-
Odp: Opinie o produktach INDIGO Nails Lab
mam i GR01 i pastel mint sliczne obie :) jak tylko zrzuce zdjecia to postaram sie wkleic ;)
Gr01 juz wstawie chociaz trudno jest uchwycic prawdziwy kolorek,jest z mieniącymi drobinkami
http://pu.i.wp.pl/bloog/84804636/512..._v9_medium.jpghttp://pu.i.wp.pl/bloog/84804636/512..._aZ_medium.jpghttp://pu.i.wp.pl/bloog/84804636/512..._7F_medium.jpg
-
beata63 ile warstw trzeba dać tej brzoskwinki żeby ładnie pokryło? Bo muszę jakąś brzoskwinię zamówić dla klientki bo na ślub sobie wymyśliła
-
Do kaka80 wielkie dzięki.Tak jak pisałam GR01 mam i zastanawiam się czy summer mint jest jaśniejszy czy ciemniejszy albo czy wygląda tak jakby dołożyć do niego trochę turkusu(taki kolor najbardziej by mi pasował).Powiedz mi proszę czy przed hybrydą przedłużasz paznokietki czy poprostu trafiają Ci się klientki z tak ładnymi płytkami bo efekt końcowy świetny!!!
-
Cytat:
Napisał
Kamillka
Do kaka80 wielkie dzięki.Tak jak pisałam GR01 mam i zastanawiam się czy summer mint jest jaśniejszy czy ciemniejszy albo czy wygląda tak jakby dołożyć do niego trochę turkusu(taki kolor najbardziej by mi pasował).Powiedz mi proszę czy przed hybrydą przedłużasz paznokietki czy poprostu trafiają Ci się klientki z tak ładnymi płytkami bo efekt końcowy świetny!!!
kamilka tu masz link do katalogu hybryd
http://forum.wzorki.info/paznokcie-n...akierow-8.html
pokazywałam na zdjęciu kolor summer mint zdjęcie oddaje kolor, summer mint bardziej wpada w zieleń niż w turkus, w turkus wpada listek mięty z mistero milano
Tosiaczek ja malowałam 2 warstwy, jest dość gęsty
-
Cytat:
Napisał
kaka80
mam i GR01 i pastel mint sliczne obie :) jak tylko zrzuce zdjecia to postaram sie wkleic ;)
Gr01 juz wstawie chociaz trudno jest uchwycic prawdziwy kolorek,jest z mieniącymi drobinkami
kaka80 a ten pomarańczowy co to za hybryda ??
-
Kamilka summer mint to taka pastelowa zieleń,przygaszona-hmmm...nie wiem jak to napisac:)a Gr01 to jak sama wiesz zywsza zieleń z drobinkami,w weekend postaram sie wrzucic fotki,a na tych zdjeciach akurat są utwardzone pazurki zelem ;) bo tak sobie te panie zazyczyly chociaz dlugosc wlasnie mialy idealną pod hybrydki ^_^
Elizabeth76 to MM zapach lata-sorki Indigo :D
acha znalazłam na fb zdjecie ,ktore wstawila Magda Dziosa https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater to zelik z innej firmy -ten miętowy ale idealnie mi pasuje do Gr01 bo mi trudno go idealnie uchwycic
juz mam -tu jest summer mint
http://iv.pl/images/41455062718283505203.jpg
-
Ja mam brzoskwinkę i kolor jest przeliczny taki jak na fotce wyzej :) prawdziwa brzoskwinka, ktorej szukalam :):)
2 warstwy pięknie kryją.
-
Dziewczyny, a odpowiada wam gęstość hybryd indigo? Są bardzo gęste. Jestem w szoku, bo do tej pory pracowałam tylko na MM
-
Mi bardzo odpowiada gęstość hybrydy , ponieważ cieniutko nakladam a one się pięknie kryją kolory sa ładnie napigmetowne . A pracuję tez na hybrydach gelish, nsi oraz bluesky .
