a wy nie wiecie że ciekawość
to pierwszy stopień do piekła??
Czekać cierpliwie
i oddychać głęboko:d
Printable View
ja również:)
szkoda że nie można mieć ze 3 głosów, bardzo ciężko było podjąć mi decyzję,
przepiękne prace, gratulacje
co do sposobu przeglądania zdjęć: ten super, wszystko od razu widać, chociaż posty normalnie zajęłyby pewnie ze 2 strony a nie 5, jak mam marudzić to chyba zdjęcia + ankieta w zamkniętym temacie, szybciej by się ładowało:)
Macie rację, że można rozpoznać po stylu robienia zdjęć:). Ja większość prac rozszyfrowałam. Ciekawe czy ktoś rozpoznał moją??:P:P:P
moja mozna rozpoznac bez problemu hi hi hi
Hi hi hi Anetki praca jest znaczona jak karty do pokera, więc można ją rozpoznać bez trudu:D
A czy moony też są punktowane? Na mistzostwach zazwyczaj są oceniane, a tutaj tylko jedna praca je ma...
Moim zdaniem moony tutaj nie powinny być punktowane, tym barziej, że tutaj są one robione białym żelem, a powinny być w kolorze mlecznego różu bodajże [czytałam w "paznokciach" ;D]
Odechciewa mi się konkursów jak czytam niektóre posty, skończy się na tym że będziemy wystawiać tylko 3 prace które jury wybierze i koniec.
Co do tych dwóch dłoni mała pisała że muszą być dwie, ja w postach powiedziałem że jak nie ma kto wam zrobić zdjęcia dwóch dłoni to przyjmiemy z jedną ręką ale będzie to działać na waszą niekorzyść przy wyborze jury, tak samo na niekorzyść będzie działać słaba jakość fotek czy pokazywanie krzywej tylko na 3 palcach.
Z tym brokatem to wg nas to nie był brokat dlatego praca została wystawiona i to wszystko ..
Na przyszłość jakiekolwiek zarzuty co do prac proszę pisać do mnie lub do małej na PW a nie takie afery robić od razu ..
---------- Dodano o godzinie 21:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:45 ----------
DALSZĄ DYSKUSJĘ PROSZĘ PROWADZIĆ TUTAJ
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...y-konkurs.html
TEN TEMAT BĘDZIE SŁUŻYŁ JEDYNIE DO SONDY
A dlaczego praca numer 2 została odrzucona?
ta fotka była opublikowana na naszej klasie. Co do opublikowania zdjęcia pod zmienioną formą jeszce się naradzamy ale osobiście nie odrzucał bym jej
DALSZĄ DYSKUSJĘ PROSZĘ PROWADZIĆ TUTAJ
Najpiękniejszy French Ślubny - Konkurs
TEN TEMAT BĘDZIE SŁUŻYŁ JEDYNIE DO SONDY
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
JUŻ ZAPADA CISZA...
Oj, Kamisku nie denerwuj sie az tak, ja np. chcialam tylko powiedziec ze kazdy wiedzial jakie ma zdjecia i takie wyslal, wiec nie powinnysmy miec pretensji o to. A takie wyslalam i koniec. Niech decyzja sie podejmie. A Ty Kamis to tak powoli zajmij glowe bardziej wazniejszymi rzeczami dla ciebie(:*:przytul:) i nie przejmuj sie az tak bardzo.Wyluzuj.
Następnym razem posiedzimy dłużej nad regulaminem, żeby nie trzeba było szukać szczegółów w postach.
dokladnie
nastepnym razem regulamin bedzie napisany duzymi i drukowanymi literami
i na pewno bedziemy bardziej surowo na wszystko patrzec gdyz stwierdzilismy a raczej chyba ja ze czasem trzeba byc surowym bo potem sa nieporozumienia.
