dziewczyny ale szalejecie...piekne te Wasze cwiczenia strołkowe..Tez sie musze zmotywowac ;)
Printable View
dziewczyny ale szalejecie...piekne te Wasze cwiczenia strołkowe..Tez sie musze zmotywowac ;)
hersa - bardzo ładne kolczyki :)
meg - takich kieliszków jeszcze nie widziałam. Są przepiękne ;]
plushak - zachwycałam się każdym pazurkiem po kolei ^_^
Kaniusia - fantastyczne motylki. Chciałaby mieć je na ścianach w całym domu :love:
Kaniusia świetne są !!
kaniusia.. rewelka!
kaniusia super:ok:
Kaniusia0 sliczne motylki :)
kaniusia rewelacyjne motylki!! mi się baaaardzo podobają :love:
tak dzisiaj ćwiczyłam-jeszcze dużo mi brakuje :/:
Załącznik 37785Załącznik 37786Załącznik 37787
Dziewczyny, to co Wy tworzycie to jakieś arcydzieła są po prostu :ok:
dziękuje dziewczynki :* ale mnie motywujecie jeszcze bardziej, wlasnie wtalam o 7;00 zjadlam pączki (bo dzis tłusty czwartek przecież:D ) i siadam do dalszego malowania ;)
meg przepiękne różyczki ;)
Dziewczyny te wasze kwiatki powalają.
Nauczcie mnie malować, proszę:) ( jakoś nie potrafię tego załapać).
kolejne cwiczenia. znow dalekie od idealu :huh: oczywiscie swiatlo do d.... jak zawsze ciemne zdjecia :/:
Mi się podoba :*I fajny pomysł, żeby namalować kwiatuszki na pudełeczku ^_^
Lirene świetne pudełeczko! Mi się bardzo podoba. Bardzo ładne kwiatki!!Nie możesz być dla siebie taka krytyczna. Ciesz się z każdego namalowanego płatka i zobaczysz jak tym sposobem sama się zmotywujesz i zaczniesz Tworzyć strołkowe dzieła sztuki!!
A to moje dzisiejsze strołkowe świeczki.Na środkowej świeczce miał być winogron... ale nie wyszedł:haha:I ogólnie dziwnie wyglądają bo zabezpieczyłam je klejem do decoupage specjalnym do świeczek. W sumie sama nie wiem po co :zab: :skacze:
Załącznik 37851Załącznik 37852Załącznik 37853
tanulka wymiatasz :) Fazowy pomysł. Taka świeczuszka to piękna dekoracja. Chyba nie zamierzasz jej spalić? :(
To czy zostaną spalone zależy teraz tylko od mojej mamci:P Kupiła sobie świeczki żebym jej pomalowała...Tak bardzo jej się te strołkowanie spodobało hi hi!! I już by kase na tym chciała ze mną robić :kasa:hie hie.... :skacze::leze:
świeczuszki cudne - a to moje dzisiejsze trenowanie:)
Załącznik 37874Załącznik 37875
Meg Śliczne :kwiatek:
Lirene Fajne kwiatuchy :ok:
Tanulka Świetne te świeczki :)
W ogóle dziewuchy jaki talencior z was!!
liren bardzo ładne:ok:
tanulka śliczne:kwiatek:
meg zwłaszcza te drugie przepiękne:wow:
tanulka-swieczki piekniusie
meg- masz swoj styl, twoje kwiatki sa niepowtarzalne, nawet jakbys nie podpisala wiedzialabym, ze twoje
lirene, piekna szkatula, piekny zameczek ma, jesli sie nie obrazisz to mialabym dla ciebie pare rad, bo niesamowity potencjał w tobie, choc to mistrz strolkow-pluszak powinien doradzac, nie ja
Lirene ślicznie pomalowałaś ten kuferek :)
tanulka śliczne swieczki :]pomysł na zbicie kasy juz masz :D
meg te fioletowe bardzo mi się podobają :)
a to moje bohomazy :D
http://img130.imageshack.us/img130/7097/moje500.jpg http://img717.imageshack.us/img717/3295/moje504.jpg
PIĘKNE KOLCZYKI!!!! Te na dole są niesamowite:love::love::love:. Kwiatek wyszedł taki wyrazisty... cud,miód,malina!!! Zdolniacha!!
Elcia maczki :love:
Kura nie fisiuj :p
ja skromnie :p
Plusia są prześliczne :D:ok:
Plusia, piekne sa!