Julcia sliczne pazurki, ladne rozyczki i jaka idealna linia usmiechu :love: uwielbiam je
Printable View
Julcia sliczne pazurki, ladne rozyczki i jaka idealna linia usmiechu :love: uwielbiam je
Julcia :wow: :wow: :wow: czad! :D :D Normalnie spróbuje takie zrobić :) :kwiatek:
Julcia, wiedziałam, że to Twoje pazurki :skacze:
booskie ;)
dzikakura rewelacyjne paznokcie!!!!!!!!
julcia super ;)
julcia super paznokcie gratuluje talentu !!!!! Kształt pipe ciekawy ale dla początkujących ciężki do wykonania mam nadzieję że się kiedyś nauczę:)
Dziękuję Wam bardzo dziewczyny :) cieszę się, że wam się podobają :D:skacze::yess:
Mistzrynie pipe proszę o ocenę, w sumie pierwszy raz robilam... cos ten tunel jakis płaskawy chyba...niby ok ale nie wiem co w nim jest nie tak...
Agus tunel w pipkach powinien byc bardziej spinczowany i bedzie ok, ogolnie to bardzo ladnie ci wyszlo:)
Mhm, tunel zbyt płaski i cały pazurek leci w dół, a jakie fajne kwiatki w tle.
mialy byc na konkurs ale wkoncu nie wyslalam
agulusia, no jak mogłaś nie wysłać? Ach Ty niedobra kobieto.! Przecież one są urocze :love: Mój ulubiony kolor, na dodatek jeszcze Twoje wykonanie. Cudo.!
Agulusia :wow: są wspaniałe :slina:
Agulusia mam nadzieję, że nie wysłałaś, bo zapomniałaś... Nie wierzę, że z Twojej własnej nieprzymuszonej woli te pazurki nie powędrowały na konkurs... może byłaś chwilowo niepoczytalna :D
Pazurki BOSKIE! Kolor cudny!!
Agulusia one sa boskie, nawet nie chce slyszec, ze ich nie wyslalas bo Ci sie nie podobaly :p
bez bicia sie przyzanaje ze nie wyslalam celowo, wydaja mi sie srednie jak na konkurs frenchowy w dodatku na final, chyba za duzo niedoskonalosci widze:/:
ale bardzo mi milo ze wam sie podobaja:kwiatek::) i dziekuje za podniesienie na duchu ze nie sa taki zle
jedna lapka z profilu w trakcie pracy..;)moje to te kolorowe..;)
Załącznik 35686
Załącznik 35687
Załącznik 35688
Aniu one są cudowne :love: Te niebieskie :love: :love: :love:
Anna, kolejne przepiękne :love: Pierwsze bardzo mi się kojarzą już z jesienią, jak nie nawet z latem, a drugie cudowne i jeszcze te cienkie linie :love:
Aniu przesliczne oba wzorki :)
ja nie wiem, zawsze zaskakujesz mnie swoimi pracami :)
świetne te kolorowe i jakie długie, superowe
aGus, mnie sie ten pipek podoba jak nie wiem, wg mnie tunel jest ok, tylko od spodu podpilowac, bo leci w dol, ale są cudowne.. mroczne, piekne
Agulusia...naprwde jestes nienormalna, zes ich na konkurs nie wyslala:skacze: to moze chociaz do gazety, co?
annamon, sliczne, niebieszczaki takie elganckie, zreszta te drugie strokowe tez rewelka
Aniu twoje pipe sa idealne!! :love::love::love:
Agulusia bardzo ładne ;) kolorek śliczny ;)
Aniu prześliczne :D :love:
pipy z koronką