8090a0ec3ea92b5med.jpg
ale piękne kolorki!!:love:
Asik ,tak mi się spodobały te krótkie kozaczki ,że musiałam je zamówić ,tym bardzieej ,że w moim rozmiarze była ostatnia para :) już jadą do mnie :skacze:
dziewuszki szalejecie z tymi zakupami hehe :D szał ciał. Ja zrobiłam Mikołajkowe zakupy w silcare :P byłam w Ikei po świeczki i zakupiłam kilka bluzek ale przy okazji wkleję fotki.
Chciałabym taką czapkę -> Czapka zimowa ciepła królik czapki futro eko hit (1355956680) - Aukcje internetowe Allegro
ale w popielu nie ma ;( a w popielu jest ładniejsza o wiele
total to sie ciesze ze na cos sie przydalam :D to jak dojda to daj znac jak juz bedziesz w nich chodzic czy sie slizgasz w nich bo spody maja traperowe to nie powinny ale kto to tam wie ;P :*
nanami fajna ta czapa ;D no ale szkoda ze nie ma w popielu :( a moze jakiejs podobnej poszukaj :)
znalazłam taką :D KRÓLIK CZAPA FUTRZANA L (1355020869) - Aukcje internetowe Allegro