Ja akurat uwielbiam tusze z Maybelline :D szczególnie colossal volume express...
A tak ogólnie, to używacie tuszy z plastikową szczoteczką?
Bo ja który bym nie kupiła i ile na niego nie wydała to jakoś nie zachwycają mnie.
Printable View
mnie te z plastikową czy sylikonową szczoteczką wogóle nie zachwycają... jakieś beznadziejne chyba są te szczoteczki...
Podobno bardzi dobrym tuszem jest Dior Show... ale cena też jest fajna...
a ja jeszcze bardziej od tego żółtego tuszu lubię ten http://media.sophisti.pl/photologue/...6n_display.jpg
daje jeszcze lepszy efekt:skacze:
no też fajny:) ostatnio właśnie go dostałam:)
Ja ostatnio kupiłam Maybelline Pulse Perfection.
No te wibracje.. może coś dają. Ale ta szczoteczkaaaaaaaa... WRRRRRRR
Ja też używam Maybelline mam teraz najnowszy efekt sztucznych rzęs (w ogóle miałam wiele z tej firmy i byłam zachwycona :D )
Super ta paletka... i piękne kolorki.. musze też sobie taką sprawić
Przeglądałam stare fotki i znalazłam TO :) Znów ten zieloony :)
nie pamietam, jakie kosmetyki ;( [fotka z listopada] :*
No no zieleń zabójcza... niestety nie wiem jaki to cień ..
Inglot, chyba seria Verigo jakaś :/: :huh: O.o Nie pamietam.. cień mam dośc długo i sie przetarlo :( Ale wygląda komkretnie tak: [zdjęcia] Jak widzisz, ma 'wbudowaną' poręczną gąbeczke do aplikacji :) Polecam go, na prawdę :) Długo sie trzyma i baaardzo długo jest intensywny :)
[był za ok. 20 zł :) ]
Jootka ten zielony jest boski :)
Poważnei tak tanio?:wow: To musze lecieć kupić! Bo jednak, co jak co, ale kupiłam go chyba.. nei wiem.. 9 miesiecy temu?:D Wiec musze lecieć po fiolety i niebieksie :D
Zgadzam sie, huliganku :D NAturalne są :):*
perłowy cień+ kremowy cień różowy+ blado różowa kredka do oczu
http://images44.fotosik.pl/293/7d85c5b2e821aaf1med.jpg
dziekuje :*:*
Madzia :D Ślicze oczyy! :love: make tez baaardzo ładniutki ;):*
B.ładnie i delikatnie
a to mój ostatnio na szybko robiony :D
Załącznik 22631
Załącznik 22632
ładnusi :)
fajny ;) ale do mnie kolor by nie pasował :D na pewno bym się nie czuła w takim makijażu :)
Jula zmienilas avatar i teraz nie wiedzialam co to za Julcia :D hahaha...no ja
a masz sliczne oczka, oba rowne :)
moje jest jedno wieksze.. ehhh
Jootka ten zielony mnie rozbraja za każdym razem jak na niego looknę ;)
ja się ostatnio tak malnęłam jak szłam na koncert
Aneczka :D Śliczny make! Bardzo ladnu cien bna powiekach :*:*!
Aneczka bardzo ładny makijaż :)
Mi też sie bardzo podoba... A kolor oczu też masz świetny fajnie się kąponuje z kolorkiem włosów :)
Stare make.
bardzo ładny taki delikatny:)
bardzo ładny makijaż :)
na maturkę z histy;) jakieś smutne te oczka dziś, ale taki mam dziś humorek niestety:
http://images44.fotosik.pl/295/c5aa96873c9053f9med.jpg
Fab! Współczuje :D Ponoć z histy jest DUŻo trudniejsza od matmy, czy fizyki. Życxzę powodzenia :)
A make przesliczny - taki delikatny :)
i znow cos mojego :P
te mega kolorowe to sa proby makijazu "faraonki" do szkoly :P pozniewaz musze moja modelke za cos przebrac i zrobic makijaz i taki pomysl przyszedl mi do glowy ale chyba jednak z niego zrezygnuje :P
Natalia fajne makijaże :D
dziekuje :*
Piekne te wasze makijaze, ja ostatnio ograiczam sie tylko do rzęs bo mi sie po prostu nie chce malować, za malo czasu. Ale upatrzałam własnie piękna paletę odcieni od czarnego , szarości po bialy, można zrobic piekne cieniowanie na oczkach.
Natalia piękny ten makijaż:) nie rezygnuj z tego pomysłu:)
Natalia zaszalałaś-to lubię :D
ajj dzieki dziewczyny :*