-
Odp: co teraz robicie....
A gdzie ona ma koncert ?
Ja odpoczywam po dniach ceramiki i wczorajszy koncert Ani Dąbrowskiej był do bani !! Nie dość, że śpiewała same melancholijne piosenki to spóźniła się ponad godzinę i jeszcze potem, jak ludzie znali jej jedną piosenkę i z nią śpiewali to powiedziała, że nie symetrycznie ;/ Powinna się cieszyć, że w ogóle ludzie śpiewali bo ona same piosenki po angielsku z najnowszej płyty śpiewała :/ Już nawet Kubuś Puchatek by lepiej zaśpiewał.
-
W Łodzi. No to lipa, że koncert się nie udał
-
ja przygotowuję się psychicznie do szkoły. 1,5 tyg. nieeeeee ;(
-
Ja wole nie myśleć o szkole, bo na samą myśl mam mdłości xD
Dlatego ja dalej siedzę i rozkoszuję się wolnością xD
-
O! Kochanaa dobre podejście :D A ja aktualnie się trochę nudzę. Zanosi się na burzę, więc nawet nie wiem czy gdzieś wyjdę :/:
-
u mnie już jest burza :( ale tak okropnie wali, że masakra :o jakby jakieś bombardowanie normalnie było :o
a ja teraz przeglądam forum i czekam, moze się poprawi pogoda, bo chcialam z sis iść do miasta..
-
A koło mnie jednak tylko przeszło :D Już słońce wychodzi i gdzieś indziej bombardowało. Raczej nie słyszałam tego u Ciebie, bo Ty za daleko mieszkasz :D
-
dziewczyny macie jakis pomysl na wzorek na pazurkach? najlepiej cos farbkami bo juz naklozylam porcelane na paznokcie wiec juz zadnego bratu wtapiac nie chce wrzucajcie moze jakies fotki?
-
Efcik odpisałam Tobie w Twoim profilu.
Ja gram w jakąś grę na face i popijam nestea :D
-
okej dzieki zaraz zobacze:) a ja to bym sie jej tez napila :D
-
no a ja czytam sobie forum i sobie pisze na forum :) próbuję sie 'zmęczyć', bo nie moge spać, taka insomniaaa :)
-
a ja sie bawie z moim szopem praczem :)
-
A ja oglądam 5 sezon "Gotowych na wszystko" :D:D Kurde to wciąga ! :P
-
-
A ja zaraz bede mamie nowe pazórki nakladala, zeby w tygodniu miec wiecej wolnego czasu... :P
-
-
Cytat:
Napisał
ducek07
A ja choruję... ;/
ta ja Ci życzę szybkiego powrotu do zdrowia :przytul:
-
A dziękuję bardzo :*
(nie wiem czemu, ale w tym temacie nie mam ptaszka)
-
Ducek, zdrowiej nam! :*
(bo w tym temacie nie ma ptaszków :D)
ja dopiero wróciłam z siłowni i piję mleko truskawkowe mullera, odpoczywam :P
-
A ja wlasnie dalam obiadek mojej malej :) i ogladam kolekcje pieskow, ktora zostala ustawiona przy komputerze przez moja dziecinke :) bardzo by chciala udzielic sie na forum :) niestety poki co potrafi napisac cos w rodzaju yjjbkugfukfuj :skacze: tak wiec musi troche poczekac niz ja tu dopuszcze :) Ducek - moze herbatka z miodem i cytryna Ci pomoze :kwiatek:
-
A Sunny Tobie również dziękuję :*
Maremi cały czas piję herbatki z sokiem malinowym i cytryną :D Z miodem nie, bo gardło mam podrażnione i już się nauczyłam, że wtedy nie można miodu! :D
Dziękuję Wam dziewczynki! ;) :*
-
hmm..a ja mam nadzieje jak najszybciej ukonczyc sprzatanie nowego domu,malowanie calego pokoiku mojej corci prawie skonczone jeszcze male bling bling musze poprzyklejac i bedzie gotowe a na koniec moja oaza wyciszenia sie czyli miejsce pracy a tam najwiecej roboty za tydzien bede kladla panele i chyba to juz bedzie wsio..mam taka nadzieje..
-
Udało mi się zgarnąć jakiś komputer bo niestety mój nie żyje :( No i przeglądam nowości na forum.
-
Czekam az moje dziecko wroci z przedszkola ;) i korzystam z wolnosci by z Wami popisac :)
-
a ja sobie przegladam forum i slucham.. :) SABATONA