moja mala metamorfoza, raczki zapracowane wiec sa jakie sa:)
Printable View
moja mala metamorfoza, raczki zapracowane wiec sa jakie sa:)
ważne że teraz wygądają piękniaście
i metamorfoza na wielki plus
dzisiaj spracowane dłonie mojej mamy, nie dała zrobić fotki obu rąk, bo prawa była jeszcze gorsza ;p ja też zjadałam tak kiedyś :/ poradziłam sobie??
to żel na formie
mala super to zrobiłaś, po prostu różnica jest rewelacyjna :)
souki pewnie, ze sobie poradziłaś !!!
ładny kształt paznokci
Suoki mnie też się podoba :ok:
souki- nie są aż tak zjedzone te pazurki, widziałam gorsze :) ale wiem że takie krótkie trudno się robi, pięknie wyszły, moja mama też lubi takie coverkowe migdałki :)
Souki -jak dla mnie rewelacja :ok:pięknie sobie poradziłaś, a mama pewnie zadowolona i dumna z córki :yess:
dzisiaj kazala namalowac sobie takie strolki jak ja mam i pomalowac lakierami ale nie wstawie fotki bo mama uciekla ode mnie i nie zdazylam zrobi ;p wstawie innym razem;p
bo nigdy nie pamietam by zrobic zdjecie odrostu :)
zyza bardzo ładnie wyszło
souki poradziłaś sobie rewelacyjnie :) teraz dłonie mamy wyglądają bardzo pięknie :)
dzisiaj metamorfoza stóp, klientka chodziła w poprzednich 4 tyg. najśmieszniejsze jest to, że przez telefon mówiła że są w idealnym stanie i tylko chce wypełnić, a tu się okazało, że po dotknięciu frezarką, od razu odpadły ;p hahaha ogólnie wybaczcie, bo to był mój pierwszy raz z pazurkami akrylowymi na stopach hahahhahahaha ;p
souki pierwszy raz ?? - :ok::ok:
zawsze robiłam hybrydę lub żel, temu pierwszy raz ;p
ładne wykonanie ... ale migdał aż sie prosi ..
ja swoje uparciuchy przekonywała w ten sposób, że
jak przyszły na uzupełnienie, to na tym odroście na jednej ręce
robiłam kształt migdałka i wówczas miały do porównania - wówczas zawsze padała decyzja na migdał ...
możesz spróbować w ten sposób - jak się nie zgodzi to po prostu skracając pazurek
nadasz ponownie mu kwadrat
i zaczniesz robić odnowę :cool:
dzieki Nysza,dobry pomysl,tylko u niej jest ten problem,ze nie chce aby paznokiec wychodzil za bardzo za opuszek i ogolnie jej sie nie podoba ten ksztalt,no coz ja sie ciesze,ze wogole wrocila,bo wiemy,ze z tymi obgryzkami to ciezko ;)
akrylki i farbki
Iraa slicznie to wykombinowalas :D:ok:
Ira miałas trochę roboty przy nich , co
ale efekt końcowy rewelacyjny !!
diamond shine swietnie sobie poradzilas
IRAAA no zabijasz mnie takimi pomyslami swietne kwiatuchy
Iraa swietna metamorfoza! poradzilas sobie na 6+
Przed pazurki zrobione w jednym z Angielskich salonów kosmetycznych po :) moja metamorfoza
pastelowe akrylki,komentarz chyba zbędny ;) łapki do kompletu