Odp: Nasze początki - Przed i PO
olcia różnica ogromna!! zrobiłaś wielkie postępy :ok:
olcia,różnica mega widoczna .tylko tak dalej :)
kurczę to może i ja sie odważę pokazac jakie " cuda" :) tworzyłam na początku :)
Załącznik 35114
a takie niedawno:)
Załącznik 35115
jak znajde więcej starych zdjęc to jeszcze się trochę "ośmieszę " :)
paznokietki czadzior:wow::wow::wow:
Dzięki :D
Jak patrzę na te kiedyś to mam taką śmiechawe :leze:
paznokietki różnica ogromna
no tu się zgadzam różnica kolosalna:)
zademonstruje wam moje zdobienie ktore robilam jak zaczynalam robic paznokcie i ktore zrobilam dzisiaj wzorek prawie ten sam :)
pierwsze robione w marcu zeszlego roku ;) i 2 dzisiejsze:skacze:
Różnica kolosalna, chociaż te pierwsze jak na początki i tak były genialnie wykonane;)
Asik te pierwsze wcale nie sa zle jedynie lozysko ciut przedluzyc ale pewnie nie wiedzialas co to cover - przynajmniej ja nie wiedzialam poki tu nie zajrzalam na forum :P :)
drugie tez fajne, zaraz inaczej jak sie dluzej popracuje nad stylizacja :)
asiutek dziekuje
rudzia dziekuje :*, no tak nie wiedzialam poki tez tu nie zajrzalam, na poczatku myslalam ze to taki dziwny kolor do np frencha :leze: hehehe
joystynka, paznokietki i asik - rewelacyjny postęp!! na prawdę widać dużą różnice u każdej z Was :) Brawo :ok::ok::ok:
Dziewczyny ogromne postępy! Gratuluję :)
Ja znowu w temacie bo widzę że coraz większą różnicę widać:D
Moje przed znalezione na photobuckecie ahhh łezka się w oku kręci ,
w ogóle pamiętam czasy jak się tipsiory za 2 zł przyklejało smarowało lakierami i było .. szpan :D
Jakość zdjęć fatalna ale widać co trzeba :D
A teraz moje perełeczki PO
Ćwiczę, staram się z każdymi paznokciami poprawiać błędy daję z siebie ile mogę !
i Wiecie co ? jestem z siebie dumna :D
no pluszaku widać że ćwiczysz :D:D:D pazurki robisz rewelacyjne!! a początki wyglądają jak początki :D
No i prawidłowo Pluszku :przytul: masz talent i tego ukryć sie nie da :D
a postępy normalnie szok...aż ciężko uwierzyć że to jedna i ta sama osoba...
a ja cie kiedyś normalnie nawiedzę na naukę łonstroków bo sie zasliniam jak patrze :slina: ... :D hehe
pluszku idziesz jak burza a te kwiatuchy sa niesamowite:kwiatek:
plush ta poprawa jest kolosalna, faktycznie to wygląda jak dwie różne osoby
plusia no super i faktycznie nie widac ze to wogole Ty moglas robic ;D super Ci to idzie a stroki sa poprostu boskie !! :slina:
Nie mogę wyjść z podziwu plushak ... Robisz teraz takie cudowne pazurki ! Ah ... Ile Ci zajęło czasu dojście do perfekcji ? :love:
Plusia, i to jest najważniejsze ;) prace fenomenalne, gratuluję poprawy :*
Dziękuje i chętnie pouczę jak umiem jakoś wiedze przekazać... :)
Te zielone paskudki były z lipca 2008(data z bloga), robiąc pazury raz na miesiąc myślę że to dobry wynik aale do perfekcji mi daleko :)
Dziękuje pięknie za miłe słowa :*
plusiu,jestem twoją fanką(chyba jedną z wielu na tym forum) podziwiam twój talent i mam nadzieję ,że kiedys uda mi się chociaz chociaz w czesci tworzyc cos podobnego :*
pierwsze to moje 'calkowicie pierwsze' pazurki jakie robilam (jak tak teraz na nie patrze to az wstyd, tzn wiem ze jeszcze duzo nauki przede mna i ze teraz do pazurkow ktore robie tez by sie mozna o cos przyczepic hehe ale przynajmniej jakis postep ) robione 3lata temu
dodam ze jak zaczynalam to robilam pazurki na tipsie no i to byly pierwsze akrylki na tipsie french
pozniej nauczylam sie robic pazurki na formie i teraz tipsow juz nie uzywam w ogole ;)
drugie robione dzisiaj :) zelowy french na formie
Oto moje paznokcie robione pierwszy raz w życiu bez żadnych kursów i wogólę (zreszta widać na zdjęciach) około 20 grudnia 2010 a na drugim zdjęciu paznokcie robione 2 raz robione ok 22 grudnia 2010. Jest jakaś różnica? Jeżeli robię błedy proszę wpisać w komentarzach :) Zaznaczyłam miejsca źle spiłowane