WOW!! Dziewczyny, ależ cuda tworzycie... Bombowe!!!
Printable View
WOW!! Dziewczyny, ależ cuda tworzycie... Bombowe!!!
Skończyły mi się już podziękowania, także dziękuję za komplementy, zwłaszcza, że nie jestem do końca z nich zadowolona, ale ważne, że klientka wyszła zadowolona
Ode mnie fioleciki, wybaczcie te ochydne kwiatki, ale mój biały akryl mi się skończył i lepiłam jakimś shitem ;)
http://img690.imageshack.us/img690/4333/dsc1233j.jpg
Byli piękne pazurki.A i te kwiatki nie są wcale takie złe:ok:
Byli super :) bardzo fajny kolor :)
byli wcale tak źle kwiatunie nie wyszły :) pazurki śliczne ;)
Byli, kwiatuszki nie są złe :ok:
Byli, sliczne pazurki!
Byli bardzo ładne zdobienie :D
Byli piękne fioletki, takie smukłe! :D
Śliczne fotki !! Piękne pazurki
Byli fajny fiolecik :) A cwiotki wcale nie są takie złe :P
hej :) nie wiedziałam za bardzo do którego działu je zakwalifikować, ale tu może się nadadzą ;P nie jestem zadowolona, ale wstawiam - raz się żyje ;P
Załącznik 29557
Byli śliczne:love: kolorek miodzio, a kwiatki nie są takie złe:ok:
moje bazgrołki ( na żywo bardziej sie błyszcza bo pod farbką jest trawka srebrna multikolor)
Bożena, ładne bazgrołki ;)
A tu takie wczorajsze klientkowe ;)
To moje pierwsze akrylowe paznokcie wiem, że zły kształt i wogóle do pupy;) Ale od czegoś trzeba zacząć... Nie krzyczcie na mnie mocno, że "kaleczę rzemiosło"... Postaram się poprawić, a narazie w pocie czoła ćwiczę... Wklejam je tutaj bo do oceniania boję się dawać;)
Bożena1 mi tam się podobają twoje bazgrołki :D
Mariolka nie bądź taka skromna :P , bardzo dobrze wyglądają. jeżeli faktycznie to twoje pierwsze akrylowe pazurki to zazdroszczę i już się boje co będzie dalej :D
ps. paznokcie do oceniania jeżeli chciałabyś np. dowiedzieć się czy źle budujesz itd. wklejaj tutaj http://forum.wzorki.info/zdjecia-pazurkow/15-paznokcie-do-oceny-budowa-technika-krzywe-paznokcia.html
I nie masz się czego bać bo po to jest forum żeby pomagać :)
A pazurki ładne :)
Mariolcia mnie się tam podobają Twoje pazurki. Robią wrażenie takich lekkich....No i gratuluje pierwszego razu:-)
czarnulkaaa87, sylla DZIĘKI wielkie, nie spodziewałam się, że te paznokcie mogą się choć trochę komuś podobać;) Dzięki dziewczyny... Naprawdę podniosłyście mnie na duchu... Następnę paznokcie jakie zrobię może odważę się wstawić do oceny... Jeszcze raz dzięki, aż chęć mnie na robienie czegoś nowego naszła, a mam 15 nowych kolorowych akrylków... Oj chyba będzie się działo:D Humor mi kochane poprawiłyście, a ja myślałam, że się nie nadaje, ale taka już jestem, że chciałabym, żeby mi wszystko odrazu idealnie wychodziło...
Bożena - piękne te króciaki!
kachna - Frenchyk jak zwykle równiusieńki :)
Mariolcia - świetne akrylowe początki :D
dziewczynki śliczne pazurki robicie :)
a te są moje :)
Mariolka-...kochana nikt za pierwszym razem nie robi paznokci ,co wygrywaja konkursy....
te sa fajne i cwicz a bedzie ci wychodzilo-powodzenia
i koniecznie wstawiaj do oceny ,bo dziewczyny sa tutaj fantastyczne i zobaczysz ze zawsze maja w rekawie "dobra rade"
karna26 bardzo łandy czerwony french :) piękne kwiateczki. Jedynie co widzę to troszkę za dużo masy na pazurkach no i boczki bym gdzieniegdzie podpiłowała. Poza tym super! :D