Plusia, fantastyczne strołoki! ;)
Printable View
Plusia, fantastyczne strołoki! ;)
Emilia - piekne te Twoje świczonka:) też zawsze bawie sie tak na kartce papieru, gorzej jak chce namalowac na paznokciach;p;p
Plushak - boskie jak zawsze:skacze::skacze:
Pluszku :slina: cuuuda :love: idealne kwiatuchy
Dzięki dziewczyny, normalnie mnie coś ostatnio wzięło i mam nowy nałóg hehe ale mam taki problem że o ile zewnętrzne płatki z reguły dobrze wychodzą to te w środku się rozmazują (przy różach).... no to dopiero mój w sumie 3 raz (pierwszy kiedyś na forumkowych warsztatach, raz z nasza Asieńką no i teraz :D )Mam nadzieję, że się zaprzyjaźnię ze strołkami hehe
elu i tak robisz 100 x lepiej niż ja:placz: bardzo ładne
kurka o jakiś nowy wzór super!!
emi świetne te ostatnie :uklon:
pluszek cudne:wow:
Ewelinka uwież mi ja jestem totalne beztalencie w malowaniu :) podstawa to dobra konsystencja farbek ja ci proponuje wybrać sie na warsztaciki do pani Emilii Kossakowskie bo tam troszke podłapałam ona świetnie tłumaczy i własnie tych podstaw sie nauczyłam a reszta to ćwiczonka a zobaczysz bedziesz śmigać malunki jak ta lala :] :*
Ładne te wasze malowanki, też ćwiczę ale zauważam że za mało, trzeba się wprawić aby cudo kwiatki malować
bardzo mi się podoba ta metoda ozdabiania paznokci,
śliczne są kwiatki,, ale do ich nauczenia potrzeba dużo treningu
świetne prace dziewczyny :D
plushaku-zaczepiste malowanki ja tez chcem takie gadzeciarskie pudełeczko:wow::wow::wow::love:
Dziewczyny pędzel do ręki odpalac filmy i malujemy!! nie rzucamy szkoda pędzli :p
chociaż ja kredkami rzucałam .. :D
Dziękuje pięknie :*
nie od razu kraków zbudowano :P,
Emilcia czekasz aż dobrze wyschną Ci płateczki ?
ja nie czekam. Bo na filmikach maluja od razu ;P
wiesz co Pluszku na mokrych to wogóle kupa...ale czasami czekam jak przeschną i i tak już nie wychodzą tak ładnie...może farbka za gęsta??a może za krótko czekam....
taki problem mam głownie przy różach... a może być że pędzel nie jest idealnie równy i spójny i mu się włoski rozchodzą?? albo że nie taki włos?
No na mokrym się nie da, się rozjeżdza wszystko i poprzednia warstwa i następna, myślę że coś z farbką, jak to kurka pisała musi mieć taka konsystencje śmietanki nadmiar można zostawić na ręce, kurcze czemu wy wszystkie tak daleko mieszkacie :p ;(
może już troszkę zgęstniałą biała (magenta jest ok) i mi sie wydaje, że chyba muszę ją trochę rozcieńczyć..ale niestety czasami za bardzo i jest rzadka :(
a to moja dzisiejsza troche zgapiona od Plusi :D
http://www.voila.pl/230/b5ry8/index.php?get=1&f=1
http://www.voila.pl/231/bnqy1/index.php?get=1&f=1
wow super zołzella ;)
Zołzella super wyszło zdolniacho Ty !! :love:
Emilcia krople wody daj sobie na paletkę i tym rozcieńczaj co byś za dużo nie nabrała
zołzella suuuper :ok:
dzięki Pluszku :kwiatek: spróbuje :) a czym mieszasz?? pędzlem (małym, grubym), patyczkiem?
Emilia B. ja daje pedzelkiem krople wody na paletkę i delikatnie koncóweczkę moczę i do farbki ale maleńko wody tak zeby tylko dotknęło pędzelka
dziewczyny- świetne te wasze kwiaty, napatrzeć się nie mogę
Emilcia tak jak zolzella lub jeżeli za gesta farbka bo się czasami tak nam zrobi ;-) to sondą czy tam wykalaczka zeby jak najmniej farbki stracic :p
o właśnie o to mi chodzi...bo jak pędzlem mieszałam to połowę na pędzlu zostawało :D
dobra - biorę pędzel i trenuje :P