Cuda.......:wow:
Printable View
Pluszku w twoim wykonaniu nawet skromnie robi ogromne wrażenie :ok:
elax bardzo ładne i żadne tam bohomazy tylko piękne strołki :)
meg no rewelacja!! :love:
tanulka troszkę byłoby szkoda spalić takie cudeńka....ale z drugiej strony miałabyś częściej na czym ćwiczyć :D
lirene fajna szkatułka :ok:
moje bazgrołki
Załącznik 37975
Haha Kaniusia zapomniałaś o cycuszkach :D
Piękne motylki, super strołkujesz, cieszę się że ćwiczysz!!
:love::love:
Kaniusia.. super, ujeła mnie ta roza na dole:ok:
Kaniusia bardzo ladnie :)
ta roza na dole piekna :)
hahah cycuszki :P zrobi sie plusia :P :*
dziakurko bardzo dziękuje ;)
Kaniusia0 :woot:Jakie boskie, boskie, boskie, boskie! Wszystkie! Świetnie dobrane kolory, super wzorki. No cuda! Masz pomysły i talent do tego ;)
Kaniusia0 przepiękne :love:
moje wypociny ;) jeszcze ciepłe ;)
Załącznik 37981
przecudne, widać od razu kto cię uczył hihihi :D:D:D
Kaniusia0 no cuda tworzysz :)
Kaniusia bombowe !! lecisz jak burza zdolna kobietko !! :kwiatek:
Plusia dziękuje ty mój guru strołkowy :*
cały czas ćwicze i ćwicze ;)
Kaniusia a spróbuj powiedzieć następnym razem że nie umiesz malować :cwaniak2:
Piekne są te twoje wypocinki :love:
Dobra... to ja sie przyznam... zawalilam i kupilam w pedzie i pospiechu farbki do malowania... wodne akwarele ;(... akryli mam pare ale nie taka game kolorow. Nie oddam bo rozwalilam pudelko:huh: i ja mam pytanie?? czy one sie w paznokciach do czegos przydadza???:o:/:
a co by sie stalo jak bym je pomieszala z akrylowymi?? bo akryle jak zaschna to sa nie do zmycia, a akwarele to ja juz nie wiem... jak pomaluje i zaczne kombinowac z akrylem czy zelem finish to mi sie to pewno rozmaze nie??? ;(
Coralik, niektore dziewczyny maluja akwarelami i efekt jest zupelnie inny niz akrylowymi :) mozesz namalowac tymi farbkami kwiatka i u dolu dac wiecej farby ( mniej wodnistej ) a u gory mniej i zobaczysz, ze efekty wcale nie sa takie brzydki :)
to tego mozesz poprawic linie akrylowymi...
ja tez mam akwarelowe i sluza mi do jakis kropek, lini itd. ale musi byc duzo pigmentu bo tak to sama zabarwiona woda ;)
to poprosze obie mistrzynie o rady :) nic lepiej nie motywuje kiedy ktos powie mi co zle robie a niestety tego mi brakuje bo kazdy tylko chwali.
aha... w sumie to one wcale nie sa wodniste... tylko czy one sie nie beda rozmazywac...? bo pigmantacje maja silna wiec dla wyrazistosci chyba nie bede musiec dodawac akrylowych...:)
jutro poprobuje i dam znac :)
aha.. i jeszcze pytanko... jak nie w temacie to prosze o przerzucenie... czy roztworem tych farbek moge zabarwic liquid i to da kolor clearowi, taki jakby witrazykowy?? w sensie, ze bedzie przezroczysty??
Ja znalazłam troszkę czasu i pomalowałam pudełka :)
garadiela piękne pudełeczka
garadiela extra!! wspaniale strołki :love:
garadiela90 cudne :) to fioletowe pięknie wycieniowane :love:
Przepiękne strołki dziewczyny :) trochę mnie tutaj nie było, a tu tyle śliczności :)