moze suwaczkiem musisz przesunąć w prawo ? :)
Printable View
Dziewczyny właśnie wróciłam z poprawki tego mojego tatuażu i jedno wam powiem... za cholere nie wiem jak ja ten caly bol wytrzymalam... podziwiam sie za to normalnie:D
Wstawiam fotke mojej biednej nozki tuz po powrocie od tego wariata z maszynką (nie patrzcie na skarpete bo to robocza do tatuażu i cała brudna w fabie:D)
Milena fajny tatuaz :D taki foliowy :P
hehe wiem wiem :) ok wstawiam wam mojego skończonego już (mam taką nadzieje :D) pawia:) wiem wiem zdjęcia strasznie lipne ale sama sobie nie potrafie nic ładnego zrobić :D
milenka;) jak dla mnie nie widac roznicy pomiedzy tym a wczesniejszym:D jaki kolorowy byl taki jest;)
---------- Dodano o godzinie 16:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:24 ----------
to tez nie to:D chyba mi sie nie wgrywaja wszystkie fotki po prostu i tyle:(
fajny efekt :D paw wygląda świetnie ;)
ej ja tam widzę różnice :) mała ale zawsze jakaś jest wkleje ci zdjęcie przed i po:)
Jest różnica. Zdecydowanie teraz wygląda lepiej , kontury są wyraźniejsze no i jest dopracowany - to widać.
kurde milenka fotka w czerwonej skarpetce wydaje mi sie bardziej `zywa` a chyba ta czerwona to byla wlasnie wczesniejszsa, nie?? z reszta ty widzisz to na zywo wiadomo ze na fotce jest inaczej...;]
---------- Dodano o godzinie 17:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:41 ----------
ale wiesz co, zaraz sprawdze jeszcze raz:D moze faktycznie cos przeoczylam.;]
Powiem ci że lepsze zdjęcie było w tej pierwszej. Bo teraz jak robiłam zdjęcie światło kiepskie jest..;/
no napewno...ale fakt jest taki ze tak czy inaczej paw jest kolorowy i nic tego nie zmieni|:D:D widac z daleka;)...:ok:milenka a jak cieniowal Ci na biało to tez bolalo cie to najbardziej?? bo jak mi cieniowal bialym to myslalam ze zejde normalnie...nie dosc ze ma jakas inna konsystencje to jeszcze taka igla cieniutka ohh...
mnie to tam i to białe i kolorowe tak samo bolało :D
Milenka sliczny tatuazyk :D
Ok to daje fotki mojego tatuażu już po całkowitym zagojeniu się:)
Milenka piękny! i te kolorki :love:
no teraz to widac roznice :)
kolory juz sie unormowaly wiec efekt niesamowity :brawa:
wyrazisty i przyciagajacy uwage :)
milenko, pawik super, choć mi osobiście nie podobają się kolorowe tatuaże
A ja się "pochwale"
nie mój... ale mojego taty przeze mnie dzisiaj w nocy robiony :D
mój pierwszy w życiu tatuaż więc Kobitki proszę o wyrozumiałość :)
wzór on sobie wybrał ja tylko podrasowałam smoczkowi mordkę :P
trochę kiepskie foto ale tak to jest jak się cyka przy oknie ;D
Załącznik 34331
Wow!! świetna robota:)
Bardzo fajnie wyszło:):)
germana super:) Gratuluje pierwszego tatuazu;)
Milenka pawik śliczny, chociaz nie podobaja mi sie kolorowe tatuaze, to wykonanie sliczne;)
A ja sobie w styczniu planuje zrobic;) Albo z boku brzucha albo z boku pleców;) Taki motyw kwiatowy czy cuś:P
I moje kochanie tez chce, tygrysa na ramieniu:D;)
Także jak juz zrobie to sie pochwale;)
Śliczne je macie :) :love:
germana,nic tylko :brawa: