Cześć.
Mam na imię Kasia. Zajmuję się stylizacją rzęs od ponad 3 lat.
Pozdrawiam wszystkich
KD:kwiatek:
Printable View
Cześć.
Mam na imię Kasia. Zajmuję się stylizacją rzęs od ponad 3 lat.
Pozdrawiam wszystkich
KD:kwiatek:
Ja mam na imię Daga, kiedyś ogromnie interesowała mnie stylizacja paznokci, dziś dzielę to z ogólnymi zainteresowaniami naturalną kosmetologią i pracą, która ani z jednym ani z drugim związku nie ma:) Miło poznać :)
Witam wszystkich...
Cześć dziewczyny(chłopacy też jeśli są:) ). Jestem Maja, mam nadzieję, że zobaczę tu sporo inspiracji na pazurki:)
Witam wszystkich użytkowników forum :)
Witam wszystkich starych, stażem oczywiście i tych, którzy zjawia się tutaj po mnie.
Witam wszystkich, myślę, że dla wielu z nas forum to stanie się centrum informacji i pomysłów na wzorki i pielęgnację paznokci i nie tylko. Pozdrawiam
Witajcie :)
swoją przygodę z paznokciami (amatorsko) zaczęłam w te wakacje. Bawię się hybrydami, a w grudniu ukończyłam kurs manicure hybrydowy :) Mam nadzieję, że dużo się od Was nauczę :)
hej. witam wszystkich. chce zajac sie stylizacja paznokci dlatego jestem....
Witam serdecznie na forum pazurkowych wzroków:) Wita się z Wami Wiesia z Braniewa. Pozdrawiam
Witam,
jestem początkująca w robieniu pazurków ale bardzo mnie to wciągneło i staram się jak najwięcej czytać i słuchać rad co i jak mam robić ... mam nadzieje że ciężka praca okaże się owocująca i będę coraz to lepiej robić:)
Witam!
Jestem amatorką, ale chętnie posłucham o zdobieniach i doradzę o zdrowiu pazurków:):piatka:
Witam Wszystkie Panie !!!
Jestem tutaj nowa nie bardzo wiem jak korzystac z forum,ale mam nadzieje ze sie połapie :D:D:D
Mieszkam we Francji moją przygodę z paznokciami zaczełam 5 msc.temu ,ciągle czytam na temat paznokci ciągle coś sobie próbuje i tak zamieniła sie ta przygoda w moją pasje :D:D:D
Bardzo sie ciesze ze tutaj trafilam ,teraz bede mogla duzo sie dowiedziec dzieki Wam :D:D:D
Pozdrawiam ;)
Witam wszystkich użytkowniczki i użytkowników forum
Witam!
Stylizacja paznokci to moje wielkie hobby,ktore wlasnie przerodzilo sie w moj zawod. Jestem po szkoleniu, mieszkam i pracuje w Niemczech. Chetnie podziele sie z wami swoim doswiadczeniem i dobra rada!
Zapraszam rowniez na moja strone na Facebook!
https://www.facebook.com/NailsBeauty...453237/?ref=hl
Witam wszystkich serdecznie, zaczynam właśnie w branży kosmetycznej, dlatego liczę na Waszą pomoc ;)
Dzień dobry, chcąc pogłębić wiedzę i zorientować się w stylizacjach, znalazłam to forum i zalogowałam się. Pragnę przywitać Szanowne Grono.
Zaczynam więc lekturę.
Pozdrawiam
Cześć, jestem pasjonatką paznokci. Uwielbiam malować różnobarwne wzory! Pozdrawiam!
Cześć. Witam wszystkich forumowiczów ;)
Cześć wszystkim. ;)
Witam serdecznie na tym forum. Pewnie dziwicie się co tu robi mężczyzna ale cóż, taki zawód:)
Ja również witam wszystkich :)
---------- Dodano o godzinie 20:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:53 ----------
[quote=piotrkusinski;416653]Witam serdecznie na tym forum. Pewnie dziwicie się co tu robi mężczyzna ale cóż, taki zawód:)
Nieraz mężczyźni są bardziej w tej kwestii uzdolnieni od kobiet :P
Ja np. uwielbiam Greg`s Corner robi świetne paznokcie :)
Cześć wam, uwielbiam ładnie pomalowane paznokcie. Pozdrawiam!
dobry wieczór wszyskim, zainteresownym tematyką paznokci
Cześć wszystkim! :)
dopiero zaczynam swoją amatorską przygodę z hybrydami i trafiłam tu przypadkiem szukając info na temat zdobień :)
mam nadzieję, że sporo się od Was nauczę!