Kasandra super ;) chciałam zapytać czy mogłabyś kiedyś zrobić zdjęcie kolczyków już na uszach,wtedy wszystko byłoby jasne :) z góry dziękuję
Printable View
Kasandra super ;) chciałam zapytać czy mogłabyś kiedyś zrobić zdjęcie kolczyków już na uszach,wtedy wszystko byłoby jasne :) z góry dziękuję
hej Ira zrobię na pewno ale musze poczekać na fotografa aż wróci z pracy :) i moje najnowsze papużkowe
Kasandra a ja się przypominam i poproszę fotkę kolczyków z tyłu ;)
dobra to wrzucam obiecane fotki tyłu kolczyków dla nanami:) i widok w uszach dla Iry:) nie patrzeć na mnie nie wyjściowa jestem :leze::leze::leze:
i znów ja ech..... zrobiłam takie niebieskie ale jakoś mi się nie podobają ale i tak pokażę żeby nie było że się obijam :nie_powiem:
kasandra, że Ci sie tak chce przy tym dziubać?:D mi sie podobają, misterna robota normalnie:) i równiusieńko:)
oj chce mi się chce , lubię takie rzeczy mam zamiar wybrać się na mały kursik sutaszkowy bo chcę zająć się tym profesjonalnie i nauczyć się kilku trików :)
o no to super, jasne jeśli Cie to kręci, to napawno coś z tego będzie:) w każdym razie ja Ci strasznie kibicuje:)
Kasandra świetne i świetne te kolorki,mnie się bardzo podobają :)
powodzenia na kursie ;)
Z nudów :) próba wzoru na kolczyki dla pewnej naszej koleżanki :P
oo bardzo fajne;)) takie "wesołe"'D
super są te kolczyki;)
dziękuję dziewczynki :)
nudna jestes ;P zrób coś brzydkiego :skacze:
Natalia dzięki :P jeszcze troszku ponudzę :P:P:P No i powstała bransoletka do malachitowych kolczyków :) pięknie prezentuje się na rączce, w centrum bransoletki duży malachitowy kamień w kształcie rombu użyłam drobniutkich koralików TOHO ,perełek , i malutkich koralików malachitu i awenturynu:)
Oj Dziewczyno,ale Ty cudności tworzysz,świetnie Ci wychodzi,wszystko takie...ze smakiem,gratuluję ;)
Iraa dzięki , a tu takie duże kolczyki na zamówienie (kolory wielkość kształt -wiedziała czego chce) takie klientki lubie :) dł. bez bigla to 8,5cm szerokość 6 cm. są okazałe i takie miały być , dla osoby lubiącej być zauważalną :)
Kassandra znowu świetny wyrób,ile czasu robisz takie cudo?
kilka dobrych godzinek :) zależy
No w końcu zaczęły mi schodzić te bransoletki :D Dziewczyny chciały więcej zawieszek na jednej i tak o to mi takie wyszły ^_^
To zakryte na 3 zdjęciu to miś :D
kasandra262 - jesteś KILEREM! :wow:
i takie nowe :D
wczoraj zrobiłam takie biało-łososiowo-rózowe :)z fasetowanym agatem , perełkami,kryształkami i koralikami TOHO(cube) , miały być pastelowe delikatne i takie chyba wyszły. Myśle ze wyglądałyby cudnie w uszach pani młodej :)
Dokladnie w moj "smak"...Idealne :love:
kasandra, cudne, moja pierwsza mysl, ze idealne na slub, wiec napewno u panny mlodej wygladalyby zjawiskowo :)