a to moje pseudo one stroke :torba: wstyd pokazywac ale co mi tam. jakos przez choróbsko nie mam weny do tworzenia :( jakosc zdjec tez nie powala bo mi gdzies aparat sie zapodzial i niestety komoreczka poszla w ruch :huh: nie krzyczcie mocno :P
Printable View
a to moje pseudo one stroke :torba: wstyd pokazywac ale co mi tam. jakos przez choróbsko nie mam weny do tworzenia :( jakosc zdjec tez nie powala bo mi gdzies aparat sie zapodzial i niestety komoreczka poszla w ruch :huh: nie krzyczcie mocno :P
lirene jakie pseudo?! piękne róże , piękne kwiaty a ten długi (nie wiem jak sie nazywa) no rewelacja :ok:
Emilka wymiatasz poprostu!!!!! Zakochałam się w tych pracach!!!!
te długie kwiatki mają jakąś nazwę ale szczerze sie nie znam :D co nie zmienia faktu, że na prawdę świetnie wyszły :ok:
pieknie dziekuje :kwiatek: malowane z wysoka goraczka :P
Emilka się wzieła za farbki ?:D
super Ci wyszły kwiatuszki :ok:
trenuj, trenuj to będziemy miały kolejnego mistrza w strołkach :D
jade świeczki po prostu wyrąbane w kosmos:love:
emilka cudowna kolorystyka i kształty kwiatków :)
lirene bardzo bardzo piękne a róże:love:
ja robiłam kieliszki i filiżanki ale tu trochę akrylu :D
Załącznik 37623Załącznik 37624
Emilia Świetne :love::love::love: Zakochałam się w nich :)
Meg śliczne :kwiatek:
A to moje strołkowe wypociny... niebieskie kwiatki robiłam dzisiaj i coraz bardziej mi się to podoba:) :) :) :skacze::skacze::skacze:
tanulka piękny ten niebieski:kwiatek:
Tanulka ten niebieski jest czaderski :love:
tanulka niebieskie są cudne :)
Tanulka, super, a ten pierwszy po prostu :love:
Tanulka niebieski rewelacyjny :)
tanulka pierwszy kieliszek po prostu rewelacyjny!!!!! Ja taki chcę!!!!!
tanulka super, pierwsze niebieskie powalają :ok:jak sie pierwszy raz tak uda, ze człowiek zadowolony to już potem samo leci hehe
meg ta filiżaneczka jest obłędna!! niby tak delikatnie ale przyciąga uwagę :)
moje wczorajsze poranne wypocinki haha :D zrobiłam za duże krople (zauważyłam jak już zrobiłam :P )
Załącznik 37659Załącznik 37660
Emilia B. zdolniacha z ciebie :) super :)
Emila super malowaneczki :)
maczki świetne !! :D
Emilko faktycznie troszkę za duże kropelki. Taka zaspana myślałam, że to maczki :P Kropelki taki efekt dały:) Ale ogólnie idzie Ci naprawdę świetnie. Mi maki nie wychodzą bo nie wiedząc czemu kolory mi się łączą, maluje takim samym sposobem jak resztę.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=2rZ7VQrvH7g&feature=relmfu"][/ame]Filmiki przeniosłam tutaj
http://forum.wzorki.info/przedluzani...tutoriale.html / samaron
ładne ćwiczonka
bazgrołków ciąg dalszy... tym razem troszkę większe i odbiegające od stricte pazurkowych :) ale lepiej chyba mi sie te małe maluje ;)
Załącznik 37708Załącznik 37709
Emilia B - śliczne :wow:
podziwiam te wasze cudeńka i mnie sz. trafia bo moje farbki do niczego - połowa jest zbyt wodnista i nie łączą się ładnie , drugi problem to nie wiem czym nabłyszczać takie pazurki ? wszystkie glossy i jednofazówki mi odpryskują a zmieniłam żarówki więc to nie ten problem