A my już zaplanowałyśmy dojazd do ośrodka. No i teraz nie wiem...
Printable View
A my już zaplanowałyśmy dojazd do ośrodka. No i teraz nie wiem...
Iwonko zadzwoni się w razie czego ;) i nie będzie żadnego problemu...
a ja bede pytala o ten osrodek juz z bielsku chyba
goslava a ty jeszcze nie śpisz??? zmęczona będziesz jak dojedziesz... idź spać :*
Iwonko haha jeszcze troche i pojde spac tym bardziej ze o 2 musze wstac ale jeszcze troche, maz szykuje prowiant na droge :skacze:
---------- Dodano o godzinie 19:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:15 ----------
jak ja sie ciesze, jutro sie spotkamy :jupi:
też się bardzo cieszę :skacze: tylko tak myślę że chyba lampy i żelu nie będę brać jak chcę się akrylu uczyć ;) a akrylu znowu mam nie za duży wybór... a pazury zdięte i należało by tym razem wrócić z kompletem na paluchach ;)
dziewczyny ja to wezme ze soba caly kufer bo nie chce mi sie przebierac w tym wszystkim i bede wygladala jak mikolaj haha
dobra jesteś....:D
a potem wkleicie mnie do forumkowego smiechu warte hahahahaha
wszystkie nas wkleją ;):skacze::skacze::skacze::D
o kurde fajna zabawa nas czeka :skacze:
na to między innymi liczę:skacze: idę się pakować i spać bo wczorajszej nocy do trzeciej zasnąć nie mogłam... do jutra :*
idz idz Iwonko ja tez zaraz ide i do zobaczyska :)
ajajaj juz zazdroszczę ;(
pokazywac dyplomy !! i wiecej fotek :skacze:
albo nie bo bedzie mi bardziej smutno.
super zdjęcia laseczki. Ja tez zazdroszcze ;(
i wrzucac wiecej fotek
Ale Wam zazdroszczę!!!!!! Super dziewczyny! Miło popatrzyć na Was razem :* :* :* Oby następne szkolenie było bliżej mnie :D
Hej kobitki, dotarłyśmy do Łodzi bez problemów. Bardzo dziękuję Ani za wyłapanie i skorygowanie moich błędów:*. Aniu jesteś świetnym nauczycielem
!! Natomiast Izie za zorganizowanie tego spotkania, bo wiem że bardzo się starała, żebyśmy były zadowolone:przytul:. Najbardziej jestem dumna z mojej Anusi, bo pierwszy raz w życiu miała dzisiaj do czynienia z akrylem i formą i zrobiła takie pazurki, że szok:good::).
Zdjęcia wstawię jutro, bo dzisiaj nie mam już siły.
a my jeszcze robimy hihi :skacze:
---------- Dodano o godzinie 01:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 01:37 ----------
ps. a Ania to cyborg :D
żałujcie że Was nie było ,będziemy miec pazurki które nam zrobi ANIA!!!!
o nie ;( a ja ?! ;(
Trza było na noc zostac!! ;p
Iwonko ciesze się że dotarłyście szczęśliwie!!
Dzidzia! cios poniżej pasa ;(
rozpoczynanie poszukiwania czarnego kota do sabatu czarownic!!!!
---------- Dodano o godzinie 04:33 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 03:44 ----------
kota ni ma ;( ale zdjęcie bydzie :skacze:
Witam ;)
Może tu ktoś byłby łaskaw mi napisać na temat indywidualnego kursu u ANNAMON79?? Ktoś może był?? Jestem tu nowa i troszkę zielona :P
Bardzo bym była wdzięczna :D
Pozdrawiam ;]
Jeju ale żałuję, że mnie tam nie było ;( Czekam na relacje i więcej fotek :*