zobaczysz, że będzie dobrze :) kto jak kto, ale Ty to na 100% sobie poradzisz :) 3mam kciuki
Printable View
zobaczysz, że będzie dobrze :) kto jak kto, ale Ty to na 100% sobie poradzisz :) 3mam kciuki
dokładnie pisiowa cipuchno nie sikaj :D
haha
ooo nie prosze nie krasc moich tekstów są prawa autorkie....:o;];];];]
dokladnie dokladnie!!! zaraz sadem postraszymy!!! hi hi......... a co do jutra to sie nie martw co ma byc to bedzie, ubierz sie na profesorke albo biznes woman popatrz w slownik co by pare madrych slow powiedziec (oni to lubia) i luzik nie daj sie !!!!
...hi hi hi ... na sexowna profesorkę-jeszcze sie podjara i od razu będziesz miala załatwione na bank:good:gorzej jak bedzie to kobieta :(
no gorzej chyba ze taka co lubi kobietki ha ha... ale w razie czego obiecaj jej rabat , a tak serio to luzikkk.... jak bedziesz spieta to i nie powiesz dokladnie swojego uzasadnienia a skoro to ma byc zezwolenie i dotacja to musisz zatrzymac "zimna krew"
Pisiowa dasz rade :* :*
ja mam jutro ustną z polskiego... koszmar jakiś :/ i jeszcze z taką babą.. musze iść nie pomalowana (zero totalne zero!), paznokcie absolutnie nie zrobione, zero biżuterii.. ogólnie to ona wygląda jak sierota i my też mamy tak wyglądać bo inaczej oblewa..
eeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjj co ja tu czytam ahahah
moj maz by sieucieszyl ahah przyjdz do neigo na rozmowe ahahahha o prace ahahahha
siedze i buszuje po forach
patrze na tv
jua juz jestem padnieta mialam spory dzien, wlasnie wypilam piwko (nie dawno pisalam o dietkach hi hi...) i chyba nie bede tu dlugo siedziec tylko ide lozeczko podgrac.. zmeczenie wygrywa!!!
a ja robie sobie malego drina i jak wypije ide spac :) ogladam pazurki mojej nieumiejetnej kolezanki i sie dowartosciowuje :D haha wiem wiem jestem okropna bo sama nie robie idealnych no ale wybaczcie :) chce ktos to mozna u mnie na nk zobacztc :P
ah ja zaraz laski ide na ta rozmowe
ehhhh mam sikawice z nerwów....
trzymajta kciuki dupeczki i dupolcu:)
Trzymamy kciuki, będzie dobrze :)
a aj się napierdnicze zaraz bo niczego dzis nie osiągnęłam jestem wściekła i złamana.
:przytul: :(
I to jest najgorsze. Gadają o dotacjach, a wcale nie jest łatwo ją dostać. W naszym kraju ludziom, którzy chcą coś zrobić rzuca się kłody pod nogi. Lepiej dać obcokrajowcom, którzy nie będą jeszcze płacić przez kilka lat podatku.
Dla mnie to dziadostwo!!
I powiedzcie mi, że ja nie mam pecha :/ Poznałam takiego gościa ostatnio i nawet obiecująco się zapowiadało :/ Zaproponował mi wspólny wypad nad Jeziorsko w przyszły weekend.... a dzisiaj dowiedziałam się, że "zostawia" mnie ( nie byliśmy w sumie ze sobą więc cięzko tak dosłownie powiedzieć) dla laski....z czarnym BMW.... I powiedzcie mi, że facet nie może być blacharą :/ Załamka....
nie no pecha nie masz to facet był głupi:/ on pewnie sam nie wie czego chce, zobaczysz potem sie okaże że tamte laska że jest jakaś pusta i jeszcze będzie sie chciał wkupić w Twoje łaski:) a jesli nie to poprostu nie jest Ciebie wart:)
ja wcinam gąbeczki
http://www.style.com/blogs/beautycou...ettyimages.jpg
:D
smacznego Tonija :) ja czekam na mojego Romeo hihi ;P
na motorku przyjedzie ;) ?