Ja sie podpinam pod prosbe Mysiaczka jesli chodzi o L curve i soft. A Lki curve koniecznie.
Printable View
Ja sie podpinam pod prosbe Mysiaczka jesli chodzi o L curve i soft. A Lki curve koniecznie.
Ja też się podpinam pod L curve :D
PS. Pumcia zmieniłaś nick, jezu, jak inaczej teraz :D
Patrycja - dziwnie, wiem. Sama nie moge sie przyzwyczaic ale wiele osob go przekrecalo i musialam tlumaczyc o co chodzi a teraz wszystko jasne :-)
A my chcieliśmy pogratulować Pani Dianie i Pani Annie (Misiaczeq) bo są naszymi instruktorkami i jesteśmy bardzo dumni z faktu, że mamy tak dobre stylistki w drużynie. ^_^:)
Noble ja Mysiaczeq jestem, przez Y ;) jestem przeszczęśliwa, że chcieliście mnie przyjąć do swojej ekipy :)
Noble- dziekujemy :-) A ja jestem szczesliwa ze mam instruktorke w swoim wojewodztwie :-) Mysiaczku musimy sie poznac na zywo :-) w koncu Bialystok od Suwalk o rzut beretem :-)
Diana z mila checia ;)
Witamy w gronie Noblistek ;) I potwierdzam dziewczyny musicie się poznać :) Ja znam osobiście 6 naszych instruktorek i cieszy mnie ten fakt przeogromnie ;) Nie ma to jak zdrowe i koleżeńskie układy w naszej firmie, nie mówiąc o usłudze rzęsy instruktorskie za rzęsy :P
ja poznałam obie :) i nawet nie wiedziałam że mysiaczeq jest z pumciowego województwa (tak mnie uczono geografii).
gratuluję mysiaczqu i dziękuję za dolne rzęsy :D
Ja równiez witam wszystkie noblistki. Haha kiwaczku polecam na przyszlosc siebie i swoj masasz galek ocznych ; p
Od dzisiaj mamy dla Was 2 fajne kuferki do wyboru, czy to w zestawach startowych, czy to osobno.
Są świetnie wykonane, także polecamy.
http://panel.tradoro.pl/media/80/akcesoria/kufry.jpg
Kuferki kosmetyczne
mi to sie marzy taki gigantyczny na kolkach ;)
Ja też wcale poszkodowana nie jestem, mam Waszą wprawdzie nie Instruktorka, ale wyszkolona porządnie i rzęski sobie robimy. Evo z Noble i my się nie pogryzły ;)
Szczoteki silikonowe RE WE LACJA !
A tak wygląda magiczny pierścień podczas mojej pracy ;) Trzeba się przeinaczyć troszkę. robiłam 30 minut dłużej niz zazwyczaj ale to kwestia wyczucia myślę. Przerobiłam wszystkie palce i różne miejsca na palcu , przeklejałam te paseczki docinałam, przez to chyba było dłużej ;)
moje zbiory tez nie wejda wgl szukam szafeczki na kolkach z szufladkami. moze ktos cos wie
W ikei są całkiem fajne, patrzyłaś?
Ja myśle o takiej - http://www.ikea.com/PIAimages/63414_PE170984_S3.jpg
W sumie to chyba nie w temacie więc sorki :D
Gorzkajakmokka może nie w temacie ale lubimy czytać jakie macie potrzeby zawsze możemy postarać się wyjść im naprzeciw :)
To ja się podpinam pod prośbę o rzęsy L curve ;)
Oczywiście będę już niedługo :)
gorzka wlasnie bardzo mi sie podoba ale potrzebne w kolorze wenge i lepiej wyzsze a wezsze bo malo miejsca mam i taki minus tylko ze sa te wyciecia bo moja piesa lubi grzebac w szufladach ;)
To dobrze, myślałam że dostanę baty. Dobrze być otwartym, chociaż szafkami to już nam chyba nie dogodzicie.;)
To zrób na zamówienie. Będzie idealna :) Ja miałam robić, ale skoro ta spełnia w 70% mój wstępny zamysł to nie ma co kombinować :)
ew mysle jeszcze o takich plastikowych jezdzacych kontenerkach
Mamy dla Was kolejną nowość.
