Emila trenuj :)
Zolzella swietna branzoletka :)
do tego teraz kolczyki i bedzie bizu w komplecie :P
Printable View
Emila trenuj :)
Zolzella swietna branzoletka :)
do tego teraz kolczyki i bedzie bizu w komplecie :P
no wychodzi coraz lepiej choć jeszcze duuużo pracy przede mną :)widać na farbce ślad po pędzelku (po włosiu) i czy to wina pędzla, farby czy po prostu moich (jeszcze) nieumiejętności?? :D
a tu to co ja dzisiaj natrenowalam.
nie wyglada to moze tak swietnie jak kwiaty innych dziewczyn ale chyby nie jest tak zle , co???
Luska śliczności :) Fajne pomysły na kwiatuchy :)
Mi te kwiatki nie wychodzą ;(
Nie śpimy ćwiczymy!!:))
Co by nie robić tego samego w kółko spróbowałam tulipki, kropelki ? i jakieś tam inne :p
Z góry sorry za moje zajechane pazury
piekne plusiu, piekne, piekne, no nareszcie!!!;]
plusiu boskie!!:woot:
plushak cuuudne :) co ty cierpisz na bezsenność ?:D ja tez o tej porze sie przebudziłam - no troszkę wczesniej i wysłałam męża do kąpieli :D
ale jakie ty masz śliczne pazurki - pokaż no je
luska102 świetne kwiaty :D a te okrągłe na końcu fajnie wyszły :D
piękknie dziękuje, może nie bezsenność ale troszkę nocny tryb życia prowadzę ;-)
właśnie wstałam dzień dobry :D
mam ino ciulowe foto pazurów , robiłam je na szybko kwiatki do zmiany ale kolor frencza mrrr
plushak kwiatki sa mrrrrrrrrrr a kolor frencza mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrr cudna całośc - zostaw do jutra - cykne sobie fotke :D
Plusia, chowaj się z tymi pazurami, bo zazdroszczę, że nie umiem takich zrobić ;(
piękne :slina: !!
plushak-piekne kwiatuchy:wow:
Aaaa zołzella my się jutro widzimy bomba!!!!! :D
zostawiam zostawiam bo swoje naturalki mam w tragicznym stanie ochrona musi być :p
dziękuje ;*:kwiatek:
plushak no to super ze zobacze je na zywca :D strasznie mi sie podobaja - widzisz ze zamiast patrzec na twoje nocne prace to mi sie one w oczy rzuciły :D do juterka :D
Stworzone w przewie pomiędzy zajęciami :)
http://images45.fotosik.pl/669/0d728238f86951f2med.jpg
malutkapumcia sliczne :)
malutkapumcia ale śliczne :wow:
Jak zobaczyłam Pluszki ostatnie malowanki postanowilam znów pomalować kolczyki :tany: a jak namalowałam to stwierdziłam że jeszcze trochę i przez to malowanie sie wpędze w nerwice :torba:
http://img6.imageshack.us/img6/5715/moje486.jpg
Pumcia piękne malowanki ! Elcia głuptasie to ma Cie odstresować jak już :p
powoli do przodu !
Kurcia boskie :woot: !! super kpk :ok:
Ela co ty chcesz bardzo ładnie ci wyszły ;)
malutka nono śliczne strołki :love:
Pluszku ty to w ogóle strołkmaster jesteś :P
luska świetne kwiatuszki :ok:
Ostatnio ćwiczyłam i różnie jeszcze mi to idzie...ale nie zamierzam się poddać :D (na kubku mi to totalnie nie wyszło i była to czysta improwizacja - co mi się pod rękę podwinęło hehe) mam problem bo mi nie wychodzą gładkie tylko takie jakby grubsze płaty farby...czyżby jeszcze za gęsta ta farba?
Załącznik 37463Załącznik 37464Załącznik 37465Załącznik 37466
Kura - zabiłaś mnie, cudownie wyszło:szczena::szczena: jestem pełna podziwu
Emilka - bardzo ładnie wyszło :kwiatek::kwiatek:
Dzieki dziewczyny,:* tylko ten rozowy...ilez mozna wymyslac wariacji na temat rozu:skacze:
Emilka... na powierzchniach szklanych tak moze sie zachowywac farba, ze zostaja takie linie grubsze, takie mazy, badz jak okreslasz platy, jesli zostaje ci na kartce, to znaczy, ze za suchy pedzel, badz jak mowisz za gesta farba, ale przede wszystkim zle rozmalowany pedzel. Jak zle rozmalujesz nie uzyskasz plynnego przejscioa kolorów, tylko bialy szarpany, ostra krawedz i rozowy np
dzięki kurcia :* będę dziś jeszcze ćwiczyć :D żeby mi to już takie "płaskie" wychodziło bez tych grudek i nadmiaru farby to będę happy :D jeszcze dziś powalczę ;)