ja tez juz dolozylam swoje 5 groszy!
Super prace!!!!!!!
Zycze wszystkim wygranej, i milego czekania!;(;(;(
Printable View
ja tez juz dolozylam swoje 5 groszy!
Super prace!!!!!!!
Zycze wszystkim wygranej, i milego czekania!;(;(;(
No dobra. Dziewczyny oddawać głosy, to może już jutro wyniki będą:P:P:P
oj nie nie :P ja muszę odpocząć przynajmniej ten weekend nawet nie próbujcie mnie namówić :D hehe :P
Na prawde prace sa swietne,i bylo w czym wybierac..:crazy::crazy::crazy:teraz pozostaje tylko czekac...:ave:
na pewno ktos wygra:win::win::win: ale najwazniejsze ze wszyscy dobrze sie bawili i wciaz bawia...wszystkim wam zycze wygranej taaaaaaaak mocnooooo.....:kooffa::kooffa::kooffa:i wszystkie cieplo caluje:*
trudno było ale zagłosowałam :)
zagłosowałam na 3 całkiem inne prace;) teraz pozostaje nam tylko czekać w napięciu aż Kamis sie nad nami zlituje i ujawni wyniki:D
prace są super! taki miałam dylemat ze chyba z pół godzinki wybierałam :przytul:
powodzenia dziewczyny!:kwiatek:
kamis ale bedizemy mieli liczenia
widzialam ile glosow juz oddali hih
ahhahahah zaraz sobie to wydrukuje wrazie co jako grozbe hhaahhah
mała gdzie ty masz tak dużo głosów ja tylko 20 widzę :P a prac było 28 :P
to i tak nie jest zle jak na pierwzy dzien...a pozostalo jeszcze 8dni....hihihihi...mam nadzieje ze do tego czasu przybedzie 10 razy tyle a wy dlugo bedziecie pracowac...;)
No kochane - poziom wysoki wysoooooki!! Ja jeszcze nie wysłałam wyników bo się nadal zastanawiam :huh: mam faworytów ale jeszczę po kontępluję i zagłosuję :good:
Wszystkim Paniom życzę powodzenia:przytul:
Ja mam problem z wyborem ehh bo nie wiem czy kierować się dopasowaniem do stroju czy po prostu wybrać te które mi się podobają.....ogladam i ogladam i świra dostaje hahaha
najlepiej i tym i tym po trosze :P wiem że to żadna pomoc :P
kamisku ledwo prace wyystawiles a tam az 20 glosow
to jest duzo
i tak jak laski mowia jeszcze tyle dni
ja juz oddalam glosy :D
Też oddałam głosy ale nie było łatwo :) Super prace dziewczyny :)
ale mam problem :P tyle świetnych prac a głosy tylko 3 :(
bardzo ładne prace, Cięzki wybór. Ale ogromne zainteresowanie!!
Ja juz mma swoich faworytów, ale teraz lece sie majówkować wiec zgłosuje póżniej :*
oki pysia :) do miłego ;)
---------- Dodano o godzinie 12:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:10 ----------
kilka statystyk (tak dla ciekawskich):
prace konkursowe wysłały 33 osoby
5 z nich niestety musieliśmy odrzucić czyli zostało 28
otrzymaliśmy około 90 fotek :) średnio 3,2 na głowę ;)
Ja juz tez mam wytypowane ale wyniki wysle pozniej,ciezki ciezki wybor bo prace sa naprawde wspaniałe
bardzo ciężko będzie wybrać:wow: muszę chyba kilka podejść zrobić bo prace są przepiękne... i aż tak duuuuużo...
no i nie wiem jak oceniać, czy pazurki zdobienie i kształt czy również dopasowanie do stroju... bo są np. piękne pazurki ale moim zdaniem akurat do tego stroju nie pasują i co mam zrobić w takim przypadku?
Też miałam taki dylemat i najpierw wybrałam te, które najbardziej mnie urzekły, a potem z tych wybrałam te, co w miarę pasowały do stroju.
mamy już 31 głosów :) ahh ciekawe kto prowadzi :P
No ja własnie oddałam głosiki :skacze:
a pewnie że specjalnie HAHAHA :D
Trudno niech im będzie. Dzisiaj jest mi wszystko jedno, bo padam.
oczywiście że będziemy :) was trzymać w niepewności ;)
ja też już zagłosowałam :) Wasze prace są przepiękne!
no wreszcie oddalam glosy :D
ja tez juz oddałam głos :D
dzisiaj to kamis i mala maja wolne..i maja nas gdzies..odpoczywaja,pewnie griluja w taka pogode ...tylko my jak nawiedzone na tym forum siedzimy...hihihihi
ale to nawiedzenie tez czesto gesto owocuje!!!
tak jak piszesz nie inaczej...donna jestes poszukiwana przezemnie na akrylach..:)
:skacze::D:good:juz ci odpisalam,najlepiej jak moglam kochana