Witam wszystkich!
Pazurkami zajmuję sie już od kilku lat, ale jak narazie tylko swoimi i koleżanek;)Niedługo kończę kurs stylizacji(żel, akryl i zdobienia nail art), a wtedy zobaczę co dalej:).
pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki!!:piatka:
Printable View
Witam wszystkich!
Pazurkami zajmuję sie już od kilku lat, ale jak narazie tylko swoimi i koleżanek;)Niedługo kończę kurs stylizacji(żel, akryl i zdobienia nail art), a wtedy zobaczę co dalej:).
pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki!!:piatka:
:skacze:witamy
ja równiez witam :)
Witam angleika
Witam Was wszystkie bardzo serdecznie :) Kurs przedłużania paznokci metodą żelową ukończyłam równo 2 lata temu :) Ale niestety z wielu powodów wykonuje je sporadycznie ;( Ostatnio pokochałam kwiatki akrylowe i w miarę możliwości czasem coś lepie :love:
Pozdrawiam ciepło :)
Paula :kwiatek:
:kooffa::kooffa::kooffa:Witam wszystkich serdecznie i moja kochana Mariolke,,Kaska,, bo tez do nas dolaczyla:D
Witam wszystkich:*
Witaj :*
witamy was nowe forumowiczki!!!
To i ja się witam Kochane:)
Na imię mam Kaśka, choc po nicku tego nie widac, hehe. Jestem instruktorem pazurkowym:). I jak większości z Was pazurki są moja pasją! Cieszę się, że trafiłąam na to forum:) Tym bardziej, że tak tu różooooooowo:))))))))))
witaaaaaaaaaaaaamy :kooffa:
Witamy Cie rowniez bardzo serdecznie..w koncu nie jestem sama..hihihi..mamy nadzieje ze Ci sie tutaj spodoba i zabawisz dluzej na tej bardzo ciekawej stronie...uwazam ze na najciekawszej i bardzo inspirujacej...:)
witamy serdecznie Kasiu vel hania1986
annamon nie jesteś sama ;P jest paznokietek1000 i new-nails ;)
no to jest nas czwórka:)) Ja tez myslę, że tu zabawie na dłużej :))))))
a to tego nie wiedzialam ,ale ja za to jestem kazdego dnia i pilna jestem oczy mam wszedzie...;)HIHIHI...A new nails to wchodzi jak kursy trzeba tylko wpisac...z tego co zuwazylam..
annamon widać że jesteś tu pilnym czytaczem nawet po zielonym kwiatku :P
a dlaczego tak ze po zielonym kwiatku,nie rozumiem...ik snapje niks:)
---------- Dodano o godzinie 20:33 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:32 ----------
zalapalam jak napisalam...hihihi
Witam was ")
Witam wszystkich, mam na imię Joasia :)
Witamy Asiu :) :przytul:
Witam wszystkich :)
mam na imię Agata jestem z Wrocławia i podglądam sobie to forum z tak cudnymi forumowiczkami:) pozdrawiam wszystkich:macham:
:macham:
witamy:)
:przytul:Witamy
:*:przytul::kwiatek:Witam serdecznie
Witaj atta moja imienniczko ;P :kwiatek: