-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Chocolata kupujesz w Buy Vip? Ja dostaję newsletter od nich i często mam ochotę zamówić, ale boję się, bo nigdy nie miałam okazji zapytać kogokolwiek o opinię, z ludzi którzy tam kupują... Jak szybko dochodzi paczka i jaka jest forma płatności? No i czy te rzeczy z wyprzedaży są na serio warte polecenia, czy nie ma jakiś wad itd?
-
Katherinne napisz do Goonis. Ona będzie wiedziała, coś mi się tak bardzo wydaje :):)
-
Cytat:
Napisał
natalia268
a polecasz BO ? co robi z rzesami ? :D i ile kosztuje ? :]
bo wszystkich tuszy juz mam dosc.. a ten myslałam ze dobry a kruszy mi sie szybko.. sam w sobie jak maluje nie jest suchy, wszystko w porzadku.. tylko minie pare godzin i całe czarne oczy mam ;P
juz próbowałam z jakimis małymi szczoteczkami i inne bajery i jakos jeszcze zadnego odpowiedniego nie znalazłam
że do mnie??
mi on pasuje bo: piękne wydłuża, pogrubia i rozczesuje rzęski, nic mi się nie kruszy i ogólnie bo nie mam do niego żadnych ale :) dobrze mi sie nim pracuje :)
-
a ja wkoncu zamowilam moje cuda plaszczyk i butki made in ALLEGRO :D ;P
-
:wow::slina::hura::hura: asia piekne:o a zwlaszcza butki;] tylko ja jak koza wygladam na obcasie i nawet zbytnio nie umiem sie w nich poruszac, tym bardziej w zime:o cudne;]
-
Cytat:
Napisał
Emilia B.
że do mnie??
mi on pasuje bo: piękne wydłuża, pogrubia i rozczesuje rzęski, nic mi się nie kruszy i ogólnie bo nie mam do niego żadnych ale :) dobrze mi sie nim pracuje :)
to moze zakupie nastepnym razem :) :*
-
ja już od wczoraj swoje butki mam w domu ,ale przez te zaspy obawiałam się je dziś założyć :] oczywiście przymierzyłam ,są bardzo wygodne i naprawdę śliczne :love:
-
Cytat:
Napisał
katherinne
Chocolata kupujesz w Buy Vip? Ja dostaję newsletter od nich i często mam ochotę zamówić, ale boję się, bo nigdy nie miałam okazji zapytać kogokolwiek o opinię, z ludzi którzy tam kupują... Jak szybko dochodzi paczka i jaka jest forma płatności? No i czy te rzeczy z wyprzedaży są na serio warte polecenia, czy nie ma jakiś wad itd?
Póki co dostalam dwie rzeczy - plecak i tą torebkę. Płacę zawsze przelewem na podane konto i czekam na potwierdzenie wplaty na maila. Rzeczy naprawdę dobre jakościowo a na przesylki czekalam ok 4 tyg. Myśle ze jeszcze nie raz coś tam wynajdę:] Polecam
-
eee rudzielec nie gadaj glupot !! napewno nie wygladasz jak koza ;** a w zime to fakt wyzsza szkola jazdy ktorej ja tez nie potrafie ale to takie wyjsciowe wiec wiesz ;P
total no super wygladaja :** a szybko Ci doszly? ;>
-
a ja sobie dziś kupiłam troszkę kosmetyków i roślinki dla moich zwierzątek :) do drogerii weszly kosmetyki firmy KOBO czy ktoras z Was juz ich używała? bo z ciekawości kupiłam korektory na przetestowanie :)
Załącznik 33970 Załącznik 33971
-
Wreszcie przyszła moja paczuszka ! ! ! Juuupi :skacze::skacze:
Wszystko co potrzebne do metody akrylowej i naklejki ;)
-
mam 2 cienie kobo :)
są fajnie napigmentowane i takie wilgotne:)
kolory są mega opalizujące!
-
a u mnie w naturze KOBO nie mają..;/
-
u mnie dopiero od tygodnia sa te ksometyki mamy 2 drogerie to tylko w jednej są.
-
Fajne zakupy dziewczyny! :) Jak będę miała więcej czasu te też wyśle Zdjęcia z ostatnich zakupów, <sukienka, buty, rękawiczki i bielizna> ;D
-
Ja zakupiłam bombki styropianowe :D wzięło mnie na robienie karczochów:D tak sobie pomyślałam że taka bombka choinkowa wykonana własnoręcznie może być fajnym dodatkiem do prezentu dla rodziców czy dziadków :) Także czekam teraz tylko na moje bombeczki i do dzieła :D
-
Asik_sk4 butki doszły błyskawicznie :) w piątek zamawiałam ,a w poniedziałek ,czy wtorek już były :)
To moje ostatnie zakupy ,tym razem z for nails cover grafiti ,płynne złoto i svarowskiego parę szkiełek i mały gratisik przysłali w takiej mini kosmetyczce różowej :]
-
płynne złoto :slina:.... super zakupy :ok:
-
złoto :love:
chyba trzeba sparwdzić stan konta :P
do mnie dziś buty dojechały jupi :skacze:
-
pokazesz jak na nózkach wyglądaja ? :)
-