-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Milenka - sukienka boska :skacze:
A ja kilka takich zaległych wstawiam :D
Zakupki u Dobrej - blaszki Dior, LV oraz Gucci, a i jakaś nowość chyba bo jeszcze nigdzie tego nie widziałam kupiłam na próbę broszka ze znaczkiem Chanell :haha: lakier do konada (już nawet nie wiek który to w mojej nieudanej kolekcji - walczę z nauką stemplowania) no i klej do tipsów
Szablon drzewo wymalowaliśmy podwójnie :P żeby był lepszy efekt na tak dużej ścianie i chyba się udało bo wszystkim znajomy się podoba i szablon wędruje dalej :skacze:
Kolaż ramka do której władowałam zdjęcia z naszych egipskich podróży (uwielbiam ten kraj i ciepełko :P)
Broszka położona na kciuku dla pokazania Wam wielkości, ponoć można je kilkakrotnie mocować ale w żelu i akrylu, nie trzymają się na kleju, jak użyję to Wam opowiem co i jak :P
I takie tam butki do latania na szybko :]
-
świetna ta ramka... bardzo mi się podoba:D buty teeeż :D
-
Kasiulka nie widzę u Dobrej rady tych broszek:( Możesz zdradzić ile kosztowały? Są super! A mam kilka takich klientek chanelkowych;)
-
Te broszki kosztowały 9,90 zł za te 4 sztuki, przez przypadek je znalazłam bo mrugały jako nowość :D
ooo znalazłam http://www.dobrarada.com.pl/index.ph...&kategoria=140
-
a mnie zainteresowały te kokardki http://www.dobrarada.com.pl/galerie/...koka_22690.jpg , kasiulka81 dzięki za linka z tymi broszkami bo gdyby nie Ty bo bym ich nie zauważyła w sklepie, szkodas tylko, że przy każdej broszce nie ma zdjęcia jak to wygląda na paznokciu
-
Dziękuję Kasiulka:* Ładne te broszki:) Ciekawe jak w praktyce z nimi? Czy nie przeszkadzają?
-
Nie mam pojęci bo nie testowałam ich jeszcze, ale myślę, że można je wtopić an tyle głęboko, żeby nie przeszkadzały:)
-
a ja obrabowałam Weltbilda
wszystko z przeceny i jeszcze z rabatem więc za 200 zł kilka cacuszek :)
elektroniczna waga
Załącznik 52377
3 patelnie ceramiczne :serce:
Załącznik 52378
Cuudne foremki już przetestowane spisują się na medal :yess: zresztą uwielbiam foremki silikonowe :D
Załącznik 52379 Załącznik 52380
i foremka do pierogów nei wiem jak to będzie ale są fajnie zrobione i pierogi nei powinny sie rozklejać bo ścianki dobrze na siebie nachodzą. :)
Załącznik 52381
zdjęcia ze strony Księgarnia internetowa, książki Weltbild.pl - tania książka, filmy, muzyka, dekoracje, zabawki, dom i ogród, kupuj online
-
Super te foremnki, wyglądają rewelacyjnie, gdzie je kupiłaś?
-
Infinity link podała Germana :)
-
Silikonowe foremki do babeczek, 2 sztuki - | Sklep Internetowy Weltbild.pl ? tania wysyłka, odbiór osobisty księgarnia Warszawa, Kraków, Poznań, Wrocław, Łódź, Gdańsk, Szczecin, Lublin dokładny link :)
mam jeszcze świąteczne :P
Silikonowe formy do pieczenia "Boże Narodzenie", 2 sztuki - | Sklep Internetowy Weltbild.pl ? tania wysyłka, odbiór osobisty księgarnia Warszawa, Kraków, Poznań, Wrocław, Łódź, Gdańsk, Szczecin, Lublin
Załącznik 52382
-
-
ana_zaba a możesz nam cyknąć fotkę? ciekawa jestem jak wygląda na kimś :) i czy bardzo jest rozciągliwa?
-
Ana_zaba - piękna sukienka i ten kolor, ostatnio szalenie modny, ja sobie teraz buciki w tym kolorze kupiłam na wiosnę :skacze: jak cyknę fotę to pokaże :) do tej sukienki by Ci super pasowały :ok:
-
brałam dwie sukienki od tego sprzedawcy ale z długimi rękawami, fasony maja podobne , ale ta z grubszego materiału jak z linka podanego przez ana_zaba mechaci się i nie jest zbyt rozciągliwa, z cieńszego materiału lepiej leży bo lepiej się rozciąga i nie mechaci się
-
Ach ! przyszła paczucha z DR:)))
Załącznik 52408
-
Super coco:) A moja paczucha z drewlandi byla rano a ja w pracy :( i musze czekac do jutra,buuu Ale na pocieszenie przyslali mi moj nowy pokrowiec na telefonik i jajka styropianowe.Zdjecia wstawiam zapozyczone z ebay i amazon.co.uk
-
A ja sobie kupiłam sweterek u znajomej i taki oto komplet na lato :)
Załącznik 52411
Załącznik 52412
-
Juuuupi a jednak mezus zalatwil i przywiezli mi dzisiaj :) rozpakowywanie jeszcze nie skonczylam i sprawdzenie czy wszystko jest.Zamowilam rozne rzeczy ale najbardziej smiac mi sie chcialo bo wzielam kulki do branzoletek i wzielam tez te najwieksze ..oczy wyszly mi z orbit bo takie wielkie wiec chyba wykorzystam je raczej na bombki hihi.Ten dlugi papierek na jednym ze zdjec to rachunek hihi .....ale ze mnie chwalipieta ale dawno tak sie nie cieszylam:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
A zaczelo sie tak: ....
