Ja nawet jestem zadowolona ze swojej pracy chociaż wiem, że przy takiej konkurencji nie mam szans:) ale dla mnie już jest nagrodą to, że udało mi się zrobić takie pazurki, bo "jak na mnie" to nawet proste mi wyszły:)
Printable View
Ja nawet jestem zadowolona ze swojej pracy chociaż wiem, że przy takiej konkurencji nie mam szans:) ale dla mnie już jest nagrodą to, że udało mi się zrobić takie pazurki, bo "jak na mnie" to nawet proste mi wyszły:)
Dziewczyny prace są piękne, ale tylko kilka wpadło mi szczególnie w oko :) Zaraz oddam głos :)
Chciałam powiedzieć pani która robiła paznokcie nr10, że jest KOZAKIEM;D dziewczyny boskie jestescie jak zwykle nie mam z wami szans i za to was nienawidze!;(
prace sa piekne :)
noo dalyscie czadu dziewczyny...musze obejrzec je ze 100x zanim zaglosuje :D
numerki prac sa na dole pracy? nie u gory?
prace są zarąbiste:D juz zagłosowałam choć nie było łatwo bo mi się błąd pokazywał ;( mam nadzieję, że głos będzie ważny:huh:
co do tematyki, to moim skromnym zdaniem nie można mówić , że prace nie są na temat:] każdy miał inną wizje i tak ją przedstawił:) gratuluje uczestniczkom:good:
źle zagłosowałam;( popatrzyłam na numer pracy u góry:sciana: nosz !@#$%^&*
dlatego zeby rozwiac watpliwosc przy nastepnym konkursie ( moim zdaniem) powinien byc jakis tytuł wskazujący na powiazanie.................
ja sie w ostatniej chwili na szczescie skapnelam ze numerki sa na dole :)
łosz w doope!! zizi do mnie pisała rano czemu prac nie oglądam... miałam kilenktę potem przyjechala ciotka, potem zakjupy w macro i zapomniałam... :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: :glupek:
a co do prac to ja jestem ze swojej bardzo zadowolona, ale sie nie przyzanm bo przy reszcie to nie trafiłam ani w zdobienie ani w aranżacje.. własciwie to aranżacja zerowa:porazka: :porazka: :porazka: :porazka: :porazka:
---------- Dodano o godzinie 20:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:24 ----------
PS, Kamis w poście http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...html#post86663 dałes odwołanie do linku z pracami a nie z sondą ;P
normalnie:porazka::(
ja się jeszcze przyczepie... adnoście numeracji, bo tez sie machnęłam... czy można nastęnym razem oznaczać zdjęcia na zdjęciu?? tak jak adres strony wzroków??
dobry pomysł woszczurku:good:
no, ta numeracja to nei wypał :/ myli sie starsznie :/
ciekawe ile osób tak sie przejechało:]?
Piękne prace i gratuluje wszystkim talentu (zazdroszczę!!) :love:
A gdybym przed oddaniem głosu nie przeczytała Waszych postów to oczywiście też bym się pomyliła...
oo juz zmienili uklad numeracji :D
ale co teraz? jak ja źle głos oddałam, przepadło?:/:
Faktycznie dosyć niefortunnie to wyglądało i można było się naciąć, wrzuciłem po prostu na szybko w automatyczną listę numerowaną. Teraz ustawiłem trochę lepiej
piszcie mi na pw kto się naciął, jak będzie z 10 osób to zrobimy jutro głosowanie od nowa ;)
woszczur chcesz charytatywnie wklejać cyferki w 40 zdjęć ? :P
tusia chyba tqak bo mozna tylko raz glosowac
no trudno, szkoda:/:
dziewczyny jestem pod wrazeniem prac gratuluje wszystkim !! a ja juz wybralam moja ulubiona i na nia glosowalam
woooow sliczne prace, wrecz powalajace :)
tylko nie glosujcie na swoja prace hihi
sa sa sa sa:skacze: :skacze: :skacze: pewnie że tak!! może w nastepnych praca?? tzn przy lodoewj krainie... biorac pod uwage zainetresowanie tym konursem i mnożąc (średnio) przez 3 prace od jednej osoby to będzie jakie 120 numeracji...
przynajmniej będę jako pierwsza... no może druga miała okazję obejrzeć prace io troche poterroryzować dziewczyny :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: