Naturalnie nikt nie skreśla cię z następnych konkursów o ile zastosujesz się do regulaminu ;) dobrze że potrafisz się przyznać i przeprosić. Dzięki za to
Printable View
Naturalnie nikt nie skreśla cię z następnych konkursów o ile zastosujesz się do regulaminu ;) dobrze że potrafisz się przyznać i przeprosić. Dzięki za to
Popieram Kamis, ważne ze potrafisz się przyznać :)
zagłosowałam :) ciężko się było zdecydować-wszystkie są piękne :)
Zagłosowałam ... miałam problem przy wyborze między dwiema pracami :( szkoda że nie mogę na więcej ha ha ha
Trzymam kciuki za Was wszystkie dziewczyny :*
też zagłosowałam :) ciesze sie ,że pogodka20 zrozumiała :przytul:
koffam ,to forum :love: (chyba mnie już walentynki dopadają :D )
A propos walentynek to Wszystkiegooooooooooooooooo koffanego w Dniu Walentynek :* :kooffa:
:love: Aaaaa bo ja juz dzis zyje walentynkami :skacze:
Wam taka aure juz robie przed walentynkowa kochane :* :love:
tylko ja nie obchodze walentynek?:D:D:D juz zagłosowałam, mam nadzieję że praca na którą glosowałam wygra:D
ciekawe o której będą wyniki :skacze:
no własnie wyniki dzisiaj?
asiu w pierwszym poście jest data :)
ehhhh dopiero jutro ;/ hahahha
ehehehehe czarnulka sie wyrwała dzien przed walentynkami:D
zagłosowane... :)
Ja tez juz z niecierpliwoscia czekam na wyniki :D
Aaaaaaaaaa ja tam dzis mam swoje walentynki hehe :)
kurczaki no...oglądam te prace po raz setny i dalej nie wiem na którą zagłosować :huh:
ja trzymam kciuki za swoją faworytke:D trzyyyyyyyyyyyymam mooooocno:D:skacze:
Współczuję dziewczynom,które braly udział w konkursie... pewnie siedzicie jak na szpilkach do jutra :D:D:D :skacze:
hahaha wyniki beda jak dostane gosy reszty jury hihi
a będa jutro w nocy? czy może wcześniej?:D ja mam tak, z jednej strony siedze jak na szpilkach, a potem mnei nachodzi że i tak pewnei nei wygram to na co tu czekam.. i tak w kolko:D moje serce tego nei wytrzyma hehe
asiu jesli dostane od ani ich glosy to podlicze dzis i jutro do poludnia beda wyniki
jesli natomiast ania mi dzis nie poda to bede jutro po poludniu dopiero liczyc takze wieczorem beda
rano wam napisze czy mam glosy
ania miala mi podac ale jej nie ma