-
Odp: Szpice
Chechol dlaczego się ukrywałaś do tej pory? Ja Ci nie wybaczę, talent masz do szpiców bezcenny, mam nadzieję, że zaczniesz u nas brać udział, bo ja Cię widzę i na naszym podium, nawet nie na jednym, a na wielu.
Plusia ja Twoje malowanki podziwiam, ale najbardziej te zawijaski, cieniutkie kreseczki, jakby malowane mgłą, normalnie cuuuuda.
Przytulanka do kalendarza ciężko się dostać, ale nie zrażaj się, pazurki bardzo ładne, i dużo okazji do ćwiczeń J
Ehh Soffi ty jak coś kochana wyszperasz, to od razu powalasz, a wydaje mi się, ze już gdzieś Twoje pazurki widziałam, znajomo wyglądają, może w gazetce jakiejś wysyłałaś.
Murka są świetne, daj znać co tam na końcówce dałaś? To akryl, bo pięknie przecieniowane kolorki.
-
-
-
murka przepiękne!!
soffi boskie!!
murka gdzie kupujesz te kryształki??
-
-
Murka - Twoje szpice też super! ;)
-
Soffi zakochalam sie w tych twoich ostatnich szpicach w dodatku sa w moim kolorku :love:;)
Murka ladne szpicki :ok:
-
dziękuję dziewczynki:kwiatek::przytul:
evelyn cyrkonie wstyd się przyznać ale powyciągałam z bluzki:haha: było troch roboty ale za to mam dużo pięknych swiecidełek:love:^_^
-
-
Murka szpicunie są fantastyczne :love:
-
Soffi - przepiękne
Murka - idealne
:)
-
murka, super szpice! :D A z tymi cyrkoniami to świetny pomysł, sama poprzeglądam swoje stare bluzki jak tylko wrócę z wakacji i może też coś znajdę ;)
-
-
chechlol piękne malowanki mi wpadły w oko te drugie :love::love::love: i nie marudź bo masz telenta i rozwijaj go dalej :)
-
Chechol nie narzekaj, szpicki sa bardzo fajnie a malowane kwiatuszki dobrze wygladaja :)
Z akrylem tez sobie swietnie poradzilas i zobaczy jakie kwiatuszki trzepiesz :P :)
-
kasandra dziękuję będę na pewno:-)
rudzia dziękuję ale z akrylem łatwiej:-)
-
Jak ja chciałabym szpice na moich paznokciach... Ale boję się tej długości... :)
-
chechlol te zielono biało czarne rewelka!!!!
-
Chechlol drugie są mega śliczne :love:
-
Murka, Chechol - śliczne zdobienia!Co prawda moje wrzucałam juz w Metamorfozy ale jakby nie patrzeć to szpice ( chyba hyy)
http://i1091.photobucket.com/albums/...lada/moon2.jpg
-
Chocolata piękne są a to moje kolejne malowanki...
http://img854.imageshack.us/img854/5818/dsc026032.jpg
Uploaded with ImageShack.us
-
Czoko swietne szpicki, widzialam w metamorfozach z jakich pazurkow je zrobilas - pierwsza klasa :ok: :)
-
Chocolata :o cudowne ,ja chyba robiłabym takie ze 3 dni i na pewno w połowie nie byłyby takie piękne jak Twoje
chechlol jestem Twoją cichą fanką ,śliczne są:love:
-
-
sieciunia śliczności stworzyłaś :)