-
gęstość hybryd indigo jest odpowiednia tak aby się dobrze rozprowadzała ale nie rozlewała na skórki. Mają dużo pigmentu przez co dobrze kryją :)
-
Bosh!Chce je wszystkie!
Przysięgam,że jakbym wygrała w totka,to bym chyba po zakupach w Indigo już nic nie miała,bo bym u nich wszystko wydała ;) ! Wszystko jest takie cudne!
Hybrytki jak ta lala,mniam mniam!
-
a co dziewczyny sądzicie o coverch żelowych INDIGO?
-
ja kocham najbardziej cover nr 1,easy shape:D
-
A ja mam takie spostrzeżenia: używam hybryd Indigo i jedną mam jednofazówkę i obserwując przy dłuższym noszeniu te hybrydy(na obu dłoniach mam część paznokci pomalowaną normalnymi hybrydami część jednofazówką) stwierdzam, że jednofazówka dłużej wytrzymuje nienaruszona tzn. mam bardzo miękkie i cienkie paznokcie i przy normalnej hybrydzie pokrytej base&top coat ta wierzchnia warstwa lekko żółknie, kolor hybrydy pod nią jaśnieje, a całość razem ma mini pęknięcia. Takie rzeczy natomiast w ogóle nie dzieją się z jednofazówkami, wiadomo przy czterech tygodniach noszenia(tak, tak czterech, bo moje szponki bardzo, ale to bardzo wolno rosną) są lekko bardziej matowe, ale meeeeeeeeeeeeeeeeeeeega elastyczne - moje pazurki mogą się wyginać jak chcą, a ta jednofazówka jest jakby gumowa i wygina się z nimi :skacze: Jestem pod mega wrażeniem, bo żaden lakier tego nie wytrzymywał(wiadomo), żele potrafiły lekko odprysnąć, za too te jednofazówki dają radę :D i już tylko je będę kupować :)
-
A ja jestem mega zadowolona z hybrydy białej do frencha...robilam sobie na stopkach i linie french malowalam cienkim pędzelkiem super sie rozprowadza i nie rozlewa...wygląda ślicznie. polecam!!!!!
-
Mam takie pytanie: jak w ogóle idzie Wam ściąganie hybryd indigo? Mam na myśli jednofazówki i te zwykłe - korzystacie z płynów indigo czy traktujecie pazurki acetonem?
-
Acetonem nie puści... Ale.... juz niedługo:)
-
heh, no tak - pewnie znowu jakaś nowość ;)
-
Kasiu czekamy z z niecierpliwością, !!!
-
Hej
Dziewczyny mam takie pytanie wiem ze juz bylo ze te male hybrydy 5 ml ktos pisal ze wystacza na 8-9 ale czego warstw czy pelnych stylizacji (czyli 2 warstwy na paznokcia) bo nie wiem jak to sie oplaca czy lepiej zainwestowac w duze .Te pastele tak kreca :skacze:
-
Ja zrobilam nimi 9 setów baza, 2x kolor i top :)
-
A jeszcze zapytam czy o promocjach cos slychac???
-
A ja niedawno poznałam wasze coverki a mianowicie glamour i bling bling.
Oba rewelacyjne:)
Koleżanka znów zakochana w hybrydkach.ja chyba tez się skuszę:)
Rozumiem,ze do sciagania tylko wasz remover??
-
Hybrydki maja piekne kolorki i sliczne opakowania :-) podobno promocje sa tylko w grudniu;-(
-
Szkoda że chwilowo promocji brak...
-
Szkoda szkoda ale zamierzam się obkupic w tym roku jak będą promocje :p kuszą mnie neonowe hynrydki czy ktoś może mi coś powiedziecx na ich temat ??
A jeszcze jedno Pani Kasiu mam nabłyszczacz shine on! i zauważyłam że mi pęka na pazurkach ;( co to może być??
