pomalowanie tych dwoch tipsow zajelo mi jakies 10 minut:D cwicz codziennie i zobaczysz sama reka bedzie ci chodzic;)
Printable View
pomalowanie tych dwoch tipsow zajelo mi jakies 10 minut:D cwicz codziennie i zobaczysz sama reka bedzie ci chodzic;)
dobrze:) zastosuję się do twoich rad:) i jeszcze wiesz co mi się podoba jak tips jest pomalowany, tło znaczy zrobione. tez tak musze zrobić
asia tlo tez farbkami maluje ten fioletowy jest cieniowany z 3 koloro a zielony z dwoch:)
ale zeby dobrze sie farbka tipsa trzymala trzeba go zmatowuc bloczkiem lub pilnikiem 100
Fajnie Wam idzie dziewczyny, widać postępy :D
zazdroszczę talentu:))
piękne prace!!!! tylko kilka dni mnie nie tylko a tu same arcydzieła!!!!!!!brawa dziewczyny!!!!!!!!!!!!:good:
Dobra obiecałam że wrzucę moje one stroke krok po kroku..odbiega i to mocno od ideału ale może któras z Was skorzysta....o to wio.....najpierw napisze tak..jak ja maluję to staram się delikatnie dociskać pędzelek pod kątem ...robię takie coś pomiędzy falą a zygzakiem..trudno to opisać....ale jest skuteczne..ważne aby na pędzlu były cały czas dwa kolory...
pieknie Ci wychodza te kwatuchy!!
A tu Moje nowe cwiczenia farbkami...:)
Załącznik 14880
annamon boskie są
Asiu,Agulusiu sliczne kwiatki:wow::wow:
dziękuję Kasiu:*
Ania zabójcze!!!
Ania to recznie robione ? :o
jestem pod WIELKIM wrazeniem :) :)
prze, prze, przepieknie :)
bardzo ladne zwlaszcza te na czarnym tle:)
annamon piękne malowanki, jakie motylki:buja: podziwiam:)
jak na złośc podziekowania się skonczyły;(
aniu masz naprawde wielki talent
A to moje dzisiejsze na łapce Paulinki :)
http://images35.fotosik.pl/106/6c6f79745d29e546med.jpg
przesliczne już oglądałam kpk:)
nie mam juz podziekowan
przepiekne
takie niby proste ale przepiekne sa
też bym chciała umieć malować takie cuda!
annamon :szczena: popuściłam !! cudnie!! :D
super też tak chcę
Przy waszych malowankach to aż wstyd swoje pokazywać.
Ale co mi tam, pokażę!! Tylko proszę się nie śmiać ;)
Moja pierwsza próba z różyczką one stroke :P Ogólnie porażka :porazka: czeka mnie baaardzo dużo pracy!
Annamon jakbym nie siedziała to bym usiadła z wrażenia :D :good: