aga jak piątkowa wizyta u fryzjera?????? pokazuj co masz na głowie:D:skacze:
Printable View
aga jak piątkowa wizyta u fryzjera?????? pokazuj co masz na głowie:D:skacze:
obcieła mi tak, że nie widać było różnicy i tak mnie korciło....ze dorwałam sie do nich i teram mam jakieś takie schody:( i zastanawiam sie czy nie pójść poprawić
z jednej strony są krótsze z drugiej dłuższe fotka nie bardzo oddaje to jak jest naprawdę
chyba czeka mnie kolejna wizyta u fryzjera:P
Aga to się fajnie prezentuje, tak jakby miało tak właśnie być :) ja miałam takie po wizycie u fryzjera :D
radyklanej zmiany nie widac aga aleee jak nie za bardzo Ci pasuje, to skocz jeszcze raz i nie bój się ostrzejszego cięcia...włosy odrosną:]:D
fakt schody są. Jeżeli takiego efektu nie chciałaś proponuje wrócić do tego samego fryzjera i poprosić o poprawę fryzury jeżeli odmówi idź do lepszego :)
wedlug mnie fryzurka jest ok :ok: , no ale najwazniejsze jest twoje samopoczucie jak ty sie w niej czujesz, jezeli Ci nie odpowiada to popros twoja fryzjerke o poprawe tak jak Etna napisala.:*
jej już raczej nie poproszęo poprawkę, bo specjalnie przyjechała nas obcinać w domu a w salonie bierze ze 3 razy tyle...ale spróbuję sie umówić do innego fryzjera:)
to jak ona obcięła, że nie było widać różnicy ? :)
a tak malutko włosów mi podcieła z góry...tak ciut ciut:P jak jej mowilam, że może wiecej to mi powiedziała, że mi z dołu mało zostanie...
skąd ja to znam... moja siostra też chciała taką fryzurke jak ty i też tak mało jej wycieniowała z góry... bo mówiła ze inaczej to będzie dziwnie wyglądać...
a sama podcięłam sobie więcej i wcale mało nie zostało...w piątek ide na kolejne poprawki...albo bedzie dobrze albo bede już zawsze chodzić w kucyku jak mi całkowicie popsuje:D
to idź teraz na poprawkę i się pokaż :)
Kilka moich, ostatnio lubię się fotografować...
Lusill wyglądasz super! no gorąca 20! Tak młodziutko wygladasz w tej fryzurce i do tego ta spineczka. Super naprawde. ^_^
Lusill świetnie wyglądasz :)
hihiii.. prawda że blondynkom pasują spineczki?
dziękuję z a miłe słówka, od razu czuję się młodsza!!!
bardzo ładna fryzurka :)
Lusill prawda prawda spineczka pasuje :D:D , blond to twoj kolor :ok::ok: buziaki
>Świetnie Ci w blondzie!! :love:!
O woszczur, mi tez sie podoba fryzura kukulki, podobaja mi sie w ogole fryzury z wygolonym bokiem, tylko kurcze odwagi mi brakuje :(
Bo wygolenie boku to troszke wiecej niz zafarbowanie na zielono nie....
Ja chcę mieć fryzurkę tego typu...
Fryzury - kręcone włosy, loki fale
tylko u mnie będzie bardziej pokręcona:) no i kolorek mam inny. Póki co mam włosy do łopatki mniej więcej, po wyprostowaniu jeszcze dłuższe:D
fajnie ;)
a tu coś takiego jak ja bym chciała mieć. Ale nie jestem na tyle odważna, ale grzeję się na tą fryzurę już 3 lata :love:
ja mam bardziej pokręcone, ale jak są dłuższe to troszkę mniej, bo kiedyś miałam takie do brody i wyglądalam jak baranek:Dmi chodzi głównie o długość:love: kiedyś marzyłam o prostych, ale się poddałam, bo sama nie umiem sobie wyprostować a jak ktoś prostuje to ok30min to trwa ehh
Ja się muszę tak opitolić !
Nanami podoba mi sie taka fryzurka ale znajac mojego marude to bym mi nie pozwolil...teraz sie chcialam na miedziany zrobic to mnie pognal i zostalam przy ciemnym blondzie - nareszcie, 2 miechy czekalam na swoj kolor bo mialam czarne ale mi sie znudzily :D
teraz wygląda to tak... trochę lepiej, bo wycieniowane ale w kolei strasznie się podkręca z jednej strony
fajnie, a wywijasy prostownicą prostownicą:D
o lepiej teraz:)
fajnie , troche prostownicy na te wywijasy i bedzie :ok: :*
Fajnie Aga ;) masz piękne włoski :)
ja byłam wczoraj u fryzjera tylko na końcówkach, ale mam wrażenie, że dużo włosów poszło ...
Zawsze jest takie brzydkie wrażenie. ja jak idę do koleżanki by mi włoski podcięła, to nawet po ścięciu 1 cm to ja już panikuje ze ścięła za dużo. heheh :D :zly::hahaha:
może dlatego, że zawsze nosiłam pocieniowane i mi się znudziły więc obcięła na prosto z 1,5 cm :P no trudno. Włosy nie kiełbasa - odrosną :P
Włosy nie kiełbasa - odrosną :haha::leze::leze:
Nanami przynajmniej Ci sie wzmocnia :)
Właśnie, i w efekcie na pewno wyglądają na znacznie zdrowsze i grubsze, nie? :)))
a ja dzisiaj byłam pasemka zrobić .. i praktycznie nic nie widać.. zapłaciłam 80 zł a nie ma różnicy zbytniej z moimi naturalnymi.. dam odpocząć włoskom i pójdę jeszcze raz żeby poprawić :)
taaa wyglądają tak zdrowo teraz :)
a ja se dzis sama farbnelam..... mial byc kasztanowy braz...... a jest prawie czarny :sciana: :sciana: :sciana: tez troche poczekam, moze sie troche zmyja i wezme na jakis jasniejszy :D
no mi koleżanka dorobi w sobotę kilka białych i będzie ok :)
ja kupiłam w rossmanie mój ukochany brąz - ciemny brąz :) najlepiej się w nim czuję :)
Honey zmyje się !!