-
Moim klientką juz 2 razy połamały sie paznokcie przy kolorkach z shine on..większosc paznokci byla u góry spękana..teraz powiem szczerze ze boje sie go robic i chyba wycofam je z oferty bo boje sie kolejnego przypału..czy ktoś wie o co może chodzic..???
-
Odp: INDIGO Nails Lab
Cytat:
Napisał
agnieszka-x
:) dziewczyny wypróbowałam piękne pudry kolorowe podkładowe indigo. Są z piękną poświatą. Dołączam zdjęcia. :ok: Są superowe efekt jest powalający.
Te 3 zdjęcie prisma violet 05 nie wygląda jak ten fiolet na stronie nie wiem dlaczego
jak aplikowalas te pudry? Mieszalas z clear gel czy clear gel z pudrem a na to sam cler?
-
Cytat:
Napisał
kajka11
Moim klientką juz 2 razy połamały sie paznokcie przy kolorkach z shine on..większosc paznokci byla u góry spękana..teraz powiem szczerze ze boje sie go robic i chyba wycofam je z oferty bo boje sie kolejnego przypału..czy ktoś wie o co może chodzic..???
Miałam dokładnie ten sam problem. :/ Niestety nie otrzymałam odpowiedzi na ten temat, więc dołączam się do pytania ponownie. Co do nabłyszczacza Shine On! to narazie się nie wypowiem czy są jakieś problemy, bo dopiero testuję. :)
-
Dziewczyny nawet mnie nie straszcie , właśnie zakupiłam Sine On i już jednej klientce zrobiłam , na razie nie dzwoni to może jest ok????? Ale już siedzę jak na szpilkach:(
-
... ja tez uzywam shine on i jak narazie nie mam żadnych problemów. Nawet muszę stwierdzić że jestem z niego zadowolona... Ważne jest jedynie aby paznokieć był dobrze wygładzony polerkami i aby nie nakładac go zbyt wiele..
-
Dziewczyny ShineOny to zele nie zostawiajace warstwy dyspersyjnej- czyli zele twarde. Trzeba kłaść je na żele typu buildery (gęste, sztywne). na miększych płytka za mocno pracuje i dlatego pęka. A już najlepszy jest pod nie akryl ;)
-
ja pod te zele używam Perfect Clear i co on jest zły??? a może źle robie, że kłade dwie warstwy???
-
Ja kladlam jedna warstwa, uzywam zeli z Indigo i nie sadze ze cos zle robie poniewaz zrobilam juz ze 30 stylizacji i dopiero teraz takie cos :-/ widze ze musze chyba z niego zrezygnowac :-(
-
Odp: INDIGO Nails Lab
Cytat:
Napisał
monikacaramida1@gmail.com
jak aplikowalas te pudry? Mieszalas z clear gel czy clear gel z pudrem a na to sam cler?
Puder akrylowy z Liquidem. potem jak się już utwardził, zmatowiałam i nabłyszczyłam żelem nawierzchniowym. :)
-
Pani Kasiu chciałabym spróbować robić pazurki na szablonie na żelach indigo, ale kompletnie nie wiem który clear najlepiej nadawałby się do tej "roboty":D - co może Pani polecić?
-
Na początek polecam perfect clear- ani za gęsty, ani za rzadki :) szkielet zrobisz bez problemu :) potem ewentualnie bedziesz wiedziała czy wolisz rzadszy czy gęstszy :)
-
Rozumiem, dziękuję :) A jeśli chodzi o cover który by mi się nie rozjeżdżał za szybko podczas "tworzenia łoża"?
-
Stanowczo easy shape cover :)
-
Czy ktoś ma problemy z żelami kolorowymi shine on ? dzisiaj robiłam klientce coral i dzisiaj juz odpryski podobno się pojawiły, żarówki dobre cieniutkie warstwy, jż któryś raz mi się tak dzieje ;/