to jest combo:D teraz glownie takie robie:D
szkielet akryl reszta zelik:)
i dziekuje:kwiatek:
Printable View
to jest combo:D teraz glownie takie robie:D
szkielet akryl reszta zelik:)
i dziekuje:kwiatek:
mi też się podoba tunelik i zdobionko.., acz ja bym je ciut zwęziła jeszcze... ale to moje skromne zdanie
w takim razie nastepnym razem postaram sie mocniej tunelik zacisnac:)
jutro bede druga reke robic to pokombinuje, tylko nie wiem czy cos z tego wyjdzie bo moje bardzo sie rozszerzaja przy wolnym brzegu
jutro zrobie to wrzuce fotki co namodzilam:skacze:
:D
sliczne,ja probuje zaciskac tunelik palcami ale kiepsko idzie
ja zaciskam albo zaciskarka albo palcami na pedzelku kompakcie:)
Agulusia - dla mnie bomba :yess:
ja tez mam problem z tunelem, ale trening czyni mistrza :skacze:
a teraz wczorajsze naturalki - jak zwykle french, nie dadza mi powariowac :porazka:
Agulusia jak dla mnie trochę gruba linia włosa i takie trochę bułkowate się wydają...
no Aneczko ladnie,pieknie sobie poradzilas jak na pierwsza stylizacje,jestem pod wrazeniem ..:)
Agulusia tunelik moglas bardziej scisnac,lepiej spinczowac,wyszly troche na okraglo,wydaje sie mi ze zbyt duzo covera dalas no i frenchyk powinien byc poprowadzony do konca walow bocznych nie powinno byc tam zadnych luk..
Ja niestety kuleję z budowa i jestem tego świadoma cały czas staram nad tym pracować kiedy tylko mam okazję
Kilka fotek, niestety nie mam zbyt wielu takich żeby było widać budowę, te z parnetką są najświeższe, najgorszy jest french :wstydek:
Migdałki prezentują się najładniej i najlepiej są wykonane. Zwróć uwagę na to, że na pozostałych zdjęciach paznokcie zupełnie inaczej się układają od linii tipsa - jest załamanie w dół, tak jakby nie były z paznokciem całością. Trzeba też popracować nad krzywą C. Jeśli chodzi o french, to uwież mi nawet osoby z praktyką miewają z nim problemy, dlatego trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Powodzenia:)
Dziękuję za ocenę,
Zapomniałam dodać że to są paznokcie naturalne zażelowane tipsy robię rzadko
a to moje dzisiejsze z przed 20 minut :) ... trochę pomęczyłam siostrę (ciekawe jak jutro wstanie do szkoły he he he) ... płytka krótka i bardzo płaska i szeroka (MASAKRA) ....
Są malutkie niedociągnięcia, ale prawie niewidoczne. Efekt jest super!! Bardzo ładnie sobie poradziłaś z takimi paznokciami:good::).
blagam tylko na zdobienie nie patrzcie bo zaraz ide je zlikwidowac:huh:
dorobiona reka prawa
niestety nie da razy jz ciasniej;(i tak piszczalam jak zaciskalam;(
pokaze wam moje naturalne lopaty
niestety krotkie paznokcie u mnie wygladaja koszmarnie
mam dola ide sciagac i zakladam tipsy tunelowe
nienawidze krotkich paznokci i do wakacji jestem na takie skazana:(
musialam sie wyzalic
zgadzam się z poprzedniczką, boczki i tunelos, ale jak zaciśniesz tunelos to pazurki się zwężą, a co ty chcesz od zdobienie?? jest ok
to zaciśnij pazurka na Lini stresu i mocniej dociśnij wolny brzeg, pazurek lekko będzie miał stożkowy wygląd, ale to nic, zobaczysz co ci wyjdzie
dokladnie tak zaciskam:P
ale jak docisne mocniej to wychodzi takie cos
kwadraty nie dla moich paznokci i tyle le edzia narazie miec nie moe wiec bede z lopatami chodzic:porazka:
i nie jest tak ,źle, tylko środkowy jeszcze za szeroki, ale reszta jest ok
Agulusie wlsnie o to chodzilo jest dobrze,a tamten wzorek sliczny, a moze zmienisz ksztalt pazurkow jesli sa szerokie zrob sobie migdalki wydluzone ,zobacz ja dzis robilam corce(w mojej galerii)