to nie był konkurs tylko na szpice ale na edge też..... więc nie wiem w czym problem...
Printable View
to nie był konkurs tylko na szpice ale na edge też..... więc nie wiem w czym problem...
Dziewczyny tematem były ogólnie "szpony" a nie szpice, pasowałyby tutaj też inne kształty np Bridget ale skoro szefostwo zadecydowało tylko o tych dwóch więc chyba nie ładnie jest teraz mówić że kształt Wam tu nie pasuje:P i dla osób które zdecydowały się na edzie należy się wielki pokłon za odwagę:)
Czarnulka w regulaminie było, że edge też mogą być ;)
ja tez juz zaglosowalam i trzyma kciuki bo prace sa bombastyczne dziewczynki!!!!!!
ja jestem zaskoczona,że tak malo Edzi jest :(
zaraz ide glosiki oddawac...ale tez przyznam ze mimo iz prace sa sliczne to myslalam ze beda bardziej GRZESZNE :P pod wzgledem zdobnictwa:P
prace super ja mam problem tylko z 3 miejscem;p
ile prac, oczopląsu można dostać
ale posiedziałam i już zagłosowałam na najlepsze.
co do budowy prac, fakt niektóre nie najlepsze, ale czasami to co na żywo wygląda rewelacyjnie na foto jest masakryczne.
Poza tym prace miały być użytkowe, i ja np jak robię prace konkursowe to potem w nich funkcjonuje nie zdejmuje ich zatem może niektóre zmiany w budowę są właśnie po to aby praca wytrzymała.
ja mam np bardzo słabe pazurki i przy długim szpicku muszę mieć dość mocno wybudowana krzywa bo inaczej nawet jednego dnia nie wytrzymają, gdzie u innych może być delikatna i jest ok, zatem czasami robimy modyfikacje w budowie ażeby pazurki można było nosić.
ale mimo wszystko stwierdzam, ze co jedna praca to ładniejsza, a ich ilość mnie powaliła.
Musze Wam wszystkim pogratulować, ze aż tyle osób wzięło udział, to się chwali.
a teraz pozostaje nam cierpliwie czekać na wyniki. już w tym miejscu gratuluje wszystkim i tym nagrodzonym (w późniejszym terminie) i tym biorącym udział
nie wiedzialam co wybrac...juz sie nawet nie sugerowalam budowa, bo i tak nie najlepsza jestem z tego ale zaglosowalam na te ktore mi sie podobaja i za pomyslowosc :) ciekawe czy komus tez sie podobaly te co ja wybralam...hmmm :P
Powodzonka Dziewuchy !
wszystkim gratuluję:)
jeszcze nie zagłosowałam, mam kilka typów ale nie mogę się zdecydować do końca:)
Ja też zagłosowałam, o ile nie miałam problemów z wytypowaniem 1-go miejsca (ta praca od razu przypadła mi do gustu) to z innymi był kłopot, chyba jestem za bardzo wybredna...
Zastanawiam się czy głosować. Niektóre prace pod względem budowy pozostawiają wiele do życzenia, a wszystkie które mi się super mega podobają są (moim zdaniem) nie na temat :P więc trudna decyzja
mój głosik właśnie sie wysyła:)
Szkoda, że pod zdj. prac nie można dać króciutkiego opisu, czym się inspirowało i jak praca to oddaje. Może takie dwa zdania wiele by zmieniły, bo wyjaśniałyby wizję autorów:)
czy ja jestem slepa? gdzie sa fotki bo normalnie nie moge znalezc
o juz znalazlam:D
Teraz to ja ślepa jestem ;( nie widzę zdjęć
w tym samym dziale jest osobny temat z pracami do obejrzenia:)
Dziewczyny link do prac jest w tym temacie i był już podawany kilka razy. Przejrzyjcie ostatnie strony, a znajdziecie.
Dzięki za pomoc - prace piękne :skacze:
juz zaglosowalam:D tylko ja w pierwszej kolejnosci kierowalam sie poprawna budowa a pozniej zdobieniem :D
No to i moje glosy poszly! teraz pozostaje czekac!
:D
Ja wlasnie bede wysylala swoje glosy...
na bank znam autora jednej pracy. Znam na pamiec ten styl bo to moja najwieksza zyciowa inspiracja i moja paznokciowa bogini :)
Ja przy oddawaniu głosów bedę kierowała się kreatywnością i pomysłem:) bo wiem, że dużo osób na forum jest początkujących;) oczywiście budowę tez bede brała pod uwagę ale już mniej:)