dziękuje:)dodam fotke do:Ddam:)
Printable View
dziękuje:)dodam fotke do:Ddam:)
super że ci się udało:)
madzia pokaż co to za stronka i loguj się na tą co u mnie jest poniżej, też zbieram osóbki:)
ja wlasnie dostalam probki z pb:good::D
ekspers normalnie:skacze:
już??!! no to super, mam nadzieję, że do mnie też tak szybko dojdą:)
ja tez wczoraj dostałam próbeczki z PB.:) Dziewuszki a wiecie może czy ktoś wysyła jakieś bezpłatne akryle, pilniczki?
---------- Dodano o godzinie 10:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:12 ----------
a to moje próbeczki które juz dostałam jakiś czas temu a nie wstawiląm do tej prody fotki... wczoraj jeszcze dostałam PB ale nie ma tu tego na fotce:)
---------- Dodano o godzinie 10:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:24 ----------
no i konkursik palmolive- moja nagroda pocieszenia:)
chyba wreszcie załączyły mi sie fotki:)
Gratulacje :] :good:
Ja też gratuluje :*
PrzeczytamWszystkich.pl JEŻELI MOŻECIE TO ZAREJESTRUJCIE SIĘ TUTAJ :) ZA CZYTANIE ARTYKUŁÓW SĄ PUNKTY,KTÓRE WYMIENIA SIĘ NA NAGRODY.NA STARCIE 100PKT.BYŁABYM BARDZO WDZIĘCZNA I NA PEWNO JEŚLI KTÓRAŚ Z WAS BĘDZIE CZEGOŚ POTRZEBOWAŁA TO SIĘ ODWZAJEMNIE :) POZDRAWIAM :macham:
ja juz w tym jestem. kurcze to moze i do mnei przesla te pb tak szybko? u nas listonosz zawsze pozniej przychodzi ale fajnie by bylo:)
ja nie mam klucza od skrzynki,bo chłopak do pracy wziął :/ ale przez szparki widziałam jakiś baaardzo wypukły list, więc podejrzewam, że to próbeczki :skacze:
dostałam próbeczki z PB takie akurat, żeby na paluszku do ćwiczeń przetestować. Są 3 żele:)
mi wczoraj przyszedł kupon eukanuby. dziś to dopiero zobaczymy..
Też będę próbować się logować, może mi wyślą cosik ciekawego :D
ja wczoraj dostałam awizo i na nim napisane (nie mieści sie do otworu skrzynki) i dostałałm COŚ... dzis ide na poczte.. moze jakies próbki z czegos bo niczego innego sie nie spodziewam ;)
dziś dopiero trafiłam na ten temacik i powysyłałam chyba wszystkie możliwe zgłoszenia :P dam znać jak mi coś przyślą :D
przyszły mi pb. cover, base i clear. base jest tyle ze na 2-3 paznokcie starczy, reszty ze 2ml góra. ale opakowania przydadzą się do mieszania, bo są te białe 10ml:) cover ma dziwny kolorek, dziś wieczór będę testować a wcześniej zrobię fotkę, ale teraz to już padnięta jestem
ja dostałam próbki z Perfect Beauty :skacze:
żel = blush, pink
akryl = super white, cover
wrzucam swoje. jak widać, covera jest najwięcej. po dokładnym spłynięciu stwierdzam że cleara starczy na jeden pazurek. średenio jest coś przetestować, ale niech będzie:)
no ja mam jeszcze mniej covera:):P
Ja wczoraj rownież odebrałam probki pb i mi szczeka opadła duze opakowania clear white i cover z tym ze dwa byly calkowicie puste a covera na jedeno nabranie pedzelka.....Lipa troszke:/:
lepszy ryc jak nic
próbki to próbki.. tylko do wypróbowania a nie zrobienia wszyskich pazurków... nie ma co za duzo oczekiwac... ;]