Odp: Na jakich żelach pracujecie
Ja wczesniej pracowałam na żelach vigen,pózniej przeniosłam sie na Ibd clear budujacy i french,spoko firma choc niekiedy pazurki sie zapowietrzały,a teraz pracuje na żelach Adriwell i jestem bardzo zadowolona Zero zapowietrzeń,bede musiała z czasem wyprubowac Basic bo widze ze bardzo chwalicie :)
nie znam firmy Adriwell...podasz jakiegoś linka czy cuś??:)
w sumie ceny standardowe;) ładne opakowanie ma ten różowy żelik:)
Dokładnie ceny maja spoko,ja mam własnie ten żel w różowym opakowaniu :P
a jak myślisz wyslali by próbki, gdyby ładnie poprosić??
Dziewczyny pracujecie badź pracowałyście na tym żelu? Ciekawi mnie ten żel z powodu dużego opakowania ale chciałabym dowiedzieć się jaki jest w praktyce, czy jest mocny i czy nie zapowietrzają sie paznokcie?
Żel Gabrielle jednofazowy przeźroczysty 100ml
natka ma hurtownię z gabrielle:) i w najbliższym czasie przybliży nam ofertę:)
No ale wiesz jak to jest ..każdy żyd swój towar chwali, ja chciałabym się dowiedzieć o tym żelu od osoby postronnej co na nim pracuje bądź pracowała a nie od strony handlujacej :D
ja zelem bawie sie od troche ponad pol roku finanse nie pozwalaja mi na to zebym co chwila kupowała nowe żele wiec narazie mialam do czynienie z zelami z naildesigne allepaznokcie i z kąkola z tego ostatniego mam tez primer i jestem bardzo zadowolona i z primera i z zelu
farbstift niemam pojecia czy wysłali by próbki ale watro zadzwonic i spytac,moze wyśla :)
ja pracuję od początku na żelach firmy Yasmin i jestem zadowolona :P
któraś z Was też je zna?
Ja własnie uzywam żelkow gabrielle:P:P:D:D
Nie dowiedziałam się niczego na temat żelu gabrielle, to może wiecie coś na temat tego żelu...jak się sprawuje itd czy warto go zakupic?
Ĺťel UV/RENI-NAIL Cosmetics
przejrzyj sobie temat od początku, dziewczyny pisały zelach reni
wystarczy skorzystać z funkcji "przeszukaj temat" (na górze po prawej stronie pod numerami stron ) i wpisac reni nails :)
Cytat:
Napisał
karna26
Ja wczesniej pracowałam na żelach vigen,pózniej przeniosłam sie na Ibd clear budujacy i french,spoko firma choc niekiedy pazurki sie zapowietrzały,a teraz pracuje na żelach Adriwell i jestem bardzo zadowolona Zero zapowietrzeń,bede musiała z czasem wyprubowac Basic bo widze ze bardzo chwalicie :)
Bardziej polecam NO NAME równie dobre i nabłyszczać nie trzeba:)
ja mam też z Fenomenu (dostałam próbkę 8ml) :wow: i naprawdę fajnie się pazurka buduje nim 1 Phase UV Gel Clear (przezroczysty) 8g :: Fenomen
A ja właśnie jestem na etapie testu żeli I-nails:) Zapowiada się kusząco.
Gloss polecam:) jak również jednofazówką glitter czy jakoś tak:)
Cytat:
Napisał
akinorew1989
ja pracuję od początku na żelach firmy Yasmin i jestem zadowolona :P
któraś z Was też je zna?
Ja znam te żele, jak dla mnie są bardzo dobre, jedyne co mi u nich nie pasuje to white, bo ja wole gęste, a tak to mają naprawdę rewelacyjne produkty:good:
mam dokładnie to samo zdanie, bo pracuje mi się rewelacyjnie, ale na gęstych :P
a co do white, to zdarzyło mi się, że zszedł przy przemywaniu cleanerem :/: dlatego szukam jakiegoś innego z dobrej firmy, bo nie mogę się zdecydować.. DUDEJLA masz jakieś godne polecenia?
Cytat:
Napisał
vanessita
A ja właśnie jestem na etapie testu żeli I-nails:) Zapowiada się kusząco.
Gloss polecam:) jak również jednofazówką glitter czy jakoś tak:)
Też polecam Gloss od Dobrejrady. Jednofazówka violet jest też super.
ło matko to ja mam jakąś manie kupowania żeli
ja pracuję na Prestige, IDB, RaNails, Randevous, NSI, Misterni MIlano,
covery PB, EF Exclusive, Prestige, Misterno Milano
i nie wiem co jeszcze
mieszanka wybuchowa, która nie wybucha na pazurach
a od DR też mam wszystkie praktycznie kolorowe i teraz zakupiłam na próbę masked i violet, glassa już mam
ja rowniez mam rozne i DR violet test bo chwalony i kolorowke i z RA i diamonda i z naildesign ( te akurat leza nie lubie ich) poza glossem ktory sie blyszczyyy ze szok IBD tez i prestige i nie pamietam wiecej :D
Nabłyszczacz od dobrej rady nigdy w życiu nie kupię ponownie takich zapowietrzeń nie miałam nigdy po wjechaniu na płytke pazurka szok.
Polecam fikusa błyszczy jak psu jajeczka a można jechać po naturalku bez problemu.
Za to inne żele od dr lubię gęsty biały czy cover chociaż troszq ciemny ale dobry jest nie zapowietrza się nic.
Cytat:
Napisał
soffii25
najlepiej pracuje mi się jednofazówką z Astonishing, mimo że jest to rzadki żel, rewelacyjnie się poziomuje, nie spływa i można kłaść bezpośrednio na formę - stoi w miejscu :D bardzo szybko się utwrdza bo w zaledwiem 60 s.
W 30 sekund się utwardza Zosieńko ;)