Kurko nic tak nie cieszy chyba jak zadowolona klientka;)
i super interesy robisz hehehe oby tak dalej :D
Printable View
Kurko nic tak nie cieszy chyba jak zadowolona klientka;)
i super interesy robisz hehehe oby tak dalej :D
ja też chce takie piękne rzęski dziewczyny czemu wy tak daleko mieszkacie ale kiedyś którąś z was dorwę i mam nadzieję ze mi zrobi takie piękne firanki a powiedz cie mi ile taka przyjemność kosztuje u was bo wiem ze za tanie to to nie jest
korcia.. dla swoich zawsze jest ekstra znizka, wiadomo:skacze:
Ja tak normalnie mam dosc niedrogo rzesy, chyba dlatego mam klientki choć Widzialam juz rzeski za 120 zlotych, dziewczyny sie oglaszaja za taka cene. Uwazam, ze to przesada za stowke to ja moge zrobic znajomej,ale nie nowej klientce. To jak robienie paznokci za 30 zlotych, troche za tanio.
U mnie dziewczyny placa srednio ok 160-170 zlotych. Mnie i klientki taka cena zadowala.
Ja poki co biore 150. Narazie zaczynam. a od nowego roku zawsze mozna cene podnieść:skacze:
Dziewczyny a może znacie kogoś kto w Koszalinie przedłuża rzęski?
u mnie dziewczyny tak jak u Was z ceną :D
a taka zadowolona klientka to skarb normalnie hih SUPER kurko!!
do mnie dzwoni wczoraj dziewczę które tydzień temu zafundowało sobie wachlarzyk.. dzwoni w sobotę około 21ej i mówi boszzze czesałam je rano i połowa normalnie mi wypadła :wow: mówię czizzzes coś spartoliłam czy jak i nie dowierzam ale wiadomo strachem zaleciało.. no i się pyta czy dziś rano może szybko bo katastrofa nuklearna normalnie u niej :boi_sie: mowię no ok wpadaj z rańca obejrzymy i zaradzimy :D wstałam rano (w niedzielę! ) uzbroiłam stanowisko pracy no i laska wpada - patrzę - głowa jest oczy są i rzęsy - SĄ wachlarzyk jak nówka hmm pytam gdzie to przerzedzenie a ona mówi weź zajrzyj czy jakiejś nie brakuje bo ja na wakacje wyjeżdżam i chcę żeby długo trzymaly :blink: padłam! dopełniłam jej uwaga - AŻ CAŁE 7 RZĘS nic więcej nie znalazłam pustego!!
ręki opadowywują czasami....
:)
hehe....niezła klientka:)
Mala Mi o rany eh co za baba stracha Ci napedzila...Ty setki mysli ze cos nie tak moglas zrobic a ta sie chciala upewnic czy ma ok:/.....oj niestety ludzie maja pomysly:"D:D
no Kurko wiidac wiidac :D pozazdrościć takich klientek ;)
kurko a nie wybierasz się w te strony na jakieś warsztaciki co
kura ja tez na ciebie czekam w wawie:D
korcia, nie wybieram sie na razie, ale kto wie, kto wie;]
Wybralam sie ostatnio do Białej P.;] a kto jest z Białej P.;]
ta oto pannica;] znacie?;]
(robione na bardzo wygodnym lozku hotelowym);]
(ona mnie zabije);]
Te, pannica, trzymają się?, bo coś mi laski mowia, ze rzeski sie im odklejają, czyzbym, dostala trefną partię kleju?:/:
łojesoo co ze paszcza:D:torba:.......trzymajo sie, zadna nie odpadła:]:kooffa:
hyyy ;]to sie ciesze:skacze:
łodrazu poznałam!:)))))))))))))
dziewczynki właśnie oglądałam wasze prace , są BOSKIE :brawa::brawa::brawa:
Kurcze to jest niewiarygodne jak pięknie oczy wyglądają po przedłużaniu :wow: po prostu bomba tez chce taki :D
nutella to sobie fundnij dwie godziny i rzesy Twoje, a jaka radosc
Dziewczyny super sobie radzicie z tymi rzesorami :D :ok:
a gdzie kupujecie produkty? Duzo was kosztował sprzecior cały jak na początek?
Az chce się robić takie cudeńka, macie smykałkę Kurka i Dzoana wymiatacie :] zazdraszczam :brawa:
kurka.. dzoana.. za Waszymi radami i cennymi naukami robię "dwa oki" naraz :D jak cyknę fotę w trakcie pracy to wrzucę - mam nadzieję że będziecie ze mnie dumne :skacze:
Czarnulka mnie starter (rzęsy, preparaty i pierdółki) pociągnął jakieś 8 stówek i dokupiłam łóżko kosmetyczne z krzesełkiem za 550 (noweee z wystawy heh i przecenione było) ale wszystko już dawnooooo się zwróciło :P
dzieki dziewczyny. Mnie pakiecik startowy taki najskromniejszy(trzy razy analizowalam, zeby kupic to co najpotrzebniejsze wyniosl jakies 7 stow), a teraz jest tak, ze 1500 zarabiam, a 4 stowy musze wydac na produkty, a czasem wiecej, zalezy co sie konczy.
A tu moja klientka, na którą liczę jak na Zawiszę, zrobiona po ekstra znizkach, bo.. pracuje w najlepiej zaopatrzonym punkcie drogeryjno-kosmetycznym w mojej dzielnicy:skacze:, chyba nie musze Wam mowic kto przychodzi do takiego punktu i czemu akurat kobitki:skacze:, wiążę z nią duze nadzieje:skacze::skacze:
Mała Mi... bedziemy dumne, wstawiaj foty(skad Ty jestes?)
Qra pikne firany:D trzymam kciuki za tabuny klientek :D:skacze: bo nikt takich rzęs nie przegapi:]
A te laskę kto zna(ta to mnie dopiero zabije;]), alez niewyrazne te foty....
Ale niunia nie pogadasz !!:D :love:
fiu fiu no pieknie....Emi na pewno zadowolona.....:) supe r robota;)
Ojaaaa.. teraz przeciągi będą w domuuu ojj będą:]Pieknie Qrko ją uszlachetniłaś nam:]