-
Jade robi wrazenie :D:D:D chyba wydałaś na to majatek ;p
-
Jadunia łooo jesoooo ile tego :o :wow:
-
Jade ale Ci zazdraszczam :) ja się przymierzam żeby zacząć malować kolczyki czy bransoletki... Robi wrażenie :)
-
Dzieki kochane ,dawno nic nie kupowalam a ze lubie sie bawic w takie rzeczy wiec zaszalalam,troszke wydalam 1011 zl z wysylka na jakis czas mam co robic:)
-
:D O Chrysteee hahahha szalona jesteś .. jak się patrzy na pudełko to takie średnie a jak rozpakowane wszystko stoi to :szczena: szczena opada
-
Jade no to faktycznie zaszalałaś :skacze: ale ile będziesz miała teraz pracy przy tym i frajdy :wow:
-
Dostalam moje szafki kuchenne :D Oczywiscie bez bledow sie nie obeszlo ;)
Wieszamy juz je i cykne zdjecie jak juz bedzie wszystko zrobione bo jeszcze malujemy...
W weekend bylam tez w Ikei, pokupowalam rzeczy do kuchni a do pokoju narzuty na kanapy i inne pierdoly...
-
O jaaa, Jade, jak rozmawiałyśmy w boxie, to miałam mgliste wrażenie jak Twoja paczka może wyglądać, ale to mnie zwaliło z krzesła :D, teraz na forum nie zajrzysz, bo dziergać będziesz ;)
-
Haha jutro mam zamiar zaczac ale musze znalesc teraz jeszcze czas zeby to gdzies powkladac bo narazie stoja pudla w salonie :) No i najpierw chce zabrac sie za jajka bo juz czas
-
Jade... woooow!! :wow: Zazdroszczę... ja kocham rozpakowywać paczki :love:
Ja choruje na drewniane bransoletki... jakąś muszę kiedyś spróbować zrobić :cwaniak2:
-
-
Jade poszalałaś:ok:, już sobie wyobrażam te cudeńka, które z tego powstaną:love:
-
Jade to chyba na cały rok:P
Milenka sukienka świetna i w moim stylu:D
-
milenka - Ty to potrafisz takie perełki wychwycić, że aż ślinka leci ....
-
no dokladnie, jestem tego samego zdania.. ja to nie wiem gdzie i jak szukac by takie cuda znaleźć
-
Raz na jakiś czas uda mi się znaleźć coś fajnego ale bez przesady:)
Przyszła mi ta rozkloszowana sukienka. Nie jest taka jak na zdjęciu ale w sumie nie jest zła. Tylko z cienkiego materiału i ten dół taki trochę dziwny jest no ale czego można się spodziewać za 50zł... Chociaż jest dosyć uciągliwa i ładnie się układa:) No i w sumie jeszcze w tej wyglądam najlepiej bo jak mierzyłam jakieś inne to te plisy zaczynały się praktycznie pod biustem i wyglądałam jak bym w ciąży była a ta stan ma w sam raz:)
-
tez mam ten problem z takimi fasonami, ze wygladam jak w ciąży ;)
ja ostatnio w Auchan kupiłam tramposze za 9,99zł/szt
Załącznik 52457
-
przed wczoraj byłam w Auchan i tylko przebiegałam koło nich
żałuję, że jednak ich nie wzięłam ;(
-
A u mnie oczywiście nie ma tego sklepu a te pomarańczowe bardzo mi się podobają... do tego pewnie jeszcze tanie były...
-
Milenka super ladna sukieneczka :) A ja dzisiaj po pracy kupilam troche wstazek,szpilki ,cekiny,welne i balony wszystko do jajek wielkanocnych bede robic pierwszy raz wiec sie okarze :)
-
Ja dziś musiałam odreagować po wizycie u fryzjera i kupiłam sobie buty
Załącznik 52459
A popoŁudniu przyszŁa paczucha z NC
Załącznik 52460 niebieski żel tak naprawdę jest ciut ciemniejszy i zarąąąąbisty:))))