Wygodny dyspenser do aplikatorów :)
https://static1.tradoro.pl/80/akcesoria/apli015d2.jpg
Aplikatory bezwłókienkowe BEZ WŁÓKIEN
wroze hit sezonu. tylko czemu kolor losowy ;) ja sie zakochalam w aplikatorach welurowych. da sie je tam umiejscowic?
Tak mamy nadzieję, że bezie hit ponieważ w naszych sklepach w innych Państwach sprzedaż idzie jak burza :) Kolor losowy dlatego, że często zdarzają się problemy z wyborem koloru tzn klientki nie wybierają kolorów i nie zawsze prosto jest się z nimi skontaktować przez co opóźnia się przesyłka a z jej prędkości przecież słyniemy :) Zresztą dyspenser jest wielorazowego użytku więc po wykorzystaniu można go uzupełnić :) Niestety welurowe są za szerokie.
Wczoraj dostam od was paczke.
Dziekuje slicznie za gratisy ;)
Rzesy L wyprobuje niedlugo i zobacze jak sie sprawuja ;)
gosialicious dziękujemy każda taka opinia poprawia nam humor i motywuje do dalszej pracy :)
---------- Dodano o godzinie 13:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:33 ----------
Zgadnijcie co zaraz wstawimy znów na sklep.
---------- Dodano o godzinie 14:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:50 ----------
Znów dostępny!
Nano rozpylacz
https://static1.tradoro.pl/80/akcesoria/nano3.jpg
Nano rozpylacz - utwardź klej w 30 sekund!
Dzieeeki Noble z nano, moje klientki go kochaja, dla mnie swietna zabawka juz nie mówiac o tym jak sie to kursantkom podoba podczas prezentacji na szkoleniach :D :)
ja tez sie czaje na nano rozpylacz szczegolnie w taka pogode spisze sie super
Życzymy wszystkim Wesołych Świąt oraz mokrego dyngusa.
https://static1.tradoro.pl/80/player/wielkanoc2.jpg
Mam moją zabaweczkę :) Oczywiście jak zwykle następnego dnia już u mnie.
Czemu nie mam bateriii ;( nie mogę się pobawić zabaweczką ;)
A ten pojemnik na aplikatory duuuży :) myślałam że mniejszy jest :P ale i tak świetny :)
Gorzka sprzedajmy nano bez baterii, ale działaja na zwykłych paluszkach 3A które można nabyć w każdym kiosku czy markecie.
Możesz pobawić się póki co dyspenserem na aplikatory :)
chyba musze zrobic jakies swiateczne zamowienie. zapieralam sie ze nie nabede nano ale korci korci ;)) tak sobie pomyslalam moze daloby sie stworzyc dla nas paletki dwudlugosciowe do objetosciowek? tak wiem wymagajaca jestem ;) wesolych swiat przy okazji zycze :)
nano trzeba koniecznie mieć :good: Lashmaker: Nano rozpylacz Noble Lashes - utwardź klej w kilka sekind!
Wysłałam do Was wiadomość na pw
mam nadzieje, ze znajdzie sie pozytywna odpowiedz na moje pytanie:)
Odp poszła.
Przesyłamy link do filmiku obrazującego jak proste jest zastosowanie pierścienia do rzęs Noble Lashes.
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=X7XhZe26nmg]Pierścień do przedłużania rzęs - YouTube[/ame]
Życzymy Wam miłego weekendu :soczek:
Noble w jakim czasie dajecie odpowiedź odnośnie reklamacji? Nie chcę dręczyć mailami a chciałabym wiedzieć na czym stoję.
Gorzka staramy się w tym samym dniu.
Zerkam na maila ale nie widzę wiadomości. Możesz przesłać maila jeszcze raz. Załatwimy to przed weekendem.
Hej ja mam pytanie odnośnie nano. Od razu po aplikacji się rozpyla? a co z nadmiarem na rzęsach? normalnie wycieracie wacikiem? Nie ma to wpływu na trwałość rzęs?