Choco jednym okiem bedziemy patrzec na planowke a pod stolem mozna cos dziergac:skacze::skacze:
Printable View
Choco jednym okiem bedziemy patrzec na planowke a pod stolem mozna cos dziergac:skacze::skacze:
te kreciolki co sa w programie to chodzi o mocowanie koralika?? bo z nazwa kreciolka sie jeszcze nie spotkalam:)
tak kreciolki to mocowanie koralika..:) mam nadzieje ze uda nam sie wyrobic z calym planem...,a wy najwyzej zboczycie na chwile z tematu i podziergacie panterose..:P chyba ze choco jestes chetna na dzierganie publiczne??:D buc moze ktos jeszcze chetnie popatrzy...:) wiem ze na 100% dojedziesz wiec mozesz dac z emi w sobote..:)
Pazurku Ola prosila mnie zebym sie upewnila wiec sie upewniam:D
bedziesz miala prdzle do akrylu na sprzedaz?
witam, dziewczyny
mam dwa wolne miejsca w samochodzie na warsztaty u Pazurka, bede jechac z Agulusia z Czestochowy, chetne dziewczyny mozemy zabrac po drodze, pozdrawiam...
---------- Dodano o godzinie 09:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:42 ----------
tak, tak Pazurku jesta taka mozliwosc?? bo nie wiem czy kupowac a nie znam sie na pedzlach i zeby mi jakiegos kitu nie wcisneli :)
oczywiscie pedzelki beda...ale te tradycyjne gdzie prawie wszedzie mozna kupic po ok.15 zł zwykle lub 20 zł. kompaktowe no i oczywiscie z rabatem przewidzianym na warsztaty:)
pazurku, pisałam do ciebie na priv ale cos nie działą i nie chce sie wysłac ;(
Izus..kuruj sie nam po zabiegu...:d mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:):* pieniazki spokojnie mozesz dac na miejscu,kwota 70 zł bez zmian z tym ze napoje musicie same zakupic w lokalu..:(
ok, dziękuje, juuż nie truję:)
Wzwiazku z tym iz co poniektore przyjezdzaja z daleka...oferuje nocleg..bo jak wiadomo,podróż meczy i nie zawsze spasuje powrotny pociag...:)
Nnisiaa i Bożena tylko nie bijcie... Nie czekajcie na mnie jednak bo zabiorę się woszczurowym autkiem:kwiatek: godzina snu więcej:D
autem... ?? autem... ??
wypraszam sobie... dżambodżetem :lol:
Iza hahahahahaha poległam.....
Ladyss jasne nie ma sprawy to ja sie spotkam na Bozena
Ok może być woszczurowy Dżambodżet przez duże D:lol:
tak szpila, będzie obstawa jak w Szeratonie (czyt Sheraton Sopot Hotel, Conference Center & Spa, Sopot) :hahaha:
A jak nie będzie obstawy to nakablujemy na Ciebie:D
Ladyss ok :) nie ma problemu.
Ninisia rozpoznasz mnie m.in po różowym kuferku :D
Bozena spoko znajdziemy sie.... ale jak dojedziesz to zejdz schodami w dol ok??:) tam sa tylko jedne schody:P
Paula a Ty o ktorej bedziesz pod Pkp?:D
czyli jak wysiądę z pociągu w Katowicach, to schodzę w dół z tego peronu na którym wysiadłam i w tym 'podziemiu' mam czekać? Bo nie rozumiem za bardzo. Czy może lepiej przy kasach na górze, albo na peronie z którego mamy pociąg do Mysłowic?
Ninisiaa ok. której będziesz? Pociąg którym jadę z Bielska do Katowic, w Katowicach planowo powinien być 8:29 :)
hehe..szpilcia beda nad toba stali:P nie no az tak ostro nie bedzie ale w tym lokalu ino jedna sala z bufetem odrazu wiec pan barman bedzie siedzial...hehe moze sie pazurow od nas dziergac nauczy:P
mozecie na wszelki wypadek skamuflowac napoj jakis w torebce,ale nie obiecuje ze uda sie go wyciagnac... z drugiej strony spokojnie nie jest to lokal exclusive:P niestety..ale to tak jest jak cos zorganizuje sie na ostatnia chwile,bo gdzie indziej sie rozmysla:/: wiec prosze sie nie wystraszyc lokal w stylu MEXICO ale z taka pozadna kolekcja "gratów" hehe..tam chyba wszystko jest od pianina po piec:P Po prostu ktos kto go uzadzał mial słoby gust wg. mnie i naszej instruktor i zbyt nadmiernie chciał go upiekszyc przez co go tylko zagracił...poza tym meble zbyt ciemne wystruj tez ciemny...dlatego starajcie sie spakowac ze soba lampki biurkowe:D
a kto bierze lampke i uv bo ja nie, ja biore frezarke ;(
no własnie dziewczyny prosze dobierzcie sie w pary i podzielcie sie tym co ktora bierze!! bo bez sensu brac wszystkim na raz te cale sprzety ale zeby nie bylo tak iz potem braknie:P
---------- Dodano o godzinie 22:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:04 ----------
W poscie tematu macie rozpisany szczegołowo program(dolna czesc)...mam nadzieje iz uda nam sie wyrobic z całością planowo...:)
Bo bym zapomniała spytac...czy wsrod uczestniczek sa osoby majace salon ?? P.Aneta poszukuje dystrybutorow oraz szkoleniowcow firmy SHARTO...byc moze ktoras chciałaby spróbowac:D
Bożenko nie nie...ja bede w Mysłowicach czekać!!!!!!!!!!!!!!!! w Katowicach przesiadasz sie normalnie .....a jak dojedzieszz do Mysłowic to zejdz na dół schodami i tam Cie zgarne:)
Pazurku jak tylko nas myszki podgryzac nie beda to nic nie jest w stanie zaklocic warsztatow i dobrej zabawy:P:P:P
ja biore lampke uv i taka oswietleniowa to moge zabrac ale taka zwykla na biurko:( bo ta do pazurkow to mam na stale wkrecona w stolik:( to brac taka zwykla??