a ja piję piwko z sokiem...cały dzień za mną chodziło:) przeglądam forum... jak zawsze zresztą odkąd tu się pojawiłam a później jak zawsze filmik z kompa:) jestem maniaczka filmową:)
Printable View
a ja piję piwko z sokiem...cały dzień za mną chodziło:) przeglądam forum... jak zawsze zresztą odkąd tu się pojawiłam a później jak zawsze filmik z kompa:) jestem maniaczka filmową:)
odpoczywam po ciezkim duzyrze:/::/:
rudzielec...wszystkiego dobrego:) a faceci...eh niestety oni o niczym nie pamiętają...mój mąż to tyle co o urodzinach pamięta...:D im jak się nie przypomni kilka dni przed...oczywiście niby przypadkiem to nie będą wiedzieli....eh...
w końcu to faceci oni nie pamiętają nawet o tym, żeby deske od sedesu opuścić, a co dopiero o urodzinach, rocznicach, imprezach rodzinnnych itd.
Ale i tak ich kochamy ;)
eh a ja dalej forum przeglądam i wcianm słonecznik mój kolejny nałóg...wciągneło mnie:D(forum) mój mąż sie dziwi co można tyle czasu na forum robic:D eh faceci..:leze:
jem pierogi ruskie i za godzine do pracy wyruszam :/:
siedze w pracy-normalka o tej porze, a jezeli chodzi o rocznice to ja juz przestałam na to zwracac uwage bo tez zawsze wtedy mialam doła jak rudzielec, rudzi olej rocznice-kazdego dnia mozecie swietowac ze jestescie razem:D
Ja też siedzę w pracy :P Jeszcze tylko godzinka i do domku! :jupi:
ja tez w pracy.. jeszcze tylko 6 godzin i 26 minut .. :porazka:
mi zostało jeszcze 60 minut:D dzis sie urywam bo o 18 jestem umowina z pania kosmetyczki, moze wkoncu uda mi sie zalatwic praktyki-trzymajcie kciuku!!:/::/:
A ja sie bede byczyc w wannie po pracy... Moj mnie tak wku....l ze nie ma dzisiaj obiadu!!!
Siedzę przed kompem w piżamie i pod kocykiem i wykorzystuje ostatnie dni słodkiego lenistwa popijając :
:D
siedze przed kompem, przeglądam forum i gadam z maminką:)
no a ja juz ny-ny.... bo jutro wczesnie pobodka :) dobranoc
podjadam ciasto z weselicha i popijam kawkę :)
a ja siedza na dworku z laptopem i korzystam z jakze rzadko spotykanego słonca w tym roku:D
czekam na pizzę :soczek:
a ja siedzę w domku, mam relaks, a później śmigam do kożelaaanki :D
a ja jeszcze w pracy :( ale jeszcze tylko 20 minut i nara! :D
Ja robie nowe pazurcie (szpicki) :skacze:
a ja siedze i patrze z okna na domownikow, grajacych na porworku w bilarda;/
idę nynyy ;) dobrej nocy ! :*
Ja od paru dni próbuję coś ulepić z modeliny :D i coś nie wychodzi :(
przejrzę forum i pogram sobie w siimsyyyyyyy :love: :love: :D