o matko, nie przesadzajmy i nie offtopujmy :] a jak coś to zapraszam na priv
Printable View
o matko, nie przesadzajmy i nie offtopujmy :] a jak coś to zapraszam na priv
Nie uwazam, zebym przesadzala - i nie offtopuje poniewaz odnosze sie do postu powyzej:P
moje metamorfozy:]
dzisiejsza metamorfoza, pani pracuje przy pieleniu bez rękawic, dodatkowo opuszek został obcięty w serdecznym sekatorem
Super metamorfoza i chyba idealne zdobienie dla tej właśnie Pani :ok:
wczoraj takie coś :)
Kaka bardzo ładne
Souki świetnie, klientka napewno zadowolona
Iraa oooo jaka różnica, zupełnie inne stópki
Iraa- coś pięknego!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem!!! Za takie cudeńka to bym Cię po stopach całowała!!! :)
Ira...super! Zmiana ogromna.
No ladna metamorfoza.
A tu moja robiona jakis czas temu ;)
Ze one sie jeszcze na pazurach trzymaja :D
Zmiana oczywiscie na plus a te "przed" chyba nijako zrobione bo trzymaly sie 1,5 tyg ;) :)
Rudzia nie mam pojecia jak byly zrobione bo wygladaly strasznie ;) niby w salonie byly robione jakims.
Iraa, ja bym uciekła od klientki s takimi stopami (nie robię paznokci) :skacze:
dziewczyny, macie złote ręce, wszystkie metamorfozy mi się podobają bez wyjątku, mogłabym śmiało iść do każdej z was :ok:
a tu mojej ciotki, wcześniejsze robiłam ja, odrosły i znowu przyszła do mnie, pozdrawiam:)
Maluszki koleżanki :)
Załącznik 58065Załącznik 58066Załącznik 58067
Świetne metamorfozy dziewczyny :ok:
Bardzo fajne metamorfozy. Uwielbiam to uczucie kiedy z byle jakich paznokci tworzymy cuda :skacze:
Dziewczyny, super metamorfozy!!
To i ja dorzucę coś nowego...
klientce przez rok wmawiano w innym salonie, że ma tak szeroką płytkę i nie da się zrobić tego lepiej:) krzywa C niemalże wklęsła, pazurki notorycznie pękały:/:
http://i2.pinger.pl/pgr37/7100ba1b00...1/IMG_0796.JPG
http://i.pinger.pl/pgr310/3b86b00600...2/IMG_0797.JPG
Candy rewelacyjnie wysmuklilas plytke :ok::respekt::brawa:
Ha ha ha :D najlepiej powiedzieć że się nie da, niż przyznać się do tego że się nie potrafi.
Candy śliczne pazurki wykonałaś. Nie mam wątpliwości że klientka będzie zadowolona i że wróci do Ciebie. :ok:
Tak, chodzi regularnie, trzeba dbać o klientki, wtedy mamy gwarantowaną bazę tych stałych. Przykre jest to, że bardzo często natrafiam na takie prace:/:
Candynails - pięknie to wykonałaś, klientka na 100% wróci do Ciebie i będzie za każdym razem równie zadowolona :ok:
oj piękne te wasze wszystkie metamorfozy :)
A ja dzisiaj miałam klientkę, która robiła pazurki we Włoszech
i pierwszy raz robiona panterka ;p
Bardzo fajna matamorfoza;)))ładny kolorek panterki;DD