nie denerwujcie sie, bedziemy już grzeczne, w sumie nie wiem o co chodzi ale kochani jestescie i nie ebdziemy was denerwowac:) (wiem czym to grozi przed chwilą wróciłam z babcią ze szpitala...;/)
to nie chodzi o to ze my sie denerwujemy
tylko naprawde przejzenie prawie 40 prac czyli 80 zdjec zajmuje duzo czasu
rozpatrzenie pod wzgledem regulaminu takze
a tu kazdy najezdza
jesli ktos ma do jakiejs pracy ale to moze na pw napisac
wszystko zostanie wyjasnione
ja ze swej strony dziekuje i przepraszam , bo mam teraz wyrzuty sumienia:spalony:
woszczurku nie musisz
tylki troche przystopujcie
bo jak tu weszlam to az sie we mnie zagotowalo
ja ze swej strony dziekuje i przepraszam , bo mam teraz wyrzuty sumienia:spalony:
wy tu sobie flaki wypruwacie, żebyśmy miały jakieś dyplomy, jakieś sukcesy, a y tu takie jazdy robimy!! qrcze!! w końcu to miała być zabawa a nie wyścig szczurów...
wielkie sorry z z całego serducha :spalony::spalony::spalony:
i chcielismy zebyscie to braly jako zabawe,a do tego zebyscie mialy jakies zaciecie do cwiczen itp
tyko ze niestety atmosfera robi sie nie mila....
takze troszku prosze przystopowac-to jest do wszystkich
dziewczyny nie bojcie sie nikt nie bedzie pokzywdzony
naprawde wybierzemy najlepsza prace nie po niku z forum ( kogo sie lubi itp) ale po czystosci i wykonaniu frencha
oooo jaka gorąca atmosfera!!
Ale sie adminkom nie dziwie w niektórych momentach przesada:wow:
no ale nic ważne że prace są i konkurs powoli końca dobiega:)
bawcie sie kochani a ja tylko chce powiedzieć ze prace sa bardzo ładne i niektóre musiały się nieźle napocić:ok:
no właśnie to jest tylko dobra zabawa:skacze::skacze::skacze:
buziaki:*:*:*
co do sposobu pokazania prac... mysle ze ten bardziej odpowiedni ... a co do prac ja nie mialam problemu z wyborem tej jedynej gdyz moim zdaniem te " poprawne " mozna policzyc na palcach jednej reki .
Ojejkuś, nie myślałam że szefostwo tak się wkurzy... już nie będę,nic mówić :nie_powiem: Przepraaaszaaaam!! ;(;(;(
Najlepiej jak będzie następny konkurs to zamknąć dla mnie temat....:(:(:(:(:(
Teraz mi się wydaje że to przeze mnie bo to chyba ja zaczęłam....
:spalony::spalony::spalony::spalony::spalony::spal ony::spalony::spalony::spalony::spalony::spalony:: spalony::spalony:
a ja w sumie nie wiem o co sie szefostwo tak wkurza ... szpila o co chodzi ?
No o to że pisałam w postach czy można nadwóch rączkach czy na jednej i że mi się wydawało że na jednej brokacik i taką zaciętą dyskusję prowadziłyśmy... No i napisałam do Annamon se pomyślałam, że ona taka dobra w te klocki to może coś przuważy albo nie i sprawa będzie rozwiązana, no, ale Kamis strasznie się wściekł i teraz mi się wydaje że to przeze mnie... ;(:(:spalony::spalony:
Dziewczyny zrobiła się bardzo nie miła atmosfera. Tak jak ktoś napisał wcześniej - z zabawy zrobił się wyścig szczurów. Po niektórych postach dziewczynom mogłoby się zrobić przykro a szczególnie po jednym ale już nawet nie chce go przytaczać. Proszę wyluzujcie trochę...
Witam,
Wszystkie prace ładne ale jedna zasłużyła na mój głos.
:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]
Pozdrawiam
Akurat nie Twój post miałam na myśli. Ale zamiast dalej wytykać błędy innym bawcie się tak jak na początku a w razie wątpliwości piszcie do jury na pw.
szpila59 było minęło po co znowu to rozpamiętywać :)
Wyluzujcie bo dzisiaj mam dobry humorek od rana i szkoda by było mi go popsuć :P
kobietki blagam was dajcie na luz bo az nieprzyjemnie sie zrobilo przez moment a chyba nikt nie chce zeby z tego forum zrobilo sie jakies inne paskudne skąd wiekszosc uciekla :)
No to teraz czekamy znowu na wyniki :) :tuptup::tuptup::tuptup::tuptup: I w międzyczasie popsiątam troszkę bo zaczyna mi sie w domu dzungla robić :P
Oj tak czekamy z niecierpliwością na wyniki:) co prawda i tak wiem że żadnego miejsca nie zajmę bo sknociłam po całej linii ale jestem ciekawa jak jury poradzi sobie z tymi pieknymi pracami bo wybór jest trudny:P