Kura, alez piekne te kasetki :) kropelki widze, ze zrobilas wg filmiku :P wyszly super !
Emila bardzo dobrze Ci idzie, trzymaj sie kobito bo niedlugo bedziesz niezle malowac :)
Printable View
Kura, alez piekne te kasetki :) kropelki widze, ze zrobilas wg filmiku :P wyszly super !
Emila bardzo dobrze Ci idzie, trzymaj sie kobito bo niedlugo bedziesz niezle malowac :)
Walcz Emilka i tak wychodza juz cudne:ok:jeszcze troche cwiczen i bedzie total gites i nowa sereditskaja:)
dzieki ciotka.. kurcze.. no zwalam, zgapiam, cos tam polacze i cos przypomina, kropleki sa łatwe i wychodzą mistrzowsko!
Znalazłam takie materiały pomocnicze na temat malowania strołków. Mam nadzieję, ze się przyda:)
były juz wrzucane na poczatkowych stronach ;)
o ile róże wychodzą mi ciągle tak samo (jeszcze :P ) o tyle z moich pierwszych maczków jestem dumna :D
Załącznik 37496Załącznik 37495Załącznik 37494
Emilko bo są śliczne!! Masz z czego być dumna!! Mi takie koślawe i nienaturalne kwiatki wychodzą, ale się nie poddam:P
Emilka najpierw dobiłaś mnie sukienką a teraz maczkami :love:
Emilko, maczki juz sa przepiekne. Ja bym chciala je teraz konicznie zobaczyc na pazurkach :). Miodzio!
no Emilia,zbieram szczękę z podłogi ! cudowne, perfekcyjne wykonanie.
stwierdzam, że mam chyba pędzel do d... :/:
he, Emi idziesz jak burza, normalnie podziwiam za determinacje :)
brawo :) a maczki sa piekne, choc i rozyczka tez :)
Moje nowe swieczuszki na zamowienie :) reszta w albumie:tuptup:
rewelacyjne!! Jade masz talent :ok: różowa najbardziej mi wpadła w oko (pewnie przez ten róż hehe)
a to efekty mojego zawzięcia się dziś :D wpadłam w amok :haha:
Załącznik 37503Załącznik 37504Załącznik 37505Załącznik 37506Załącznik 37507Załącznik 37508Załącznik 37509Załącznik 37510
Dzięki za miłe słowa :* dzięki wam się zmotywowałam do nauki :D
Emilka sliczne ale te ostatnie najbardziej mi sie podobaja:)
Emilka piękne!! i jak ładnie te kropelki wody wyszły:)
Gdzie mogę znaleźć jak się maluje te kropelki? one są po prostu urocze:love:
a tu :) http://forum.wzorki.info/242688-post27.html
Jade, swieczki sa sliczne, te pierwsze sa takie kolorowe, bombowo wygladaja :)
Emi, pochawle jeszcze raz, swietnie Tobie to idzie, jakbys juz z kilka miesiecy a nie kilka dni :)
ostatnie maja boski kolor :)
jade ale boooskiieeee:woot:
emilka te turkusikowe:love:
Jade piękne świeczki :love:
Emilko cudowne :love:
Emilia piękne :wow:Zazdroszczę Ci samozaparcia :ok:
Emilia padłam kłaniam się cudowne prace!!! :love::love::love:
To moje pierwsze. Zajęło mi to sporo czasu hehe... Prosze sie nie smiac bo to nawet nie wyglada jak one stroke:(
źle zeskanowalo:(
malutka pumcia widziałam kiedyś kpk tu podajże http://forum.wzorki.info/przedluzani...toriale-2.html albo gdzieś na you tubie..
natalia z poly mam tylko biały, czarny i magente a resztę to jakieś z koh-i-noor i jakieś phoenix...rewelacyjne to one nie sa ale są :D robiłam też mieszanki jak potrzebowałam danego odcienia :) nudziły mi sie już biało-różowe kwiatki :D
asiad początki latwe nie są ale grunt do duuuużo ćwiczyć ;)
Dzięki :* nawet nie wiecie jak to motywuje :) no i jestem mega szczęśliwa, że wreszcie wychodzi :skacze: cały dom zamaluje ha ha
Jade przepiekne sa te swieczki, no normalnie sam urok
Emilka... swietne.. no kochana, nie ma taryfy ulgowej, ty juz zarabiscie umiesz
asiad, nie sa zle. Zle mieszane farby, w ogole cos z farbkami nie tak, przeswitują bardzo, na pewno to sa akrylowe?