wstałam o 4:42 obudzila mnie burza i nie moge spać . Dzisiaj super dzień,bo jade na zakupy,ale troche smutno bo bez niego i tak głupio się z tym czuje :( nie nauczona jestem bez niego:(
Printable View
wstałam o 4:42 obudzila mnie burza i nie moge spać . Dzisiaj super dzień,bo jade na zakupy,ale troche smutno bo bez niego i tak głupio się z tym czuje :( nie nauczona jestem bez niego:(
siedze w pracy pochłaniam krówki i inne słodkości i udaje ze prcuje czyt.przeglądam forum;)
Ja właśnie mam okienko między zajęciami, a właściwie to okno, bo od 9:30 do 16:00;( To się nazywa studiowanie . . .
Ale mogę chociaż nadrobić zaległości netowo - forumowe:)
Odchorowuję wczorajsze dwa kilosy na rolkach.
Trza zaznaczyć, że drugi raz miałam to cudo na nogach, i to po 8 tyg.przerwy, po zwichnięciu stawu skokowego.
Oczywiście przy nowym zainteresowaniu....znaczy tu ;)
Niemcy maja dzisiaj wolne to sie bycze w domku...
Musze ogarnac troche w mieszkaniu, popracowac itd.
Ale pierw forum :p
a ja sprzatam pokój i ociekam potem, bo upał nieziemski u mnie, to chyba przez ten słoneczny avatarek:D:D
no wlasnie wolne to i szagier moj zjedza:) ja sie pase krówkami i sniadaniem i czeresniami i dalje na forum...
paulka to tak od rana wcinasz re krówki:D? ja zrobilam roladki na obiad i czekam na ziemniory:D głodna jestem:D
tez zjadlabym jakis obiad..niedlugo do domku, tylko czeka mnie jeszcze 0,5h powrotu do domku bo pzeciez rowerkiem:) a zre caly dzien krówki i Jogusie na zmiane :D
:D a ja wlasnie pije sobie drineczka z parasolka:D i szukam pilota, bo zniknal
idę się ogarnąć i lecę do kinaaaa :D
a ja do miasta obok, nad morze na sprzatanie domków sie wybieram właśnie:(
a ja znow w parcy :) czytam sobie AP:)
od 45min usypam dziecko :/ najpierw tatuś go rozbawił, potem babcia musiała wejść do pokoju, picie się skończyło... a jak już usnął to telefony się rozdzwoniły .... niech to c..j strzeli :/ zaraz wyjde z tego domu wariatów i nie wróce...
obzeram sie pizza ;P
siedzę i czekam żeby iść do domu... wiecie że w tym internecie nic nie ma?
zlotko wiem :P
ja skończyłam sobie robić pazurki i czekam na Goonis i będziemy działać z pazurami :)
a ja ogolnie wykonczona po robocie:D
kolejne pazury za mną :D nastawiam się na jutrzejsze sprzątanie, kolejne pazury i naukę angielskiego :D
Pazurki skończyłam, czas na kolacje :))
a ja dzis znów w pracy ale tylko na trzy godzinki wiec powinno szybko zleciec ale głowka cos mi dokucza%%%:nie_powiem:
obudziłam się rano po 3 ciężkich dniach .. czwartek podróż po katowicach i poszukiwanie sukienki , Piątek przechadzka z lubym po częstochowie i poszukiwanie butów :) i sobota pierwszy dzień w nowej pracy :) oraz troszkę wieczoru z nim <3
a dzisiaj odpoczywammm <3
oj paulka:D na kaca najlepiej jest cos slodkiego zjesc, lubisz krowki wiec powinno byc ok:D
ja ogolnie zabieram sie za frencha:D
jem śniadanie -> jogurt
pakuję się w góry (swoją drogą jest tu któraś ze Szklarskiej :P ? )
i mam zamiar zrobić sobie stópki :)
Robiłam sobie pazurki, migdałki french jedna łapka była już gotowa, ale stwierdziłam, że mogłam zrobić lepiej i je zdjęłam -.- teraz myślę, że wystarczyłoby spiłować i od nowa :D
Mam zamiar również robić sobie stópki