holigan rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!
Ja jednak ubóstwiam Czarne makijaże!!!!Jak zrobię to pokażę :)
Printable View
holigan rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!
Ja jednak ubóstwiam Czarne makijaże!!!!Jak zrobię to pokażę :)
jaki słodki króliczek:D
hooligan92- świetny makijaż :D bardzo mi sie podoba :D
Jestem kurcze strasznie niezadowolona... z resztą same oceńcie.. :( bo może znowu ja mam jakieś wkręty:(
Te usta całkowicie się rozmazały!!! :(
A więc:
Modelka: Arleta P. maxmodels.pl modelki, modele, fotograficy, wizażyści, fryzjerzy i styliści
Fotograf: Michał T. maxmodels.pl modelki, modele, fotograficy, wizażyści, fryzjerzy i styliści
I ta co sesje spieprzyła,czyli ja ;(
oj wcale nie jest źle:) kolejna fajna sesyjka
a mi się sesja podoba, nie przesadzaj kochana z tym spieprzeniem... hihiii
hooligan moim zdaniem usta sa przesadzone ale oczka za to bardzo podkreśliły kolor oczu modelki :)
a taki sobie zrobiłam na 100dniówkę:D
Wczorajszy i dzisiejszy...
Śliczne oczka :love:
Moje największe wyzwanie (jak do tej pory). Modelka 75 lat. Wiadomo jednak, że kobieta w każdym wieku chce wyglądać pięknie i się podobać.
I jeszcze mała zabawa pyłkami na ustach. Tym razem ostrzej.
ale fajne usteczka:D
a takie
lusill, bardzo fajne oczka
ivonka-pisalam juz w galerii-no szalenstwo
kura super mejkap:D
farbstift, takie metaliczno-sliwkowy?(na tych zdjeciach kolory zawsze przeklamuja)
---------- Dodano o godzinie 22:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:37 ----------
hyy tuska, :D
---------- Dodano o godzinie 22:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:37 ----------
plusiu-super
lusill świetne oczka
ivonna70 cudne usteczka
Ivonka, strasznie Ci dziekuje, ja jestem ignorant i amator w tej materii,dlatego wszystkie rady przyjmuję z otwartą główą.Powiem Ci szczerze, ze zawsze sie balam tego wyciagniecia cieni do gory, choc wiem, ze powinnam, bo mam kąciki opadające w dół. Boje się, że bede wygladala jak no... stare pudełko?:)
[QUOTE=dzikakura;105453]farbstift, takie metaliczno-sliwkowy?(na tych zdjeciach kolory zawsze przeklamuja)[COLOR="Silver"]
No przekłamane kolorki, bo użyłam odcieni szarości i srebra:D To był makijaż wykonany przy pomocy taśmy klejącej:D
dziewczyny super makijaże :) same zdolniachy mamy na forum :D
przecudne te usta.. :)