Plusia, piekne sa Twoje kolczyki :*
Printable View
Plusia, piekne sa Twoje kolczyki :*
Plusia lubie twoje OS a ciesze sie ze moglam czyms zainspirowac :love::*
oj pluszka od twoich strołków to aż nie można oczu oderwać :D śliczne
pluszku, śliczne:kwiatek:
dziewczynki piękne te wasze prace
Ja też bym tak chciała więc mam pytanie czy te farbki to muszą być bardzo rzadkie do zrobienia takich malunków? bo ja ich nie rozwadniam i mi jakoś nie wychodzi:(... Pomocy!!!
To moja ostatnia próba
i jeszcze takie coś
na pewno jest zła konsystencja farbki i nie kryje. Jakie masz farbki??
spróbuj najpierw poćwiczyć na kartce - tak jest zdecydowanie łatwiej ;)
ja mam jakieś farbki w tubkach kupowane w empiku nawet nie wiem jakiej to firmy
to kup sobie w plastycznym dwa kolory polycolor (lub jak będziesz robić pazurkowe zakupy to bywają w hurtowniach poly), kup białą i magente :) zobacz jak ci sie będzie na nich pracowało - odrazu poczujesz różnicę :)
jedna farbka to koszt ok 6 zł wiec wydasz 12 i będziesz mieć najlepsza podstawę do najbardziej popularnych kwiatów - biało-różowych :)
i polecam poćwiczyć najpierw trochę na kartce :)
Plusia jak zawsze piękności pokazuje a te czarne rozyczki :slina:moge zgapic??? :)
Dziewczyny poratujcie!! Kupiłam ostatnio małe drewniane pudełeczko żeby pomalować... tak strasznie się cieszyłam, że będę miała takie małe cacuszko. A tu du-pupa.... :/ Tło wyszło ok, choć było miejscami ciężko na trochę chropowatym drewnie. Ale kwiaty??!! Masakra! W ogóle pędzel nie chciał iść...:/ mało tego kolory zrobiły się brzydkie. Na niebieskim tle żółty kwiat robił się zielony. I w ogóle ciężko było strołkować. Efekt jest taki, że się zezłościłam i nie dokończyłam. Wam Wychodzą takie ładne żywe kolory.Ja Wy to robicie? Wcześniej szlifujecie i zabezpieczacie drewno żeby było bardzie śliskie i nie chłonęło farbek czy jak? Bo ja już nie wiem:/ RATUNKUUUUUUUU!!!:placz::placz:;(;(
Pewnie że tak śmiało :kwiatek:
Tanulka ja nie zabezpieczam drewna przed malowaniem, ale jeżeli jest chropowate papierem ściernym lub pilnikiem tak , żeby nie było chropowate, im bardziej chropowate tym trudniej nam pędzel prowadzić, jak mi coś nie wychodzi to też papier ścierny w ruch idzie :p
I tanulka najważniejsze, warstwa na której malujesz musi dokładnie wyschnąć, to samo z warstwami płatków.
Zapomniałam obrazek wkleić :p
Pluszka ale cuda :woot: w moich kolorkach dawaj je :skacze::skacze:
plushak extra kwiatuchy:D
dziekuje ide tworzyc :) pewnie nawey w malym stopniu nie bedzie przypominalo dziela mistrza :)
staaare :P ale znalazłam foto to wklejam :P
Załącznik 38265
Plusiu , Julcia boskie:wow:
Plusia,Julcia cudne malowanki,niesamowite jesteście :wow::wow::wow:
powarsztatowe ćw. :D
Olu "tak trzymaj":ok:
Jula, u Ciebie zawsze te roza jest charakterystycznie zbudowana :)
Ola, cwicz dalej, beda z Ciebie malarze :)
julcia88 super różyczki ;)
xsunnyolciax szalejesz teraz z tymi paznokciami :*
Julcia, Plusia - śliczne kolczyki :D kwiaty jak żywe ;)
Moja pierwsza szkatułka
http://images37.fotosik.pl/663/9cc218749bfe0a7emed.jpg
malutkapumcia slicznie :) i te krople ...pięknie :)
Olcia coraz lepiej :ok:Gratuluję wytrwałości ;)
Malutka pięknie :ok: