Hej coś uklepałam, nie jestem zadowolona ale cóż ;) aa a możecie zdradzić do jakich fotek ile prac?? Jestem ciekawa hehe
Printable View
Hej coś uklepałam, nie jestem zadowolona ale cóż ;) aa a możecie zdradzić do jakich fotek ile prac?? Jestem ciekawa hehe
nie żartuj na pewno praca jest śliczna jak wszystkie w twojej galerii :]
więc nie ociągaj się tylko ślij maila :P
mam pytanko z innej kategori... jak wpisac stylistka paznokci zamiast poczatkujacy?
dzieki
---------- Dodano o godzinie 20:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:29 ----------
to oko znacz, ze to zart?
no tak przeciez nie wysle oryginalow, a skan mozna przerobic... dalam sie wkrecic:(
puściłem ci info na PW :)
jasne że nie chcemy oryginałów, tylko skany/fotki
a takie rzeczy z przerabianiem to już każdy powinien we własnym sumieniu rozważyć co mu da taki napis przy nicku skoro nie będzie posiadac umiejętności :]
Pozdrawiam
dzis i tak nie wstawie, bo wszystkie certyfikaty wisza na scianie w gabinecie:(... moze jutro jak znajde chwilke:)
:soczek:
no skończyłam robic pazury... szczerze mówiąc to zrobiłam na odpierdziel... jutro wyślę fotki ;) no i z głowy hehe
oj dzidzia dzidzia :P
ps zaktualizowana lista prac które wpłynęły tutaj: http://forum.wzorki.info/konkursy-zd....html#post5137
ale sie nas nazbierało...wwow bedzie ostro
bedzie sie działo dziewczyny a dzidzia napewno ładnie zrobiłaś:Pnie bądz taka skromna:D
no trochę się nazbierało... jutro pewno jeszcze kilka prac dojdzie np. moja :P hehe Aguś sama sobie zobaczysz po zakończeniu konkursu że nic specjalnego nie zrobiłam... nawet moja kumpela mnie pocieszyła dziś mówiąc "stac Cię na coś lepszego" , wiem że mnie stac tylko mi się nic ostatnio nie chce...
agus musisz pokombinowac
hihi
zrob fotke tak zeby bylo widac dobrze krzywa c
---------- Dodano o godzinie 22:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:47 ----------
mam prosbe do dziewczyn ktore nie doslaly zdjec krzywej c
prosze doslac bo jesli jakas paraca bedzie bez krzywej c nie bedzie dopuszczona do konkursu
ja może jutro cos wyskrobie jak znajde chwilke ;)
do boju,do boju do boju laski hey
hahaha:skacze::skacze::skacze:
jeszcze 2dn jeee
Skrobaj anusia skrobaj :)
no ja już posłałam zdjęcia:) ciekawe czy komuś się spodobają
hej aniusia ;) rób pazurki i ani chwili się nie zastanawiaj kochana ;)
no jeśli już to zrobie zdobionko lakierami bo moje pazurki to wołają o pomste do nieba
ja juz tez skonczylam..a mozna do dwoch stroi czy tylko jednego...?,i te zdjecia z profilu u mnie to takie jakies dziwne mi wyszly bo albo jedna dlon a druga zamazana,nie moglysmy sobie pomom dzisiaj za duzo zamieszania i pospiechu jak dzieci biegaja,no ale czekam na odpowiedz..
a ja mam pytanie czy na fotce muszą być widoczne 2 ręce? bo sama sobie raczej nie dam rady zrobić :(
aniusiablondyna
w regulaminie konkursu jest napisane, że obie dłonie trzeba zrobic
Jak cos to i ja chcę wziąc udział! napewno cos wyskrobie :D
do zdjęcia krzywej C wystarczy jedna dłoń :)
annamon tylko do jednego stroju :)