Ale rozwiązanie konkursu miało być już dzisiaj;(
Printable View
Ale rozwiązanie konkursu miało być już dzisiaj;(
Potrzymamy Was trochę w napięciu :skacze:
o jaa :(
szefowi tez się należy chwila wytchnienia od nas. nie kiedy dajemy mu popalić:skacze::skacze::skacze::skacze:
aż mi sie owsiki wlaczaja bo sie doczekac nie moge;p
też się doczekać nie mogę bo pierwszy raz biorę udział w takim konkursie:)
ja też pierwszy raz i jakoś o tym nie myślę. co będzie to będzie:skacze::skacze::skacze::skacze:
ja też wysłąłąm maila z pracą i jakoś nie widzę się na liście konkursowej możliwe że nie doszedł przecież pisało że list został wysłany
---------- Dodano o godzinie 18:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:44 ----------
[chyba się pociacham mnie to nigdy nic nie wychodzi nawet wysłanie maila;(
---------- Dodano o godzinie 18:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:14 ----------
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
musisz powiadomić małą albo kamisa. ale kamis ostatnio wspominał żeby nie sugerować się tymi listami:*:*:*:*
Dziewczyny nie ma się co stresować. Prawdopodobnie na sam koniec wpłynęło wiele prac i szefostwo nie miało czasu już uaktualnić listy. Przecież to też ludzie i potrzebują troszkę wytchnienia:). Posegregują prace i wstawią jak tylko się z nim uporają.
:):):) kiedy będzie ogłoszenie wyników szefowo?????:wstydek::wstydek::wstydek:
a wiec tak kamis jutro przyzezdza i wystawi fotki dla was tzn zebyscie wy je widzialy
wtedy zbierzemy sie i wybierzemy pierwsze miejsca
nie chcemy wybierac dopuki wy nie zobaczycie prac.
Mala ale napiecie tworzysz :D:D:D...teraz dziewczyny beda odliczac godziny...:P
a tak właściwie to gdzie są te zdjęcia bo ich nie widze
kurde nie zagladalam tutaj prawie dwa dni. Zagladam dzisiaj i nic. ;(Proba cierpliwosci .Wzielam pierwszy raz udzial w konkursie i chcialam zobaczyc co jestem warta mimo ze wykonuje ten zawod.
Mała chyba musimy je jeszcze dłużej potrzymać w niepewności i cierpliwości nauczyć, bo jakieś strasznie niecierpliwe te nasze forumowiczki ;P
ale mnie pewnie teraz zlinczujecie :skacze:
nie no bo nie zdarze przed wyjazdem zobaczyc prac ani kto wygrał ;P !!
hahaha powiem wam tyle
ze zdjecia sa juz przeniesione ale nikt ich nie zobaczy bo sa w specjalnym temacie zamknietym i dostepnym tylko dla adminow hihih
cierpliwosci
musimy je jeszcze poukladac i olanie w calosc zrobic
mamuśka ale robisz tu napięcie:skacze::skacze::skacze: dziewczyny zaraz oszaleją:skacze::skacze::skacze:
miminka:aty::aty::aty::aty::aty::aty::aty::aty::at y::aty:
a ja tam o dziwo nie jestem w napieciu... pewno dlatego ze wolalabym zeby mojej pracy nie wystawiali hihi ale z checia bym popatrzala na prace innych :skacze:
Też nie mogę się doczekać co wymyśliłyście laski :D