ChocolataAle piękny zestawik:love:Drogi był?Jeśli mozna wiedzieć?;)I gdzie zakupiony;)
Printable View
ChocolataAle piękny zestawik:love:Drogi był?Jeśli mozna wiedzieć?;)I gdzie zakupiony;)
choco :wow:... tez chce taki !!!;(
Fioletowe kupilam na Mery macom---Pędzelki do żelu,pędzelek etui-LUX (1386447240) - Aukcje internetowe Allegro a koci jezyk na stronce bass cosmetics. Mam od nich pędzel do akrylu 10-tke juz 3 rok bez skazy:]
omg! jak tanio! i jakie fajne!
faktycznie tanio :D
zapisalam do ulubionych, moze sie skusze bo potrzebne mi pedzelki do zelu a moje juz same siano ;)
Super te pedzelki, :ok: nie ma co sie zastanawiać - kupuje ;))
ja pierdziu :D ja też je poproszę :yess: ale mam radochę :skacze::skacze: dzięki Choco :*:*
dopisujcie ze polecila Wam je szoko, sprzedawca bedzie w szoku jaka Ta kobieta ma moc:D:skacze:
wlasnie nabylam te pedzle:D:D i w wiadomosci napisalam ze polecila mi je znjoma:D:D:D:D:D
bylo napisac kto to bym moze rabat dostala:lol:
:nunu:zero zamówień zbiorowych, obowiazuje zakaz:]
a ja zakupiłam sobie pędzelek Perfect Lady owal 6 do kwiatuszków i akryl Garfiti CXR :cwaniak2::cwaniak2::cwaniak2::cwaniak2:
a teraz tylko czekam aż przyjdzie :cwaniak2::cwaniak2::cwaniak2:
http://images46.fotosik.pl/493/3c93d4e26a3d7d72.jpg
ja się dziś śliniłam na te fioletowe pędzle, są przecudne :slina: ale powiedziałam sobie nie żeby nie popaść w zakupoholizm :skacze:
dziś dostałam wyczekane gumeczki z kwiatkami :D sklejka 2 zdjęć bo jak u góry wyszły ładnie to na dole rozmazane i na odwrót :P
Dzisiaj byłam na zakupkach, w sumie spożywczych. Ale jak zawsze jakiś drobiazg wpadł mi w łapki :D
Kupiłam cudowną blansoletkę a'la pandora:
Załącznik 34992
I złoty lakier firmy hmm.. fashion. Przepiękny kolor, mieni się super, czego na zdjęciu oczywiście nie widać:(
Załącznik 34991
W bransoletce się zakochałam :love:
Załącznik 34990
bransoletka jest faktycznie rewelacyjna
dzis z chopem poszaleliśmy na zakupach :D
Załącznik 35006 Załącznik 35008
Załącznik 35007 Załącznik 35009
bierycia fajna ta bransoletka :)
a tu moje bycze zakupy - kolczyki i prezent od rodziców- kuferek kosmetyczny :)
Załącznik 35010Załącznik 35011
Śliczny kuferek:D.
a ja kupilam dzis jeża corce hahaha
jeża? karnego jeżyka? :D
takiego prawdziwego jeza
pokaż zdjęcie :D słodziuchny musi być :love:
sliczniusi jak sliczniusi ale Golava bedzie musiala jeszcze zakupic rekawiczki do tych kolcow bo tak gola reka raczej nie pojdzie :P