Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Evelina znalazlam cos co Cie interesuje - Regulamin ze strony Stylowe butki ZAMIANA na inny ROZMIAR/KOLOR
Jak dokonać wymiany zakupionego towaru?
W przypadku zakupu nieodpowiedniego rozmiaru klient może dokonać zamiany na inny rozmiar w ciągu 7 dni od otrzymania towaru. NIEUŻYWANE obuwie (BEZ ŚLADÓW UŻYWANIA / uwagi jak podano wyżej ) W przypadku wymiany bądź zwrotu Kupujący ponosi faktyczny, całkowity koszt wysyłki poniesiony przez naszą firmę.
UWAGA! Zastrzega się możliwość nie przyjęcia towaru do WYMIANY jeżeli odesłany produkt jest zabrudzony lub wysłany w sposób niewłaściwy!
PROSIMY nie oklejać taśmą bezpośrednio pudełka firmowego. Produkt przed wysłaniem powinien zostać zapakowany w dodatkowe pudełko bądź folię lub owinięty w dodatkowy papier zapobiegający zniszczeniu pudełka firmowego.
Po otrzymaniu przesyłki odpowiedni rozmiar/kolor obuwia prześlemy Państwu pod warunkiem posiadania go na magazynie. Jeśli żądanego towaru nie mamy, klient zostanie poinformowany o tym e-mailem badź telefonicznie i będzie mógł zdecydować czy chce wymienić towar na inny model czy życzy sobie zwrot gotówki. Całkowity koszt przesyłki obuwia podczas zamiany pokrywa kupujący (koszt wg taryf podanych opcjach wyboru przesyłki przy składaniu zamówienia) wszelkie dodatkowe informacje zostaną przekazane drogą e-mail.
Przed wysłaniem butów prosimy koniecznie powiadomić sklep pocztą elektroniczną wymiany@stylowebutki.pl oraz wypełnić FORMULARZ WYMIANY towaru. Kopię tego formularza należy wysłać pocztą elektroniczną oraz załączyć do odsyłanej paczki. W przeciwnym razie proces wymiany obuwia może się znacznie opóźnić!
Zamiana ROZMIARU/MODELU może nastąpić TYLKO w przypadku wcześniejszego upewnienia się o jego dostępności w sprzedaży.
Mam nadzieje, ze rozwialam watpliwosci:)
23-02-2012, 16:04
Evelina.J
dzidzia1987 BARDZO DTIEKUJE. podziekowania mi sie skonczyly wiec pisze w poscie
23-02-2012, 16:11
Zen.
Wyjdę na chwalipiętę ale dobra :)
W moich najbliższych planach motocykl dla mnie, myślę że to kwestia kilku dni :)
A dzisiaj przyszła paczuszka z modeny z klejem, tipsami, bonderem i kolorowym żelem coral. Zobaczymy jaki ten klej bo widziałam, że niekóre dziewczyny chwaliły innym nie przypasował...
23-02-2012, 16:13
rudzielec
żel coral - mmmm to jest to :)
23-02-2012, 16:15
Zen.
nooo :love: widziałam tylko w opakowaniu ale juz go kocham :D
23-02-2012, 16:17
rudzielec
ja tez go kocham, kolor rewelacja:) z reszta sama zobaczysz jaki jest sympatyczny w uzyciu:)
23-02-2012, 16:19
Zen.
mam już kilka kolorków z modeny, genialny jest ultramarine! i wszystkie są super :)
23-02-2012, 19:23
milenka_olsztyn
Zen zazdraszczam motoru :)
A ja dziś w lumpku upolowałam bluzkę złotą z topshopu i płaszcz z new looka za 10zł :D
23-02-2012, 20:28
sztynka
milenka, bluzka złota - czadoowa! :slina:
sztynka - tez mialam taka lampe w kuchni, lubilam robic w kuchni paznokcie przy niej, bo nakierowalam sobie wszystkie 3 w moja strone i dobrze dawaly:D
24-02-2012, 07:58
RedSunset
:wow::wow: Milenka....jaki płaszcz....i to za 10 zł :wow::wow: Super okazja! Bluzeczka też jest świetna, tylko nie dla mnie, ale takie płaszczyki uwielbiam :D i brałabym od razu :D u nas w lumpkach tak zawyżają ceny że szok...Jeansy używane po ponad 30 zł jak są dobrym stanie, a jak czasem trafi się coś nowego to ceny jak w normalnym sklepie :/:
24-02-2012, 07:59
Elizabeth76
Milenka płaszczyk extra :wow::wow: i ta cena :o
24-02-2012, 08:30
milenka_olsztyn
Powiem wam dziewczyny że ja teraz chyba już tylko w lumpkach się ubieram. Bo jak idę do normalnego sklepu i mam dać 89zl za bluzkę to mi zwyczajnie szkoda...
