ladybird fajne, pokazuj nastepne:D:D
Printable View
ladybird fajne, pokazuj nastepne:D:D
ladybird bardzo fajna rózyczka:good:
moja ukochana kuzynka poprosiła mnie żebym jej zrobiła biżuterie. Postanowiłam, ze zanim spieprzę to co zrobiłam z żelu, najpierw poćwicze na kartce. A więc one stroke podejście pierwsze (na kartce) oraz podejście drugie na obrączce z żelu oraz kolczykach z żelu. Tylko się nie śmiejcie, muszę trochę poćwiczyć, nie od razu Rzym zbudowano czy jakoś tam... :D
w realu jakoś bardziej błyszczy to biżu, nie mogę zrobić foty która by oddała jak to wygląda w realu i jakieś to nie wyraźne ciut, chyba pora wyczyścić aparat w komórce... :P
Ciekawy pomysł na biżuterie :) muszę spróbować :huh:,Ale jak się zabrać do tego?
monia w tym temacie poczytaj :)http://forum.wzorki.info/ozdoby-na-p...lu-akrylu.html
dzięki za podpowiedz tusia4ever:)
Hersa świetnie ci wyszło! Takie... inne ;)
Hersa ale zes wymyslila :) cacy, miodzio :)
Ladybird sliczny kwiatuszek :) nie ma sie co wstydzic bo ladny jest :)
ale superaśne te kwiatuchy :) ja niedługo przy czasie też zacznę ćwiczonka :D:D
dzięki dziewczyny z miłe słowa, to one najbardziej motywują do działania :*
Aniu Tobie to ,żadna z nas nie dorówna- masz talent!!
kurcze na kartce to nawet mi wychodza ale gorzej pozniej na pazurkach :/ za mala powierzchnia zeby to ladnie zrobic.. i pedzelek zly chyba mam:/:
annamon, nieszkam, ladybird - śliczne kwiatuszki. :) pozazdrościć talentu. :)
hersa, piękna biżuteria. :)
---------- Dodano o godzinie 23:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:14 ----------
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Kl2i9O_ipYw&feature=related]YouTube - Nail art: handpaint flower step by step[/ame]
Wczoraj udało mi się znaleźć chwilkę i w końcu przysiadłam nad malowaniem kwiatuszków.
Oto efekt.
Na kartce wychodzą dużo ładniej:)
boskie !
Kalaga świetne !
rewelacja!!
Kalaga super kwiatuszki :)
kalaga, nieziemskie!
piękne kwiatuszki :)
super!!
Aga super filmik, no i podpatrzylam troche pedzelki, kupie i mam nadzieje ze beda dobre :good:
Kalaga czy na kartce czy na pazurku - ja nie widze roznicy :)
bardzo ladne !
cieszę się, że się przydał. :)
też właśnie planuję zakupić sobie taki pędzelek, bo tym, którym ćwiczyłam do tej pory pracuje się okropnie. :( no i o farbkach musiałabym nowych pomyśleć.. :P
Agusia o jakim filmiku mowa?
---------- Dodano o godzinie 17:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:33 ----------
już wiem:)
soory