24-02-2012, 08:48
RedSunset
ja też często chodzę do lumpków, sporo rzeczy tam kupuję i mam dokładnie to samo odczucie co Ty, gdy wchodzę do zwykłego sklepu i widzę że jakaś bluzeczka kosztuje 80 zł a spodnie 120 to jednak szkoda tyle kasy w jedną rzecz :/: Czasem warto poszukać bo może się trafić coś naprawdę fajnego :D
24-02-2012, 09:07
samaron
Ja wlasnie zrobilam ogromniaste zamowienie w drewlandi teraz czekam na odpowiedz bo obiecali 10% rabacik,zaplacic ( meżuś placi) i czekac na paczke i ..do dziela :)a niedlugo pazurkowe zamowienie
26-02-2012, 23:56
germana
A ja sobie sprawiłam gorsecik ( odkupiłam od znajomej prawie za połowe ceny raz noszony więc okazyjnie :cwaniak2:) Załącznik 52110
Ta odżywka w sprayu scharzkopfa jest genialna ! Będziesz zadowolona. No i pięknie pachnie ;)
27-02-2012, 22:07
zlotko87
Evelyn ta sól do stópków ślicznie pachnie :D ja się czaję na cały komplecik... na pracowni pedi robiłam całym zestawem grejfrutowym... mrrrrr... uwielbiam :)
28-02-2012, 09:04
kath82
Germana gorsecik jest prześliczny:love:.
A ja się zakochałam od pierwszego wejrzenia i musiałam zakupić tą torebkę, tylko z czym ja ją teraz będę nosić:huh:. Dokupiłam jeszcze szaliki i osłodziłam sobie troszkę życie:P.
28-02-2012, 12:21
milenka_olsztyn
super sukienka! skromna i dziewczęca, poluję na coś takiego właśnie :)
29-02-2012, 19:03
natka_23
milenka napiszesz jak sukienka wyglada na zywo i czy material dobry?:) bo wlasnie chce ja zamowic :)
02-03-2012, 13:23
DiamondShine
szkoda ze nie ma lumpeksu internetowego ... :(
albo znacie moze jakies stronki z tanimi ciuchami?? :)
02-03-2012, 15:21
losek78
moje mini zakupy : 3 próbki hybryd Indigo i coverek PB , gratis dostałam długopis i aksamit w proszku
02-03-2012, 16:22
Elizabeth76
Losek widze zakupy robione u Kasi w nailz :D ja tez czekam od Kasienki na indigowe ale wczoraj wysłane to pewnie dojdzie w poniedziałek ,bo juz dzis listonosz chodził i nic nie przyniósł ;)
02-03-2012, 18:53
monnails
Ja też właśnie czekam na zamówienie od Kasi. Zamówiłam próbki hybryd.
Losek , a jakie kolorki tych hybryd?
02-03-2012, 19:05
losek78
tak u Kasi , jutro wrzucę kolorki na wzorniku : brąz, różowy i ciemny bordo
02-03-2012, 20:35
Nysza
Cytat:
Napisał DiamondShine
szkoda ze nie ma lumpeksu internetowego ... :(
albo znacie moze jakies stronki z tanimi ciuchami?? :)
na allegro jest wielu sprzedawców, którzy mają używane ciuszki od 1zł
ja tak w zeszłym roku wyhaczyłam super kardigan za 12zł
02-03-2012, 20:52
Chocolata
Świetne kolorki, a gdzie kupujesz te hybrydki?
02-03-2012, 22:07
Jade
Ja zrobilam male zamowienie w alle jak tylko przyjda moje zakupki to porobie zdjecia:) i wstawie
02-03-2012, 22:09
Chocolata
Cytat:
Napisał monnails
Świetne kolorki, a gdzie kupujesz te hybrydki?
Kupuję od sprzedawcy giwera1985 na allegro
03-03-2012, 09:21
monnails
Akurat ten sprzedawca teraz nie ma tych kolorów, ale widziałam u kogos innego. A czy możesz wstawić wzornik tych hybryd, bo ciekawa jestem jak wyglądają?
03-03-2012, 10:39
Chocolata
Woow Milena! Nie oglądam się za autami zazwyczaj ale ten wygląda zajefajnie!
Monnalis w poniedziałek zrobię próbniki tych co mam (póki co z CND mam ok 5 kolorów, a z tych nowych tylko Rubble bo srebrny dopiero dostane)